|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
sansui 6300 5300 openboxa cevim dosyası
JTAG LA FLASH DUMP YÜKLEMESİ YAPMADAN CHANGE ID FROM SAB TO OPENBOX YAZILIMLARI İLE OPENBOX SA DÖNMEKTEDİR. ÖNCE CİHAZLARINIZI (5300 VE 6300)SAB ÇEVRİM DOSYALARI İLE DÜNÜŞÜM YAZILIMLARI YÜKLENİP SONRASINDA GÜNCEL CİHAZINIZA UYGUN OPENBOX YAZILIMLARI YÜKLEME YAPABİLİRSİNİZ YÜKLEME AÇIKLAMASI : 1.RS232 Kablosu ile sab çevrim yazılımı yüklenecek. 2.Sab olan cihaza cihazınızın karşılığına gelen change ID from SAB to Openbox yazılımı yüklenecek cihaz iki nokta kaldığında paniklemeyin cihaza güncel openbox yazılımı yükleme yaptığınızda cihaz openbox olarak açılacaktır. Klasörün içerisinden çıkan dosyaların karşılıkları 1.SAB_CI_SMART(0B80)_ModifyID_070507.wsw ---openbox x-820--sansui scm-6300 2.SAB_FTA_SMART(0A80)_ModifyID_070507.wsw--openbox x-800--sansui sfm-5300 3.SAB_FTA(0880)_ModifyID_070507.wsw-
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2008
|
İlgi: sansui 6300 5300 openboxa cevim dosyası
abi bana yardım edebirmisin?dün sansui sfm 5300 uydu alıcısı aldım.ama mesela ntv spor mac yayınında şifre gelio (sitesindeki biss kodunu girmeme dahil), xxl kanalında "*** updating" yazıo...discovary şifreli v.s v.s...menüler cok yavaş... ben neler yapmalıyım..siteler cok karışık..Balıkesirdeyim hiç bir elektironikci yazılım yüklenmez bu markaya dio..Sistem bilgisinde şu yazıo; yükleyici:1.0.1..yazılım versiyonu: 0A70V1060... donanım versiyonu:S500F... Son güncelleme:16/09/2005... rs232 kablosu alıp kendim bilgisayarımdan bu işleri yapabilirmiyim?..adım adım bana dosyalarıyla anlatın ne olur...biri emu yazılım dio biri openbox dio biri sab dio biri başka bi şeyy cok karışık yaa :((( yardım edin lütfenn Allah rızası icinnnn.ne yapmalıyım nasıl başlamalıyım..
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2008
|
İlgi: sansui 6300 5300 openboxa cevim dosyası
150 ytl verdim aldım.. almaz olaydım keşke daha güncel olan bişi alsaydım.. ama yapıcam usta bunu alıcam kablosunu bozlursa bozulsun.. abi ben yatıom şimdi yarın iş var.. ilkersahin66@hotmail.com adresim.. online seni buldum hoca yardım et nolursun:(.
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|