Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Tartışma Grupları > Politika

LinkBack Konu araçları
Eski 07-12-2007, 06:59 PM   #1 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Gül'den 15 atamaya daha onay

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli kamu kurum ve kuruşlarına yapılan 15 atamayı daha onayladı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Milli Piyango İdaresi Yönetim Kurulu Üyeliğine Genel Müdür Yardımcısı İsmail Yıldırım getirildi.
Samsun MillEğitim Müdürlüğüne Nevzat İspirli, Bolu MillEğitim Müdürlüğüne Recep Sezer, Konya MillEğitim Müdürlüğüne Halil Şahin ve Denizli MillEğitim Müdürlüğüne de Mahmut Oğuz atandı.

Antalya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Mehmet Yazıcıoğlu, Karabük Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Halil İbrahim Köse, Edirne Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Sami Öztürk, Çankırı Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne ise Ahmet Bilir getirildi. Haberleşme Genel Müdür Yardımcılığına Lütfi Aydın, PTT Yönetim Kurulu Üyeliğine Münir Kaya Amanvermez atanırken, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına Mevlüt Özen, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Dr. Metin Türken, Çalışma Bakanlığı Dış İlişkiler ve Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Ahmet Nazif Garibağaoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı I.Hukuk Müşavirliğine Aydan Kızılarslan getirildi.

(ANKA)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık