|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
İyi günler. Sabah TRT'nin haberlerini izliyordum ve çileden çıktım. Bilmem haklı mıydım haksız mıydım. Sorun şu. İzlediğim haberde kullanılan bir cümle.Aşağı yukarı şöyle bir cümleydi.
"FBI başkanından sonra, şimdi de CIA başkanı İstanbul'da... Geliş amacı, Türkiye'ye inen CIA uçaklarının geliş nedeni hakkında, Türk yetkilileri bilgilendirme...". Kusura bakmayın, ben biraz cahilim ve bu cümleden anlayabildiğim tek birşey var; o da malumunuz. Yani CIA uçakları ***iflerine göre geliyor,gidiyor ve hiç hesap verme gereği, hiç bir neden bildirme gereği , açıklamada bulunma gereği hissetmiyorlar öyle mi? Bu cümlede sizce de bir tuhaflık yok mu? Bunda TRT'nin bir suçu yok tabi, yanlış anlaşılmasın, aslında güzel de bir mesaj verdiler, bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim.Soğuk savaş yıllarına geri mi dönüyoruz, yoksa hiç oradan çıkmadık mı? Ne güzel değil mi? Bizim ülkemizde birileri her istediklerini yapıyorlar, ve ne zaman sonra kahve sohbetindeymiş gibi "ya işte biz geldik, şunları şunları yaptık, haberiniz olsun" diyorlar.Ne güzel ya.Cehaletimi bağışlayın ben bunları anladım.
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |