|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
|
Trial-Reset v3.0 RC7
Tanıtım:Trial-Reset, sürekli kullandığınız programların süresine reset çekiyor ve o programı artık sınırsız olarak kullanıyorsunuz. Örnek verecek olursak 30 günlük bir deneme programı kullanıyorsanız 30 gün sonra sizden satın almanız istenecektir ancak bu programla reset çektiğinizde programı 30 gün daha kullanabiliyorsunuz ve bu işlemi tekrarlayarak programları süresiz hale getiriyorsunuz. Kullanımı: Programı açın, Protectors/All(en altta)/Scan ' butonuna tıklayın tarama bittikten sonra çıkan sonuçları işaretleyin(zaten işaretleniyor) Edit/Clear ***' e tıklayın. Önemli: Tavsiyem Clear ***'e tıklamadan evvel bir altındaki Backup ***'e tıklayarak yedek almanızdır. Ben sadece uygulanışı ve programın işlevini sizlere anlattım. Yazılım vista'yada uyumludur ancak sistemimde trial yazılım bulunmadığından programı sınama şansım olmadı bunuda dipnot olarak ekleyim. The small program for remove trial of apps. Works with all the widespread systems of protection. The interface is very simple: scanning of object, removal of corresponding record, backup object, reception of the information. What's new v3.0 RC7 (Public): Added support for eXPressor 1.5x Fix Backup command Size - 193 KB Download |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |