Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Bilgisayar Programları > S-T

LinkBack Konu araçları
Eski 30-12-2007, 11:10 AM   #1 (permalink)
nico
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
TuneUp Utilities 2008 v7.0.7991

TuneUp Utilities, bir performans ayarlama programıdır. Kişisel bilgisayarınızı en yüksek seviyede performansa kavuşturmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.Program sayesinde ileri düzeyde bilgisayar bilmenize gerek kalmadan sisteminizi çok daha verimli kullanabiliyorsunuz. Windows'unuza rahat bir nefes aldırmak için, webde hızınızı artırmak, geri dönüşüm kutusunu rahatlıkla temizleyebilmek için kullanabileceğiniz faydalı bir program.

http://rapidshare.com/files/80014792....7991.rar.html
nico Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 30-12-2007, 11:29 AM   #2 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Senior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
İlgi: TuneUp Utilities 2008 v7.0.7991

ben 2007 versiyonunu kullanıyorum
ve çok memnunum
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-12-2007, 03:01 PM   #3 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN

Alıntı:
Orjinal Gönderi : •ђд¥дŁ£T گђ Mesajı Görüntüle
ben 2007 versiyonunu kullanıyorum
ve çok memnunum
Evet ustam bendede 2oo7 var ve bu program sayesinde 10 larca denediğim progrmı çöpe atmıştım..Halende kullanıyorum

Teşekkürler
KADIKÖY Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-12-2007, 06:16 PM   #4 (permalink)
BEŞİKTAŞLI
Senior Member

BEŞİKTAŞLI'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

türkçemi acaba
BEŞİKTAŞLI Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-12-2007, 08:14 PM   #5 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Tune Up iyidir, tavsiye ederim.. Gerçi ben bu tip programları bir defa kurup yapıcağımı yaptıktan sonra kaldırıyorum...
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-12-2007, 09:42 PM   #6 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray

Faydalı bir program +rep .
best54™ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık