Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Redline

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 22-06-2006, 03:55 PM   #1 (permalink)
araza
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
redline karnelerdeki not

arkadaşlar redline 14500 ve 18500 hariç tüm modeller ok yapmanız gereken
elle desteklemek

14500 18500 kullanıcıları ise maçları

hortbırd uydusu üzerinden

12399 27500 frekansından sf1 sf2 kanallarından izlemek kanallarınız göstermiyorsa cihazlarınız güncellemeye almak yeterli olacaktır
araza Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 05-07-2006, 02:56 AM   #2 (permalink)
Erbim2001
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
Değerli Arkadaşlar

Redline 18500 DVR reciver aldım. Fakat memnun kaldığımı söylüyem. Sebebine geline Kanal1 de maçları seyrederim diye zannediyordum.Malesef olmadı. Neyse ondan vazgeçyim. Bazı ayarları yapayım onuda karıştırdım. Çünkü Bize verilen kullanma kılavuzu yetersiz gördüm.
Arkadaşlar ilk açılışında bazı Menüleri kaybettim. Şimdide bulamıyurum Bu konuda yardımcı olursanız memnun olacağım.

Tüm forum Calışanları ve ve üyelerine başarılı günler dilerim.
Erbim2001 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Kapalı Başlık

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık