Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Sağlık

LinkBack Konu araçları
Eski 05-03-2006, 02:27 AM   #1 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Arrow Erken kalkamayanlar için ilginç icad..

Clocky isimli bu saat sabah kalkamayanlar için yeni bir çözüm. Bu konuda bu kadar çok cihaz çıkarıldığına göre, insanların gerçekten ciddi bir uyku sorunu var diye düşünmeye başladım. Evet, çok duydum, bastım alarma sonra kalkamadım hikayelerini fakat bu kadar da dramatik olması ilginç geliyor.
Bu cihazın 'snooze' tuşuna bastığınızda, cihaz başucunuzdan aşağıya atlayarak bulabildiği bir yere gizleniyor. Bir dahaki alarm vakti geldiğinde ise alarmı susturmak için onu bulmanız gerek. Eğlenceli bir cihaz değil mi?
Faydalı Linkler
Eski 05-03-2006, 01:18 PM   #2 (permalink)
Eflatun
Senior Member

Eflatun'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
)uyanmak istemeyene bence hiçbir çözüm kar etmez...erken yatmayı alışkanlık haline getirmek yatarken uykuya zor dalanlar için (benim gibi)
kitap okumak işi kolaylaştırıyor.Ammavelakin dersenizki hastalık derecesinde uykusuzluk çekiyorum ,o zaman tedavi olmak istedikten sonra kanser bile yenik düşüyo misal...
Eflatun Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-03-2006, 09:09 PM   #3 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
garip bi yaklaşım.. Ama haklısınız
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık