Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Sansui

LinkBack Konu araçları
Eski 24-12-2005, 03:24 PM   #1 (permalink)
GÖNAN
Senior Member

Giriş Tarihi: Dec 2005
Smile SANSUİ Cihazlar için *** Girme Açıklaması

SANSUİ CİHAZLARA(SF5000 - SC6000) *** GİRME AÇIKLAMASI
1- Öncelikle cihazınızda emulu yazılım olduğundan emin olunuz.bunun için en kesin yol cihazın menü kilidini etkinleştirdikten sonra MENÜ+KURULUM OK dedikten sonra çıkan şifre kutucuğuna 0937 giriniz.açılan menünün en altında CODE bölümü varsa cihazınız emuludur.

2-şimdi emulu cihazımızın CODE yazan bölümüne gelin ve ok deyin.karşınıza şifreleme sistemleri çıkacaktır.editlemek yani değiştirmek istediğiniz sistemin üzerine gelin ok deyin.

3- sistemin içerisine girdikten sonra ise bu defada değiştirmek istediğimiz kanalın İDENT no'sunu bulmamız gereklidir.bunun içinse SES açma kapama tuşlarını kullanacağız.örneğin TPS(multi)paketini değiştirmek istiyorsak 007c00 numaralı identin üzerine gelmeliyiz.KANAL AŞAĞI tuşuna basarak kanal identinin içine girmeliyiz.

4- şimdi bundan sonra değiştirmek istediğimiz kanal identinin içerisinde değiştimek istediğimiz sıranın üzerine gelmeliyiz.ondan sonra ise aşağıdaki belirtilen tuşlara basarak harf ve numaralarla istediğimiz sırayı değiştirebiliriz.

A ---- F1
B ---- F2
C ---- F3
D ---- F4
E ---- LAST
F ---- TEXT

zaten numaralarıda kanal numaralarını değiştirdiğin tuşlarla yazabilirsin.

istediğin değişiklikleri yaptıktan sonra ise EXIT tuşuna basacağız.
HAFIZAYA ALMAK İSTERMİSİNİZ.diye soracaktır.
EVET seçeneğini seçip OK tuşuna basıp çıkıyoruz.

Kolay Gelsin
GÖNAN Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 12-03-2006, 05:48 PM   #2 (permalink)
koruyucu
Junior Member

Giriş Tarihi: Dec 2005
benim cihazımda sansui ancak ebu yazılım yok naslı *** değiştirebilirim.
koruyucu Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2006, 06:11 PM   #3 (permalink)
taha3
Senior Member

taha3'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
Alıntı:
Orjinal Gönderi : koruyucu
Yazilimin Emusuz ise zaten ***de yoktur icinde.Oyuzden once emulu yazilim yuklemelisin
taha3 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2006, 11:06 PM   #4 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Alıntı:
Orjinal Gönderi : koruyucu
sansuı nin hangi modeli daha önce yazılım varmı cihazında model yazarmısın
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-03-2006, 09:54 PM   #5 (permalink)
coşkun5
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2005
arkadaşlar,sansuı lere biss *** nasıl girilir.teşekkürler.
coşkun5 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-03-2006, 11:18 AM   #6 (permalink)
ceyhun1982
Junior Member

ceyhun1982'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Cool slm

genel olarak pc den yeni yzılım olarak *** göderme en saglıklısı elle girmeni pek tevsiye etmem bende 5000 fta var yazılım olarak atıyorum...kolay gelsin
ceyhun1982 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-03-2006, 11:59 AM   #7 (permalink)
coşkun5
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2005
teşekkürler ceyhun
coşkun5 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2006, 12:20 PM   #8 (permalink)
yuriko603
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
Sevgili Ceyhun Bende de aynı cihaz var Sansui Sf5000 fta anladığım kadarıyla cihaz emu lu elle *** girerken codu kısmına kadar geliyoruz ancak ondan sonra üst kısma müdahale edemiyoruz.
Forumdaki bütün yazıları okudum ve programları indirdim. Hangi yazılı atacağım yardımcı olursan sevinirim.
Malum dünya kupası geçiyor
Emeğe selam yola devam
yuriko603 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2006, 05:23 PM   #9 (permalink)
cenktunc07
Junior Member

Giriş Tarihi: Jan 2006
cok saol kardes
cenktunc07 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2006, 10:25 PM   #10 (permalink)
yasasinmurat
Junior Member

benim cihaz sfm 5300 ve menü - kurulum dan sonra şifre sormadığı için code lara giremiyorum ... nasıl yapmalıyım
yasasinmurat Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2006, 10:10 AM   #11 (permalink)
yasasinmurat
Junior Member

dün 5300 sfm cihjaz aldım eve getirdim ama kanal 1 diğer şifreleri açmıyor
yasasinmurat Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2006, 02:36 PM   #12 (permalink)
önder1350
Junior Member

Kolay Gelsİn ArkadaŞlar

Emulu Yazilimi Laptoptan Ne İle Nasil Ve Nereye YÜkleyebİlİrİm ArkadaŞlar. Allah Rizasi İÇİn Yardim Edİn De Şu MaÇlari KaÇirmayayim.

Şİmdİden TeŞekkÜr Ederİm
önder1350 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2006, 07:57 PM   #13 (permalink)
erdi24
Junior Member

Thumbs up

Önder herşeyden önce Laptop'unda Seri port varmı.Yoksa USB -Seriport dönüştürücü alman lazım.Eğer seri portun varsa http://www.number1forum.com/showthread.php?t=79800 bu linkden takip edebilirsin...
erdi24 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2006, 09:23 PM   #14 (permalink)
koparan*
Senior Member

Giriş Tarihi: May 2006
saoll tşk
koparan* Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!