|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Mansur Ark- Şarkı sözleri
![]() Gazla Gitsin Üzdü mü gazla gitsin O seni çok üzülüyor zannetsin Kırdı mı unut gitsin Unuttuğunu görsün delensin Gerdi mi gazla gitsin O seni çok üzgün zannetsin Yordu mu unut gitsin O seni evde uyuyor zannetsin İçinde stres varsa bunu bilemem Seni çok seviyorum bunu gizleyemem Herşeye tamam yalana gelemem İşine gelmedi mi gazla gitsin Seveceksen sev adam gibi sev Sevince minik aşkım olur dev Birkaç saat bile olsa bana yeter Benim evim bunun için en uygun yer İstedin mi herşey olur istedin mi Bekledin mi o gelir bulur seni Sevindin mi belki oda sever seni Sevmedi mi gazla gitsin Söz: Mansur Ark Müzik: Erdem Kınay Vokal: Canan Kaplan, Yonca Pınar, İlke Demirbulut, Sinem Başaran, Erdem Kınay, Metin Aydın Solo Violin: Şükrü Büyükçınar Solo Vokal: Taner İşli Stüdyo, Mastering: Mayki, Stüdyo Muz
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dostum
Yalnız kalmaktan bıktım Ufak hesaplamalardan çıktım Bir döndüm baktım geriye Beni uğraştıran ne diye Sen varsan ben de varım dünyada Sen yoksan ne işim var buralarda Sensiz cennetin anlamı yok s Sensiz dünya malı neyleyim Dostum,dostum,dostum... Söz-Müzik: Mansur Ark Nakarat: Anonim Düzenleme: Cihan Sezer Yaylılar: Grup Gündem Perküsyon: Ali Kankılıç, Ömer Arslan, C. Sezer Mix: Mayki Stüdyo: Stüdyomuz Drumloop Programming: C. Sezer Vokal: Ayaz Kaplı
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Silinmez
Kalbimin en nazlı yerinde Yerin var derinde Bilsen de olur bilmesen de Her zaman buluştuğumuz o yerde Beklerim yine de Gelsen de olur gelmesen de Şimdi kimin umrunda Kim ölürdü uğrunda Haksızlık değil mi yapılır mı bu bana Ah gönlüm ah yazımız kara Yazılmış bir kez silinmez bir daha Sevgilim yarim şimdi yok burda Ne yapsam dönmez, dönmez ki bir daha Söz-Müzik: Mansur Ark Düzenleme: Emre Önbayraktar Vokal: Ümit Yaşar Yaylı Aranje: Cihan Tezer, Turgay Dolgun Mix ? Stüdyo:Mayki, Stüdyo Muz
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Senin İçin Ölürüm
Olur da bir gün özlersen Haber ver gelirim hemen Sana da çok mahcubum Ama hak verirsin eğer dinlersen İnanma mutlu derlerse İnanma yaşıyor deflerse Ölürüm senin için Al canım feda olsun veririm senin için Söz-Müzik: Mansur Ark Düzenleme: Emre Önbayraktar Rap: Nemci Yapıcı Vokal: Emre Önbayraktar |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Nazar
Hani son birkez daha Geliversen yanıma Sensizlik canıma yetti Yeminler etsem sana üzmeyeceğim hiç bir daha Ayrılmak yok bundan sonra Biliyorum haksızlık ettim sana Farkındayım Üzülüyorum kırdım kalbini Şimdi af diliyorum Sebebi sevmemem değildi Benimki çok büyük sevgi Belki de nazara geldi, nazara geldi bu aşk Söz-Müzik: Mansur Ark Düzenleme: Emre Önbayraktar E.Gitar: Cenk Eroğlu Stüdyo: X.Carnation
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Muhteşem Olacak
Olmayacak diye korkma Şimdiye kadar hep bir şekilde oldu bunlara kafanı yorma Zamanı gelince hepsi birer birer oldu elleri kınalı Gözleri karalı Geçmişi belalı birini sevdim Allah Olacak, muhteşem olacak Üzme kendini herşey çok güzel olacak Söz-Müzik: Mansur Ark Düzenleme: C.Sezer Mix: Mayki (stüdyoMuz) Vokal: Ayaz Kaplı Drumloop Programming: Cihan Sezer Yaylılar: Grup Gündem |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Üzülme
Gül yüzün gülünce açılır bütün kapılar Kapılar açılınca uçar bütün acılar Acı acı içinde, acı binbir biçimde Sen hiç üzülme onlar benim içimde Seni hiç sevmesem benim dertlerle işim ne Biter birgün sen istesen de istemesen de Güzelim hadi gül biraz Bu bahar dallar kiraz Bir ömür hep böyledir Su akar seller durmaz Söz-Müzik: Mansur Ark Nakarat: Erhan Güleryüz Düzenleme: Emre Önbayraktar Mix-Stüdyo: Mayki-Stüdyomuz
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
I Die 4 u
If you miss me some day Just call me i'll be there by your side I feel ashamed of what ı've done to you But you know that ı'm right just listen to me You don't believe that i'm happy You don't believe i'm alive I die for you I'll sacrifice my life for you Hey i miss you girl i really miss you girl Just call me and, i'll be there by your side I'll cry for you,i'll die for you girl I'll ever give my life for you My life, my life, my life for you Söz-Müzik: Mansur Ark Düet-Rap: Larry O'Neill Düzenleme:Emre Önbayraktar Vokal: Mansur Ark, Emre Önbayraktar Mix-Stüdyo: Mayki- StüdyoMuz
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Jetzt
Du wirst nicht mehr allein sein Denn ich werde bei dir sein Sei nicht besorg ruf mich camm Ich weiss genau das ich dich liebe Alleine ist alles so triibe Ohne dich will ich nicht leben canım Ich habe ein gesehen Wo ich die fehler gemacht habe Ich habe so vieles versehen Ich kann nicht verstehen Wie man die liebe so stark lebt Zu gleich so selbs siichtig ist Das war'ne wunderschb'ne zeit mit dir Ich werde auf dich warten jetzt und hier Ich gebe zu meine art war nicht so fein Ich spüre as du bisst mein und ich bin dein Söz-Müzik: Mansur Ark Düzenleme: Emre Onbayraktar Klarnet: Hüsnü Şenlendirici E-Gitar: Cenk Eroğlu Stüdyo: Mayki-Stüdyomuz Vokal: Emre Onbayraktar
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aldırma
Aldırma gönül yarama Sebebi sen olsan bile dönüp bakma git Kaldırmam eğik başımı Seni son kez görmek istemesem bile Ellerim ellerine değmese Gözüm gözlerine bakmasa artık İnce belini sarmasam bile Silinmeyen hayallerin var artık Güle güle tek sevdiğim sana Güle güle ah geçen yıllara |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Asla Geri Dönmek Yok
Seninle beraber olmakla yaşamıma bak güneş doğdu Seninle her buluşmamda sanki dünya ve zaman durdu Duymadığım bu hisleri içimde duydum seninle Tatmadığım duyguları paylaştım ben gözlerinle Asa geri dönmek yok Sona geri dönmek yok Seninle olmak varken Sensizliğe geri dönmek yok Asla geri dönmek yok Başkasını sevmek yok Aradığımı sende buldum Mutsuzluğa yenilmek yok Boşver sen yarını dert etme güneşin doğmasına daha çok var Sokul yanıma beni bekletme sevgi dedin mi durur akan sular Bana yetmez söz dinlemez duygularım isyanlara gelincee Akıl ermez hiç bilinmez ne yaparım sen terk edince
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ben Senden Daha Çirkinim
Ben senden daha çirkinim Bulamazsın benim gibi birisini Benim burnum seninkinden daha büyük Kargalar bile dayanamaz şu sesime Ben senden Çok daha Bin daha Senin araban benimkini sollar Gaz verdin mi dar gelir tüm yollar Senin saatin benimkine 5 çeker Limanda bağlanmış bir yatım bile yok Ben senden daha çirkinim Benim aşkım seninkinden daha büyük |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir Sen Bir De Ben
Bir sen bir de ben olsaydık dünyada Ve sevseydin sende beni benim gibi Uzak kalsaydık o sahte gülmelerinden Bitmez denilen aşkların bittiği gibi Uzak olsun ayrılıklar Hiç umurumda değil neler oluyor hayatta Hiç dert etmiyorum neler olacak yarına Yeter ki sen ol yanımda Son verip kaygılara Yeter ki sen ol kanımda Ak de başlarım akmaya İyi düşün karar verme heyecana kapılarak Bugünden sonra yaşayalım herşeyden tat alarak Ne yazık ki fayda yok bizden başka bizlere Gel artık anlat bana Hiç gerek yok gizlenmeye
|