Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Premier

LinkBack Konu araçları
Eski 16-06-2008, 08:25 PM   #1 (permalink)
alias_neo
Junior Member

Giriş Tarihi: Apr 2008
sorun var premıer prs 107000 cı

bır kac sorum var teker teker cevap yazarsanız cok mutlu olurum
1 benım premıer prs 107000 CI model uydu alıcım var. 2 aydır sorunsuz bır sekılde kullanıyordum, evde bir tanede oturma odasında avermedıa marka uydu alıcısı var ve balkonda tek canak var ve ikili lnb takılı. 3 gun öncesıne kadar ıkı tvdede turksat yayınlarını sorunsuz bır sekılde ızlıyordum fakat 3 gunden beri benım odamdakı yanı premıer prs 107000 CI model uydu alıcımda show tv kanal d atv star trt 1 ve bır ıkı tane daha kanalımda zırt pırt sınyal yok uyarısı gelıyor ve yayın gıdıyor 10 15 sn sonra tekrar gelıyor ve bu cıldırtıcı duruma geldı, fakat oturma odasındakı avermedıa marka dandık uydu alıcısı tıkır tıkır calısıyor ve hiçbir sorun yok, ikiside aynı canağa aynı zamanda bağlandı avermedıa da hiçbir sorun yok diğerindeki sorun sizce ne? premıer prs 107000 CI model uydu alıcım bozuldumu ama dediğim gibi az once yazdığım kanalların Türkiye olanlarında sorun var, avrupa kanald show tv atv vs..... sorunsuz calısıyor, not olarak bu uydu alıcısında (premıer prs 107000 CI) aldığımda yanı sıfır ve jeletınlerı üzerinde olmasına rağmen yazılım yüklüydü yanı butun kanallar hazırdı ve hiç kullanılmamıstı ilk ben actım kutusunu ve mıgrostan almıstım,

2 birde bişey daha sormak ıstıyorum ben premıer prs 107000 CI model uydu alıcımla maçlarda şifre koyulan atv yı hıcbır sekılde şifre vs... girmeden sorunsuz bır sekılde ızlıyorum sizce bunun seebı nedır?
alias_neo Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 16-06-2008, 09:31 PM   #2 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
İlgi: sorun var premıer prs 107000 cı

Dostum sorunu tek tek cevaplayalım sorun premiyer cihazında olduğuna göre sinyal kesilmesi yada zayıflamasını iki sekilde düşünebiliriz, elle gözle kablonun girişlerini kontrol ediniz temassızlığı sebebiyet verecek bir durum varmı, diye eğer böyle gözle görülen birşey yoksa şayet, ikinci husus akla getirilmeli ,cihazın regüle katında kondansitor ler emisyon kaybetmiş, kurumuş ,yada sızdırmış olabilir, bir servisten bu şekilde yardım almanızı tavsiye ederiz. son sorun cevabı milli maçları sifresiz seyretmeniz daha önce cihazda kanal1den dolayı yuklu olan k ey aynı k ey olmasındandır.

Son Düzenleme best54™ tarafından 16-06-2008 09:32 PM de yapıldı..
best54™ şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-06-2008, 09:46 PM   #3 (permalink)
alias_neo
Junior Member

teşekkur ederım

Son Düzenleme alias_neo tarafından 17-06-2008 07:22 PM de yapıldı..
alias_neo Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 07:21 PM   #4 (permalink)
alias_neo
Junior Member

cevap için teşekkürler, kabloları konrol ettım bır temassızlık yok, sizin dediğiniz gibi kondansatörden kaynaklanan bır sorun olduğunuda düşünmüyorum, çünkü eğer kondansatorde sorun olsa, diğer kanallarda bozulur diye düşünüyorum? konu hakkında bılgılı değilim yanlış anlamayın ama mantık yürütüyorum sadece. yanı atv kanal d show tv star trt 1 dışında diğer kanallara bişey olmuyor ve dıkkat ettım geceler pek sorun olmuyor ösabahta bısey yok öğleden sonra sorun olusuyor, sizce sorun nedır? ayrıca bı sorum daha olacak, şimdi bende FX dıye bır kanal vardı, bu kanal sorun cıkartmaya basladı ve bende sılıp tekrardan tp aramadan frekanslarını gırerek arattırıyom ama kanal cıkmıyor, fakat aynı canağa bağlı olan oturma odasındakı avermedıa marka uydu alıcısında FX kanalı calısıyor bunun nedenı nedır acaba cevaplarsanız sevınırım saygılar
alias_neo Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2008, 11:35 AM   #5 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray

selam arkadaşım.
buradak sorun gene aynı noktaya cıkıyor kondanstor bozulması durumunda emisyon kaybı olacağından sinyal desibeli düşecek sadece cok yuksek sinyalli frekanslarad randımanlı calısacaktır fx kanalı polarizesi düşük bir kanal makinanda emisyon kaybından sinyal düsmuş olduğu için buradan görüntü alamıyacaksınız ancak cok ince bir anten ayarı olamsı lazımki buradanda sinyal alabilesiniz ben fikrimi söyledim karar sizin tabiki siz yinede cihazınızı en yakın ilgili bir servise gösterin derim.
best54™ şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2008, 02:06 PM   #6 (permalink)
alias_neo
Junior Member

ben uydu alıcılarının yerını değiştirerek denedım yıne aynı sorun oluyor demekkı kablo ve LNB sağlam bırazdan servıse götürecem tesekkur ederım yardımınız ıcın
alias_neo Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-06-2008, 12:52 PM   #7 (permalink)
alias_neo
Junior Member

işlerimden dolayı gec cevap yazıyorum, uydu alıcım tamır edıldı sorun hafızadaymıs yardımınız ıcın tesekkurler best54
alias_neo Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık