|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Emre Altuğ - Şarkı Sözleri
Bu Kadar Mı?
Güneşi bilmez ayı bilmez Aşk çölünde zayi bi kayıbım ben Haykırmaksa aşkı en ayıbı Kullar arasında en ayıbım ben Ne eser ne hasar kaldı inan aşkından Ne arar ne sorar vefasız o zalim yar Bu kadar mı e bu kadar mı Acımasız oldun sen Bu kadar ı e bu kadar mı Özledin de aramadın neden Bu kadar bu kadar bu kadar mı sevdin Bu kadar mı buraya kadar mı Bana verdiğin sözler nerde O kadar mı öyle kolay mı Kalbim kırık ama hala sende Buraya kadar Söz: Koray Can Müzik: İskender Paydaş, Emre Altuğ, Koray Can Düzenleme: İskender Paydaş Akustik, Elektrik Gitar: Can Şengün Perküsyon: Mehmet Akatay
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Zalim Kuş
Dönenler oldu bu yoldan Vazgeçenler oldu Seni sevmek zordu Bakakaldı herkes ardından Hayrete mucip oldu Süremiz doldu Uç zalim kuş kendini kurtar Beni boşver Yakıyor yıkıyor sevdan duman duman Anılar sende aşkın günahı bende Eziyor geçiyor sevdan zaman zaman Yatağım bomboş ama Kalbim senle dolu hala Dilimde tüyler bitti Anlatmak için sana kendimi ne çok uğraştım bulmak için Ne çok savaştım ben aşk için Mumla ararsın sen beni sevgimi İş işten geçtimi bittimi Tozumun izini bile bulamaz olursun Vazgeç kararından ziyan olursun Son bulursun Söz: Koray Can Müzik: İskender Paydaş, Jeff Koplan Düzenleme: İskender Paydaş Akustik Gitar: Jerf Koplan Perküsyon: Mehmet Akatay
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Su Gibisin
Özledim seni ah nasıl özledim Gecenin sabaha hasreti gibi bekledim İstedim seni ah nasıl arzuladım Susuz kalmış toprak gibi Yağmuruna muhtacım Su gibisin su gibisin Akıp gider zaman sen dönemezsin Su gibisin su gibisin Gafil avlandım seline yenildim Ruhuma hayat veren sensin teselli yok ki hiç Ayrılık ok gibi saplanmış kalbime anlayan yok halimi ses vermez mi duyan haykırışlarımı Yalnızlık zor iş be kardeş Kim doğru kim kalleş Söz: Koray Can, Michael Kuyucu Müzik: Sotis Volanis Düzenleme: İskender Paydaş Akustik, Elektrik Gitar: Can Şengün Perküsyon: Mehmet Akatay Yaylı Enstrümanlar: Gündem
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gözünaydın Yar
Akılalmaz hasretinden geceler boyu bıkmadım Uyurgezer düşlerimden senin gibi korkmadım Ben unutmadım Ben unutamadım unut beni unut gitsin Bu hikaye burda bitsin Yar gözünaydın yar Gözünaydın artık benden kurtuldun yar Dudağımda sır kalamam Yüreğinde yer bulamam Gidiyorum kalamam Söz: Ertuğ Ergin Müzik: Ertuğ Ergin Düzenleme: İskender Paydaş Elektrik Gitar: Can Şengün Kaval: Eyüp Hamiş Perküsyon: Mehmet Akatay Davul: İskender Paydaş Yaylı Enstrümanlar: Gündem
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Beni mi Buldun?
Sen benim gözümün nuruydun Sen gittin gideli şimdi kör oldum Sakınacaksan saçının telini Yak o zaman yak gitsin herşeyimi Elim kolum bağlanmış Dertler üstüme çullanmış Kalbime bir bıçak vurdun Geldin de yar beni mi buldun Söz: Emre Altuğ Müzik: Emre Altuğ Düzenleme: Sarp Özdemiroğlu, Erkin Arslan Akustik Gitar: Ant Şimşek Elektrik Gitar: Can Şengün Ney, Kaval: Eyüp Hami Vokal: Canan Kaplan, Erdem Kınay
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kal
Kal oturup konuşsaydık Birbirimizi iyice tanısaydık Ben galiba aşık oldum sana aniden Bu yüzden gitme kal Zaten daha erken kal kendimi tanıtsaydım Ne hayaller kurdum anlatsaydım Ben dün gece seni düşündüm gizlice Ama bu yüzden kızamam ya kendime Gece soğuk yanıyor içim Sen gidersen bomboş elim Sana aşkımı sunmam için Benim için Gitme dur benle kal Söz: Yalçın Akyıldız Müzik: Yalçın Akyıldız Düzenleme: Erdem Kınay Klavye, Ritm Program: Erdem Kınay, İskender Paydaş
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dudak Dudağa
Kimsenin ne söylediği ne seni ne beni bağlamasın Akışına bırak sen herşeyi Kimse bizi yormasın İnadına gitmek var bu gece Yeter ki inan sen bana İsyan olsun bu kadere Aşk defterine de son nokta Nefes nefese Belki dudak dudağa Yürek yüreğe Yüreğin dayanırsa Tenin tenime değsin Yok olalım aşkın girdabında Ruhumuz içice geçsin Sırılsıklam uyanalım sabaha Söz: Emre Altuğ Müzik: Emre Altuğ Düzenleme: İskender Paydaş
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşk-ı Kıyamet
Herkes aşkını yazmış duvarlara kağıtlara Ben seni sardım sakladım yarınlara Beklerim günüm gelecektir nihayet Sonu yok bunun Bu aşk-ı kıyamet Yar elinden ölüm olacak benim sonum Sonu yok bunun bu aşk-ı kıyamet Sen ister al ister yere vur Sana hasret gönül sana kul Bak haykırışlarım hiç bitmiyor Sen olmasam da sensiz olmuyor Söz: Yalçın Akyıldız Müzik: Yalçın Akyıldız Düzenleme: Hacı Mustafa Ceceli Akustik, Elektrik Gitar: Can Şengün Klasik Gitar: Erdem Sökmen Ud: Yıldıran Güz Bas Gitar: Birkan Şener Yaylı Enstrümanlar: Gündem
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ayrılık Majör
Çok zaman geçmiş üzerinden Dün gibi olsa da ayrılık İz bırakmış ya da bırakmamış Biri diğerinden zor ayrılık Bir varmış bir yokmuş ya varmış ya yokmuş derken Unutulunca tüm olanlar Yürek sevdiğini yalanlar Acı tatlı tüm anılar Üç kadehte canlanırlar Söz: Emre Altuğ, Hatice Soysev Kolat Müzik: Emre Altuğ Düzenleme: İskender Paydaş Elektrik Gitar: Can Şengün Ud: Yıldıran Güz Perküsyon: Mehmet Akatay Yaylı Enstrümanlar: Gündem
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Türk Filmi
Yok olamaz derdim böyle bir aşk Hep gülüp geçerdim bazılarına Türk filmi gibi derdim yaşadıklarına Ta ki sen girene kadar hayatıma Aklımda sen fikrimde sen Gece gündüz düşlerimde sen Aklımda sen fikrimde sen Var bi sebebi belli düşlerimdeysen Güne başlarken ayrılık var Gün biterken hasret acısı En zoru da gece yarısı Bölük pörçük uykularımda saklı Söz: Emre Altuğ Müzik: Emre Altuğ Düzenleme: Sarp Özdemiroğlu, Erkin Arslan Akustik Gitar: Ant Şimşek
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşk Çiçeğim (Aman)
Tepede güneş bir doğuyor bir batıyor Sırası karıştı aklım bulanıyor Sen gittin gideli kaç güneş geçti Sevdaya yoldaş hasret oluyor Aldırmadım ya sanki gidişine Hepsi yalan hepsi hikaye Sen gittin gideli kaç zaman geçti Bak hala gelemedim kendime Aşk çiçeğim solmadan gelsen El eline değmeden dönsem Gün doğmadan koynuma girsen Sonsuza dek hep beni sevsen Aman aman heyhat Aşk yarası kabuk bağlar mı Çok can yakar can acıtır mı Korkmuyorum sanma sensiz olmaktan Unutma ben sendim bunca zaman Söz-Müzik: Kayahan, Emre Altuğ, İskender Paydaş Düzenleme: İskender Paydaş ![]()
|
|