Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Tartışma Grupları > Politika

LinkBack Konu araçları
Eski 28-04-2008, 08:39 PM   #1 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
Thumbs up tv de anzakların törenini izledim

(Bir yorum_pek de haksız sayılmaz hani...)

ARKADAŞLAR..ŞAHSIMA GELEN BİR E POSTA OLUP SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...KADIKÖY

Bu sabah tv de anzakların törenini izledim. 1918 de sabaha karşı çıkarma yapıyorlar ve KAHRAMAN TÜRK ASKERİ KENDİ ÜLKESİNİ SALDIRGANLARDAN VE İŞGALCİLERDEN korumak için
Canları pahasına silahsız ve aç düşmanları paramparça ediyor. Bizim askerimiz kendi vatanını savunuyor,ölüyor. Bu son derece doğal bir durum. Kutlamada yaparsın, sabah ayinide.
Kendi ülkelerinden onbinlerce kilometre uzakta, (güya bilinçsizce) işgal etmeye geldikleri ülkede köpekler gibi ölen anzaklar, müthiş mağrur ve gururlu kutlamalar yapıyor ve biz Türkler,
Misafirperverce onları başköşeye oturtuyoruz ve diyoruz ki biz dostuz!
Aynı şeyi biz İngiltere, avusturalya da yada yeni zelanda da yapsaydık oraya gitmek için vize bile alamazdınız!!!!!!!!
Düşünsenize ingilteredeki LEEDS – GS maçında TÜRK bayrağı bile açılamadı!!!!!! Burada pislik İngilizler olay çıkartıyor ve çıkan kavgada adam ölüyor! Sıradan adi bir olay! Ama biz oradaki
Rövanş maçında bayrak bile açamıyoruz. Düşünün ki siz orada çıkarma yapıp 250 bin askerlerinin ölümüne sebep olacaksınız ve kalkıp şimdi oraya gidip tören yapacaksınız!!!!
Ben her zaman yabancılara karşı üst düzey dikkatle iş yaptım. Tur*** değil TÜRKİYE yazdım yazışmalarımda. Bu ne dediler? TÜRKİYE yazacaksınız dedim! Yazdılar çinlisine ,almanına, isveçlisine bile yazdırdım bunu. pkk yı anlattım ermeniyi anlattım hepside şaşırdı! Ab nin planlarını yemediğimi anlattım pis pis sırıttılar ama sonra kafalarını aşağı eğdiler.
Benim yanımda hiçbiri gıkını bile çıkaramadı! Vardır ya bizim o meşhur kanser sorumuz "Ülkemizi nasıl buldunuz, sevdinizmi????"
Bu soruyu bırakın sormayı , onlar ül***i övmeye başladılar ve "ben burayı böyle bilmiyordum ne kadar güzelmiş" dediklerinde ve övdüklerinde "övme, ben biliyorum zaten, burayı bilmemen senin hatan" dedim. Yüzümde o ifade hiç eksik olmadı. Hangi ifademi? "Açık verme,küstahlaşma, hazırda bekliyorum üzerine atlamak için" ifadesi! Ve onlarda hep saygılı ve dikkatli davrandılar bana karşı!
Ve sonunda bana sordukları ne oldu biliyormusunuz?
"Sen gerçekten TÜRK müsün?"
……i
Bundan sonra Çanakkale savaşı için KRAL ÇIPLAK demek istiyorum artık!
Bu durum benim çok rahatsız ediyor!
Bu adamlar düşman ve buraya geliş amaçları ül***i işgal etmekti. Eğer bunu yapabilselerdi bugün biz yoktuk!
İş bu kadar açık ve net!
Bizden özür dilemediler , buraya geldiklerinde başları aşağıda değil hala küstahça yukarıda!
Ve en çok bana DOKUNAN ise onların bayraklarıyla birlikte bizim bayrağımızda kendi toprağımızda gönderin yarısına çekilmiş!
Biz orada kendimizi savunduk ve zafer elde ettik bizim bayrağımız en başta ve en yukarda OLACAK!
Lanet olsun bizi bu hale getiren inanç sistemine ve misafirperverlik denilen sadece hak edene yapılması gereken ama nedense gelen her misafire el pençe divan durdurtan duyguya!

Sinan ÇALIŞKAN
"Türk parasının sahte olup olmadığını anlamak için, ışığa tutarız... Eğer içinde Atatürk varsa, o para gerçektir. İçinde Atatürk yoksa, sahtedir. Ne mal olduğunu anlamak için, insanları da ışığa tutun... İçlerinde Atatürk yoksa, sahtedir... İçinden Atatürk geçmeyen insanlara paye vermeyin, iltifat etmeyin."
LANET OLSUN İÇİMDEKİ BU PROGRAM SEVGİSİNE
KADIKÖY Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 28-04-2008, 08:50 PM   #2 (permalink)
kızıltılkı
Co Administrators

kızıltılkı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
İlgi: tv de anzakların törenini izledim

evet kadikoy benimde zoruma giden bir konuyu gundeme tasimissin;

bu nasil bir zihniyetse adamlar bizi yok etmeye gelmis ve kendileri yok olmus
bizde aaaaaa basiniz sagolsun diyoruz.
Nasil bir kor mantik anlamak mumkun degil
kızıltılkı Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık