|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
Redline Tps Ok
hotbird de kalan TPS grubu seyrediliyor
Gelen ana yazılım bittikten sonra MANUEL güncelleme yaptığınız yere gidin ve ANA YAZILIM dan sonra KE Y değiştirin , taa ki TPS görene kadar sonra güncelleyin sonra TPS STAR veya CULT veya .... gibi sinema paketlerinden birinde bekleyin açılacaktır dip not : ana yazılım ve ke y guncelleme yaptıktan hemen sonra makınalara yenı gelen ve uydu guncelleme bölümünde yer alan yeni bir uydu guncelleme tipi verilmiş durumda adı- tps daily- ...ana ve k ey guncellemeden ehemn sonra tps daily guncellemesıde yapmayı unutmayın...böylece kesın olarak tps leri izleye bilecekszn... TPS DUYURU Bundan böle hergün düzenli olarak sabahları günlük TPS güncellemesi yapılacaktır. Kullanıcıların güncelleme bölümündeki TPS Daily e gelerek güncelleme yapması gerekmektedi
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
İlgi: Redline Tps Ok
Değerli kardeşim benim cihaz Redline cs100x bendeki sorun *** güncellemesi yaptığım halde cihazı kapatınca tekrar kendiliğinde *** güncellemesi yapmaya başlıyor cihazı her açıp kapattığımda tekrar *** güncellemesi yapıyor iki kere faprika ayarlarına döndüm malesef sorun aynı devam ediyor bana bir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |