|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Sana Doğru
Yanar ateş yanar kimseler görmez Yanar herşey yok çaresi bilinmez Ne bir sancı ne bir korku Bütün yollar sana doğru Yağar yağmur hiç dinmek bilmez Kararır dünya hiçbir şey görünmez Biraz karmaşık görünsede Bütün yollar sana doğru İçimde sevgin oldukça Düşlerim seni yoruldukça Yürürüm yollarım bitmez Gülüşün aklımdan gitmez Bazen gözlerim dolsa da Farketmez Bütün yollar sana doğru Dur gitme aşkım bitme Dur gitme yok terketme Ağlatma sızlatma yalvartma Yok terketme
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sana Gıcık Oldum
Sana gıcık oldum bir kez Ne yapsan ne etsen de farketmez Sebebini hiç sorma Anlatmaya tüm kelimeler yetmez Geliyorum dedin beni hep köşelerde beklettin Hiç acımadın bana zevkle yavaş yavaş mahvettin Başlarsa bende güzel başlar Birden bire veririm herşeyimi Gerisini düşünmem bile Al kalbimi al hislerimi Ama birde bittiyse bitti Aşk kalpten gitti Bana davranışların O bakışların seni benden itti Sana gıcık oldum birkez Hiç heveslenme yapma bunu bana Kimseyi sokma araya Babam bile olsa herşey boşuna Bunu önceden düşünecektin Kendi yolunu kendin seçecektin Başkalarının peşine takılıp ta Bilmediğin yola gitmeyecektin
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
|
Senden Ayrı
Senden ayrı dağlarım susuz Çiçeklerim açmıyor Senden ayrı aldığım nefes Ciğerimi yakıyor Gündüzler gecelere dar Zaman geçmek bilmiyor Geceler yatağıma sığmıyor Güneş bitti her yer kar Mutsuzum artık hayat Üstüme bol geliyor Ölüyorum sanki Beni sen kurtarırsın ancak İşte o anki Güneş doğup hiç batmayacak
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
Seni Seviyorum
Sabah uyanmak istemiyorum Gözümü açmak sensiz dünyaya Tekrardan uyumak istiyorum Sensiz olmak istemiyorum Gözümü açtığımda ol yanımda Bak ben söz veriyorum Doğan güneşin tadını çıkar Aşk budur bak adamı yakar Seninle geçen günlerimiz var ya Bana uzaktan bakar Sensizlikten canım yandı Gönlüm başkalarına kandı Sensiz yaşamak çok zor ya Kalbim farkına vardı Günler aylar geçti yıllar Anladığım bir tek şey var seni seviyorum Aşk acısıymış Hep yaşanırmış Ama artık hepsi bitti Yalnız seni istiyorum
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sev Ki Seveyim
Bıktım artık bu yalnızlıktan Tek isteğim bir sevgili candan Sev ki seveyim Yalnız evde bomboş sahilde Aklım fikrim bütün benliğim yalnız sende Elinden tutmak yollarda koşmak Dünyanın tüm derdini bir anda unutmak Bıktım artık bu yalnızlıktan Seninle dolu geçsin günler Tek isteğim bir sevgili candan Gel de seveyim Bana artık değer ver Kalbinde bir yer ver Unut artık herşeyi bak geri gelmiyor günler Durdu duracak hali ne olacak Kara kara düşünmekten birgün kalbim duracak Hele bir dön, hele bir gör, hele bir sor Rastlamak çok zor Bir an huzur bulmuyor kalbim yanıyor Ateşten kor |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sonsuz Aşk
Seni düşündüm gece boyunca Düşündüm seni ne çok sevdiğimi Bir anda buldum hayat nedenimi Beni ne çok değiştirdiğini Beni sevmeyi durdurma bırak devam etsin Yaşamamın tek sebebi yalnız sensin Beni bu hallare düşüren bir tek sensin Aşkımız sonsuz yolun sonuna kadar Duamda sensin benim ol diye hiç gitme Benim için aynı ölmek sensizlik Sensizlik ölmek sonsuzluk gibi Sen benim kalbim canım Atan bir tek damarım Hayatım boşlukta bir yolculuk gibi
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yakışmıyor
Kimisine göre sen bir meleksin Kimisine göre tam bir şeytansın Gönülden gönüle dolaşır durursun Sonra da bırakıp arkadan vurursun Nedir bu çektiğimiz kız senden Yeter çektiğimiz senin elinden Onla bunla şunlayım Demek sana yakışmıyor Benim gönlüm sendeyken Aklım fikrim çalışmıyor |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yemin
Yalnızlığa alışmak zor senden sonra Sevemez ki hüsran gönlüm senden sonra Çaresizlik geceboyu, günboyu yanımda Dolaşır durur kanımda Ümit yokki hiç yarına Yeminin vardı gitmeyecektin Hani söz vermiştin ölmeyecektin Sensizlik nedir bilmeyecektim Bırakıp beni gitmeyecektin Gözyaşlarım dinmek bilmez senden sonra Söndü ateş yanmak bilmez senden sonra Yoksun artık tad alamam sensiz dünyadan Kurtulamam dev dalgalardan Durulmaz deniz senden sonra
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Senior Member
|
Öğrendim
Senin yanında Güneşin doğduğunu Senin yanında Yüzümün güldüğünü Senin yolunda Kalbimin durduğunu Mutluluk neymiş seninle öğrendim Birgün geri dönsen, yüzüme gülsen Bilsen ne mutlu ederdin beni Gündüz demeden gece demeden Bir şey yemeden beklerdim seni Hiç inanmazdım zamanın durduğuna Seni beklerken öðrendim Güler geçerdim yorgunum dediklerinde Uykusuz gece neymiş öğrendim
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |