|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
|
Sansui Receiver'lere Yükleme Talimatı
YÜKLEME TALİMATI (CİHAZ ORJINAL YAZILIMLI İSE )
1-loaderı açın dosya aç kısmına tıklayın ve 11.07 yazılımını seçin 2-pc>cihaz yazan yere tıklayın ve cihazın fişini takın d001 den baslayarak cihaz sayacaktır 3-cihaz panelinde noch yada 00.00 yazana kadar bekleyin. yükleme bitince fişi çekin 4- tekrar loaderdan dosya açkısmını tıklayın sonra son yazılım olan 11.26 dosyasını seçin ve pc>cihaz yazan yere tıklayın sonra fişi takın 5- aynı şekilde yükleme işlemi başlamış olur cihaz açılana kadar bekleyin sonra fişi çekin 6- son olarak editör programını açın dosya menüsünden hex (nokiaeurocam.hex) yani *** dosyasını seçin download yazan yeri tıklayın sonra fişi takın kısa sürede yükleniyor cihaz açılınca işlem tamamdır 7- cihazı fabrıka ayarlarına alarak kanalları taratabilirsiniz YÜKLEME TALİMATI (ÖNCEDEN EMU YAZILIM OLAN CİHAZLAR İÇİN ) 1-Loaderdan dosya seç menüsünü tıklayın ve flash kurtarma yazılımını seçin 2-pc>cihaza yazan yeri tıklayın ve fişi takın cihazda noch yada 00.00 yazan kadar bekleyin 3- cihaz açılınca fişi çekin ve loaderdan bu sefer sonyazılımı seçip pc>cihaz yazn yere basın ve fişi takın sonyazılımda yüklenince fişi çekin 4-editör programından dosya kısmından hex uzantılı *** dosyasını seçin (nokıaeurocam.hex) download kısmına tıklayın fişi takın kısa sürede yüklenir ve cihazda noch yada 00.00 yazar işlem tamamdır kolay gelsin insallah hala cihazın paneli gitti diyen olmaz |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
|
Arkadaşlar, ben yeni üye oldum ve SANSUİ SC 6000 serisi ürün var. Emu yazılımım yok. Laptop kullanarak nasıl receiver a yükleme yapabilir ve maçları ve şifreli yayınları izleyebilirim. lütfen bana yardımcı olur musunuz?
|
|
|
|