Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Tartışma Grupları > Politika

LinkBack (1) Konu araçları
Eski 25-03-2008, 05:33 PM   1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
yahya
Senior Member

yahya'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
şerefsizler yakınlarını ziyaret ediyor

DTP milletvekilleri PKK'lı taziyesinde

DTP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Siirt Milletvekili Osman Özçelik ve Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Şırnak'ın İdil İlçesi'ne bağlı Yarbaşı Köyü Cehennem Deresi bölgesinde 4 Kasım 2007 tarihinde çıkan çatışmada ölen ve cenazesi Batman'a getirilerek toprağa verilen ‘Çekdar' kod adlı PKK'lı terörist Mehmet Selim Kurt için taziye ziyareti yaptı.

Batman'da, Hakkari ve Van'da yaşanan olayları protesto etmek amacıyla DTP'liler il binasının önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına, DTP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Siirt Milletvekili Osman Özçelik ve Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan da katıldı. Parti önündeki basın açıklamasının ardından, DTP'liler toplu halde Şırnak'ın İdil İlçesi'ne bağlı Yarbaşı Köyü Cehennem Deresi bölgesinde 4 Kasım 2007 tarihinde çıkan çatışmada ölen ve cenazesi Batman'a getirilerek defnedilen PKK'lı terörist Mehmet Selim Kurt'un İpragaz Mahallesi'ndeki taziyesine gtti.

Polis, burada toplu halde slogan atan grubu sık sık, “Yürüyüşünüz yasal değil. Lütfen dağılın” uyarısı yaptı. DTP'liler bu uyarıya uymadı. Taziye ziyaretinde ölen PKK'lı Mehmet Selim Kurt'un annesi Nefiye Kurt'un elini öpen DTP Siirt Milletvekili Osman Özçelik, “Ananın halini görüyorsunuz. ‘İntikam' demiyor, ‘Daha çok insan ölsün' demiyor. ‘Barış' diyor, ‘Benim evladım gitti, başkasının gitmesin' diyor. Bu ananın vakarı ve duruşu bütün analara örnek olmalı. Barış böyle sağlanabilir. Savaşı kışkırtarak, ‘Üç oğlum daha gitsin herkes ölsün' çığlıkları, barış getirmiyor. Ana; ‘Benim evladım gitti, benim canım yandı başkasının canı yanmasın' diyerek, barış talep ediyor. Bunları doğru yazmak lazım ve kamuoyunu öyle oluşturmak lazım. Kamuoyunu savaşa değil, barışa yöneltmek lazım. Basının bu konudaki tavırları çok önemli. Basının yazacakları çok önemli, barışa davet etmeli herkesi. Bu ananın çağrısı budur” diye konuştu.

Nefiye Kurt ise, “Ne asker, ne de gerillanın ölmesini istemiyorum. Barış istiyoruz. Kimsenin canı yanmasını istemiyorum” dedi. Taziye çadırı önünde toplanan DTP'liler bölücübaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar attı. Taziye çadırı içinde çatışmada ölen PKK'lı 2 teröristin fotoğraflarının konulduğu bir köşe yapıldığı göze çarptı.
SENİ BEKLEDİĞİM KADAR

yahya Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 25-03-2008, 09:44 PM   #2 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
İlgi: şerefsizler yakınlarını ziyaret ediyor

Boşa kürek cekmekten ne zaman vazgececekler bakalım.
best54™ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-03-2008, 09:46 PM   #3 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Yapsınlar istedikleri mesajıda vermeye çalışsınlar onları kim kaale alıyorki? It ürür kervan yürür...
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-03-2008, 10:44 PM   #4 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN

fAZLA LAFA GEREK YOK SEVGİLİ USTALARIM...İnsanlar nasıl yaşıyorsa öylede ölürler...Bunlarında ALLAH(C.C.) belalarını verecektir
KADIKÖY Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.number1forum.com/forum/politika/140617-serefsizler-yakinlarini-ziyaret-ediyor.html
Tarafıdan gönderildi For Type Tarih
Selim Kurt - Personen / Infos zu Name Selim Kurt - Personen-Suchmaschine yasni This thread Refback 20-07-2008 01:24 AM

Desteklediklerimiz
Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni