|
||
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Konu araçları |
|
|
#130 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
İlgi: Maç Sonucu Tahmin Oyunu - Haftanın Hediyesi: YUMATU IQ 400 FTA UYDU ALICI
arkadaşlar 5 talihli arasından yaptığımız kura cekimi sonucunda hediyemizi kazanan talihlimiz @gecekusu0606 oldu kendisini kutluyoruz hediyesini iyi günlerde kullanmasını izlerkende Number1 forumu hatırlamasını katılımının artmasını temenni ediyorum.
1 ay zarfı içinde benimle temasa geçmesini bekliyorum. Son Düzenleme Administrator tarafından 21-04-2008 01:37 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#131 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Arkadaşlar çok açık ve net söylemek isterim ki;
Aşağıdaki açıklamaya bağlı olarak kazananların isimleri Kaya tarafından kağıtlara yazılmış ve torba içerisinden çevreden bir esnaf arkadaşa çekiliş yaptırılmıştır. Daha adil bir yol olacağına inanmıyorum arkadaşlar. Kazanan kişiye hayırlı olmasını diliyorum. Kendisi 30 gün içerisinde Kaya22 ile irtibata geçmez ise tekrar aynı yöntem ile yapılacak bir çekilişle yedek arkadaşımız belirlenecektir. Önemli Açıklama: Bu yarışma tamamiyle eğlence amaçlı yapılmıştır. Number 1 Forum olarak bir sorumluluk kabul etmemiz sözkonusu değildir. Esas amaç paylaşımı arttırmaktır. Tarafların maddi çıkar veya kaygıları sözkonusu olamaz. Katılımcılar forum üyeliğinde olduğu gibi 18 yaşından büyük veya aile gözetiminde katılabilirler. Kazanan kişiye yukarıda açıklaması yapılan ürün hediye edilecek ve kendisine kargo ile gönderilecektir kargo üçreti talihliye aittir. Birden fazla kazanan olması durumunda kazanlar arasında kura çekilecek ve kazanan talihli bu konu sayfasından duyurulacaktır. Farklı yollardan mükerrer tahmin yazma çabasında olan kişiler forumdan yasaklanarak ödül kazanma hakkını kaybedeceklerdir. Yarışmaya katılım 19.04.2008 Cumartesi saat 13:00 da sona erecektir.Ödülü kazanan şanslı üyemiz 21.04.2008 tarihinde açıklanacaktır. |
|
|
|
|
#132 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
bizde aksini düşünmüyoruz canım ben tutturamadım ama keşke bütün maçlarda yanılsaydımda FENERle gs yanılmasaydım
![]() |
|
|
|
|
#133 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Alıntı:
Number 1 Forum'dan aktivitelerin devamını bekliyoruz. Kazanan arkadaşı tebrik ederim. |
|
|
|
|
|
#134 (permalink) |
|
Technical Admin
|
son 1 hafta halen talihlimizden bir cevap yok...
19.05.2008 tarihine kadar talihlimizden haber alamazsak şansını kaybedecektir ve geriye kalan 4 talihlimizden birine hediye devredecektir. Son Düzenleme kaya22 tarafından 12-05-2008 12:13 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#135 (permalink) |
|
Technical Admin
|
Arkadaşlar 1 talihlimiz malesef tanıdıhımız süre zarfı içersinde iletişim kurulamamıştır bu sebepten yeni cektiğim kura sonucunda yeni talihlimiz.
@dost61 olmuştur kendisi 05.06.2008 tarihine kadar benimle irtibata gecmesi gerekmektedir bu süre zarfında irtibata gecmezse diğer 3 talihli arasından cekiliş yapılacaktır. |
|
|
|
|
#136 (permalink) |
|
Technical Admin
|
malesef @@dost61 tanınan süre zarfında sitede aktif olmadıhından dolayı tabiki kazandıhınında farkında değil kendisine verilen süre zarfında iletişime gecmemiştir ve yeni cekilecek kurada yeni 3 talihliden birisi açıklanacaktır.
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Technical Admin
|
Arkadaşlar 2 talihlimiz malesef tanıdıhımız süre zarfı içersinde iletişim kurulamamıştır bu sebepten yeni cektiğim kura sonucunda yeni talihlimiz.
@necatiosman olmuştur kendisi 15.06.2008 tarihine kadar benimle irtibata gecmesi gerekmektedir bu süre zarfında irtibata gecmezse diğer 2 talihli arasından cekiliş yapılacaktır. Son Düzenleme kaya22 tarafından 13-06-2008 09:44 AM de yapıldı.. |
|
|