|
||
|
|
#57 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
|
İlgi: Premier Soru ve Sorunları Buraya!
selam benim receiverim prs105000ciplus biss ***'le ntv la-ligayı seyredebilmem için hangi yazılım yükleyebilirim(nereden bulabileceğimide söylerseniz sevinirim)ve nasıl bu ***'i menüden nereye gireceğimide söylerseniz çok müteşekkir olurum size kolay gelsin.cevaplarınız için şimdiden tşk
|
|
|
|
|
|
#58 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Alıntı:
http://www.number1forum.com/forum/pr...zilimlari.html |
|
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
|
herkese kolay gelsin ntv ve ntv spor bildiğiniz gibi ***lerini açıkladı ama ben 105000ci ithal receiverime hala girmeyi beceremiyorum lütfen biri bana bu konu hakkında hiç birsey bilmiyormusum gibi anlatıversin 0x yazıyorsunuz ama sistem bilgisi infoya girince bu "x" ne olacak onu sıra olarak düşünüyorum "ca id" kısmına 01 girdikten sonra provider id kısmına 001fff giriyorum *** index'i de sıra olarak düşünüyorum "01" giriyorum *** kısmınada a021230035461400 ama kanal açılmıyor yazılım olarak 04.01.08 tarihli 2.1.02 versiyonu yükledim neden yapamıyorum... yardımlarınız için şimdiden tşk...
Not:ntv kendi sitesinde bu şifreleri açıkladığı için ekrana yazıyorum umarım kural ları ihlal etmedim :p |
|
|
|
|
|
#61 (permalink) | |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
Mekan: PREMİER AR-GE
|
Alıntı:
önce seyredeceğin kanalın üstüne gel kumandadan sırayla menü sistem bilgisi info tuşuna bas ve sana bir tablo cıkacak o tabloya sırasıyla şunları yaz. ca ıd 00 provider ıd 00 1f f0 *** index ff *** 10 00 00 00 00 00 00 yazdıktan sonra ok tuşuna basıp cık iyi seyirler. |
|
|
|
|
|
|
#63 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
|
benım PREMIER PRS 107000 CI cıhazım var ve uydu alıcılar hakkında sıfır bılgım var ben bu makınayı dayımın canak antenıne bağlattım ve uydu alıcıyı alırken satıcı butun kanallar yuklu dedı ve gercektende öyle butun kanallar yuklu ama dayımda cıkan bır kanal bende cıkmıyor FX diye bır kanal (FIX değil FX) lıstede bu kanal var ama kanal acılmıyor sınyal düşük diyor şimdi aldığımda kanallar yuklu dedım ya acaba şu an cıhazda yuklu olan proğram eskıdımı? yanı yuklendığı zamandan bu yana FX kanalının frekansları değişmiş olabılırmı? sistem bılgısınde (yazılım versıyonu PRS107000CI v10,00 donanım versıyonu v1,10 tarıh 02,03,2008) yazıyor acaba bu eskı versıyonmu? benım amacım FX kanalını ızlemek ve cıhazı canak antencıye göturmeden evde kendım yapmak ıstıyorum yanı herhalde frekansı değişmiştir ben bu kanalın frekanslarını cıhaza nasıl gırecem denedım ama az kalsın butun kanalları sılıyordum kullanma kılavuzundada yazmıyor nasıl frekans değiştireceğim ne yapmalıyım uydu cıhazları hakkında sıfır bılgım var bana bunu anlayabıleceğim dilden anlatırmısınız yanı bı aptala anlatır gıbı bırde kumandada LAST dıye bır tus var bu tusa basınca gecen gun NUNBER ONE cıkıyordu dun MTV cıkıyordu şimdi ATV cıkıyor bu tusun görevı nedır acaba cıhaz bozukmu? cunku MIGROS tan aldım cıhazı 80 ytl ye MIGROS un elektronık cıhazları genelde bozuk cıkar dıyorlar zaten ılk aldığım cıhaz bozuktu Allah tan değiştirdiler neyse cok uzattım bılıyorum fakat dedım ya yolun basındayım daha ve ınternette bu sorularımı arastırmak ıcın vaktım yok bır sorum daha var az once demıstım ya ılk cıhaz bozuk cıktı dıye o cıhazı aldım bağladım kanallar yuklu ama hıcbır kanal acılmıyordu ekranda SCREAMLED NO OR VODEO dıye bı yazı cıkıyordu bende cıhazı aldım gerı goturuyordum yolda canak anten satan bıyer gördum ve anlattım böyle böyle dıye adam cıhaza baktı bu bozuk dedı bende hemen göturdum ve yenısını verdıler yenısı calısıyor fakat bazı kanallarda yıne SCREAMLED NO OR VIDEO dıye yazı cıkıyor bu yazının anlamı ne bır problem yaratırmı onun dısında kanalları sorunsuz ızleyebılıyorum ama dedığım gıbı FX acılmıyor lütfen acıklayıcı bılgı verın cok makbule gecer he bıde aklıma gelmısken sorayım forumda bazı yazıları okudum tam anladım dıyorum yazıda (***) yıldız ısaretlerı cıkıyor bunlar ne *** ların anlamı ne kafam cok karısıyor ne anlama gelıyor (***) yıldız işaretlerı cok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen anlıyacağım dılde yazın saygılar
|
|
|