|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
|
premıer prs 107000 cı
arkadaslar ben dün mıgrostan premıer prs 107000 cı model uydu cıhazı aldım ve bu benım ılk uydu antenım yanı önceden normal tv antenı kullanıyordum bı kac sey sormak ıstıyorum umarım yanıtlarsınız cunku bu konuda sıfır bılgım var asağıda bı kac sorum var sorularımı uzun uzun yanı bı aptala anlatır gıbı anlatırsanız cok memnun olurum cunku uydu antenler hakkında hıc ama hıc bır bılgım yok şimdi burda bırılerı forumu oku dıyecek ama ınanın hıc vaktım yok olsa emın olun sızı burda yormazdım lütfen bı aptala anlatır gıbı anlatın
1- ben bu aletı 80 ytl ye aldım (canaksız lnb siz) fıyatı ıyımıdır? 2 -bu cıhaz nasıldır yanı ıyımı? kullanan varsa göruslerı benım ıcın önemlı cunku 15 gun ıcınde gerı verebıleceğımı söyledıler 3- uydu alıcısını dayımın canak antenıne bağladık ve proğram falan yuklemeden yanı kutudan cıkarttığım gıbı tv ye bağladım ve 1300 kusur kanal var türksat taki kanallar calısıyor yanı 200 tane falan kanalım var ve sorunsuz gösterıyor buraya kadar güzelde şimdi kutusundan cıkarttığım yanı jeletınlerı bıle uzerınde olan cıhazda kanallar neden yuklu? yanı kanalların olmaması gerekmezmı sıfır bır cıhazda? gercı alırken satıcı dedı kanalları yuklu dıye yanı bu premıer lerde normalmı? 4- turksatta bulunan bır kanal var FX (şifresız) dıye dayımın antenınde bu kanal cıkıyor fakat benım uydu alıcısında kanal olmasına rağmen calısmıyor bunu ben evde acabılırmıyım? yanı belkı frekansları değişmistir ben bunu nasıl duzeltebılırım kullanma kılavuzuna baktım ama kanal yukleme gösterılmemıs 5- bu cıhazda otomatık olarak kanal aranabılıyormu evetse nasıl? ben kurcaladım ama beceremedım 6-yazılım yukleme dıye bıseyden bahsedıyorsunuz bu nasıl yapılıyor sanırım bır kablo gereklı bu kablonun fıyatı nekadardır asağı yukarı? ve ben bu kabloyu temın edersem evde ınternette var yanı kendım proğram atabılırmıyım evde? 7-proğram atmak ne demek yanı proğram atılınca ne değişiyor? ne faydası var? 8-bırde loader dıye bısey var bu ne anlama gelıyor yanı ne ıse yarıyor arkadaslar belkı cok sıze gore cok sacma sapan sorular oldu ama sizde kendınızı benım yerıme koyun yanı bır konu hakkında sıfır bılgınız var dıye dusunun. o konuyu anlamak ıcın boyle sacma sorular soracaksınızdır mutlaka lütfen benı maruz gorun şimdiden tesekkur ederım |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
İlgi: premıer prs 107000 cı
Alıntı:
2-güle güle kullanın sorunsuzdur. 3-normali turksat uydusunda 200 cıvarında kanal mevcuttur kanallar yuklu olması normaldir programlı son haliyle piyasaya sürülür bir sorun yok. 4-fıx kanalı şifresizdir çihazı yeniden arattırırsanız sizdede çıkacaktır.ancak şu an menüsü hatırımda değil ne şekil arattıracahınız otomatik aratmaya verirseniz kanalların hepsi çıkar. 5-4 soruda belirttim. 6-rs 232 kablo gerekir yazılım yuklemeniz için ancak buna şu an ihtiyacınız yok. 7-şifreli kanalları izlemen için softvare yazılımı atılır. 8-loader yazılımı yani softvareyi yuklemek için kullanılır bunuda rs 232 kablo alınca ihtiyac duyulursa gerekli. vaktiniz olduhunda premier bölümünü incelersiniz.
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
|
cok tesekkur ederım ilginize fakat ben FX kanalı demıstım FIX değil FX i nasıl ızleyecem bır turlu yapamadım sinyal yok dıyor gerı kalan dığer kanallar sorunsuz calısıyor tek FX calısmıyor proğram attırmadan yanı evde bu problemı nasıl cozerım ayrıca cıhazın ayarlar bölumunu kurcaladım kanal ekle dıye bı yer var ama orda mevcut kanalların listededekı yerlerını değiştirmekten baska bır ıse yaramıyor ben frekansını falan yazıpta kanal bulunmuyormu bu cıhazda premıer prs 107000 cı cıhazı olan arkadaslar bana yardım ederse cok memnun olurum
Son Düzenleme alias_neo tarafından 30-04-2008 03:17 PM de yapıldı.. Sebep: eksiklik |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
|
arkadaslar daha önce sormustum ama cevap alamadım benım premıer prs 107000 cı cihazım var ve dayımla aynı canaktan turksat ı izliyoruz fakat dayımda bır kanal var FX dıye (FİX değil FX) neyse bu kanal bende cıkmıyor ben cıhazı aldığımda kutudan cıkartıp dırek bağladım zaten satıcıda butun kanallar yuklu demıstı evet kanallar yuklu ama FX yok aslında varda düşük sinyal dıyor acmıyor kanalı ben bu kanalın frekansları değişmiştir diye düşünüyorum ve frekanslarını gırıp kanalı acmak ıstıyorum ama bu cıhazda frekansları nasıl gırebıleceğime dair hiçbir fikrim yok kullanma kılavuzundada yazmıyor vaktım olmadığı ıcın forumu ınceleyemıyorum PREMIER PRS 107000 CI cıhazı olan bır arkadas bana yardımcı olursa cok memnun olurum
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|