Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Redline

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 03-07-2005, 02:12 AM   #1 (permalink)
Techmaster
Guest

REDLINE uydudan yazılım güncelleme

Değerli redline 13500 ve 14500 xx turbo kullanıcıları! cihazlarınıza yazılımlar şu aralıklarla gönderilmektedir. örneğin bugün itibariyle 12:00'da yazılımın uyduya bildirildiğini farz edelim. bu saatten itibaren tüm cihazlara yazılım her saat başı tekrar tekrar gönderilir. yani yazılımın uyduya bildirildiği günden bir gün boyunca cihazlara birer saat aralıkla aynı yazılım tüm kullanıcılara gönderilir. ikinci ve üçüncü gün ise aynı yazılım programı üçer saat aralıkla gönderilir. dördüncü ve beşinci gün de altışar saat aralıkla yine yazılım programı tüm kullanıcılara gönderilir. altıncı ve yedinci günde ise bir defa aynı yazılım programı cihazlara gönderilir.
bu bilgilerden de anlaşılacağı üzere bir hafta içinde aynı yazılım programını birden fazla kere alabilirsiniz. bunun sizin cihazınız açısından bir sakıncası yoktur. birde şunu belirteyim. yazılımın gönderildiği hafata içinde farklı bir kanal veya kanal gurubunun emusunda (şifreleme sistemi) değişikliğe gidilir ise bunların programı hazırlanmış olsa bile uyduya bildirilmeyebilir. ve birkaç gün bekletilebilir. bunun yapılmasındaki maksat server'ın kilitlenmemesidir.

LÜTFEN DİKKAT!
cihazlarınızın uydudan yazılımları alabilmesi için şunları yapmanız gerekir: cihazınızın menüsünden service bölümüne gelin. service bölümünden infocast mail yazan yerin üzerine gelip kumandanın ok tuşuna basın. aşağıda açılan alt başlıklardan update setting yazan kısmın üzerinde o*** tuşuna basın ve açılan pencerede reception of update yazan kısmın karşısındaki yazıyı etkin değil yazıyorsa etkin hale getirin. exit tuşuyla çıkın. etkin değil iken etkin yapıp exit tuşuna bastığınızda cihazının sizden onay ister. sarı kutucuğu evet üzerine getirip ok tuşuna basın. ardından cihazınızı hotbirt uydusundaki bir kanal üzerine geitirip (eğer sabit çanak kullanıyorsanız) standby moduna alın. yani kumandanın kırmızı tuşuyla cihazınızı kapatın. fakat fişi çekmeyin. şayet diseqc motorlu çanak kullanıyor iseniz cihazınızı standby'a aldığınızda cihaz çanağınızı otomatikman hotbirt uydusuna çevirir. bunun dışında dikkat edilecek bir husus da şu. cihazınızın güncellemeleri alabilmesi için 12577 V 27500 frekansındaki kanalların ( full-x kanalları) sinyal gücü % 50'nin üzerinde olmalıdır. bunu öğrenmek için full-x kanallarının birinin üzerine gelip info tuşuna iki defa bastığınızda kanalların sinyal seviyesini görürsünüz....
bunların tümünü sağlıklı bir şekilde ayarladığınızda cihazınızın güncellemeleri almaması için herhangi bir neden yoktur. eğer yine de alamıyorsanız size en yakın servise başvurun...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 12-07-2005, 10:44 PM   #2 (permalink)
blackwater
Junior Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
Exclamation REDLINE 9500 Modeli Hk.

Selamlar REDLINE 9500 modeli ile ilgili en son yazılımı nereden bulabilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
blackwater Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 12-07-2005, 11:40 PM   #3 (permalink)
Techmaster
Guest

cihazın cı mi yoksa fta mı

Eski 08-09-2005, 08:30 AM   #4 (permalink)
PLANLAMA
Junior Member

14500 kullanıyorum.TPS kanallarını izleyebiliyorum.Bir çok deneme yapmama rağmen spice platinum kanalını seyredemiyorum.Sinyal seviyem %70'in üzerinde.Bazı kullanıcılar izleyebildiklerini söylüyorlar.Neler yapmam lazım.Ayrıntılı bir şekilde yardımcı olursanız memnun olurum.
PLANLAMA Çevrimdışı  
Eski 08-09-2005, 08:44 PM   #5 (permalink)
yergun02
Junior Member

ben conaxlara bir çare bulunmasında yanayım bazı cihazlara yazılım verildiğini yazıyor yusufocuk saygılar
yergun02 Çevrimdışı  
Eski 28-10-2005, 10:11 PM   #6 (permalink)
yergun02
Junior Member

valla ben 14500 den iyi anlarım şu an tüm kanallar full çalışıyor redline 14500 'den yana sıkıntısı olan varsa yardımcı olurum saygılar
yergun02 Çevrimdışı  
Eski 15-12-2005, 04:29 PM   #7 (permalink)
İNFAZCI
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
arkadaşlar redline ile ilgili her şeyi www.esesat.net bulabilirsiniz...
İNFAZCI Çevrimdışı  
Eski 11-03-2006, 08:04 PM   #8 (permalink)
kursatsanal
Guest

arkadaşlar redline 9500cı modeline emu yazılımı, *** girmek istiyorum bu konuda acemiyim yardım bekliyorum

Eski 05-07-2006, 06:58 PM   #9 (permalink)
electra
Senior Member

Giriş Tarihi: May 2006
teşekkürler infazcı
electra Çevrimdışı  
Eski 06-07-2006, 01:33 PM   #10 (permalink)
cikoriki
Junior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
arkadaşlar redline 8500cı çipsiz modeline orjinal yazılımı nerden bulabilirim.şimdiden teşekkür ederim
cikoriki Çevrimdışı  
Eski 16-09-2006, 04:06 PM   #11 (permalink)
scorin
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2006
bir ara Çekmeyen Kanlların Hepsini Sildim Sildikten Sonra Cihazım; Güncelleme Almamaya Başladı. Acaba Günceleme Yapan Kanalımı Sildim. Bana Yardımcı Olabilirmisin!
scorin Çevrimdışı  
Eski 24-10-2006, 11:52 PM   #12 (permalink)
asbetek
Junior Member

Giriş Tarihi: Oct 2006
REDLİNE RL-9500 FTA marka cihazım var hiçbişey bilmeyen birinin yapması gerekenleri bana yazarmısınız a dan z ye kadar...
asbetek Çevrimdışı  
Kapalı Başlık

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık