|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Nazan Öncel - Şarkı sözleri
![]() Hay Hay O senin neyin olur derlerse Gülüm olur balım olur diyeceğim O senin neyin olur derlerse Sevgilim sevgilim diyeceğim O benim kalbimi isterse Seve seve veririm diyeceğim Kedisini köpeğini Dolaptaki ceketini Pabucunu terliğini Duvardaki resmini Ne varsa alsın Toplasın gelsin Benim için gelsin İsterse kalsın Hay hay buyursun gelsin Hay hay temelli kalsın Hay hay buyursun gelsin Beni seven gelsin hay hay O senin neyin olur derlerse Gözüm olur yaşım olur diyeceğim O bunun aksini söylerse Bir bildiği vardır diyeceğim Düzenleme:Hamit Ündaş Ritm Kompozisyon:Ozan Çolakoğlu Yaylı Kompozisyonu:Nazan Öncel Yaylılar:Grup Gündem Klarnet:Selim Sesler Bas:İsmail Soyberk Perküsyon :Mehmet Akatay Elektrik Gitar: Hamit Ündaş Ud:Altuğ Öncü Kaşık: Nazan Öncel
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ukala Dümbeleği
Bir gün tren duracak Vagonlar boş kalacak Bugünün kıymetini bil Yarın geç olacak Bırak gülünç olayım İster sefil olayım İzin ver umutlanayım Bırak serap göreyim Başka hayat yok Bunu bende biliyorum Başka rüya mı yok Ama ben onu istiyorum Ukala dümbeleği Çok biliyorsun işini Beğenmiyorsun bir şeyi Zor dostum zor Mühim olan hangisi Bana lazım sevgisi Yere batsın serveti Ah gönlüm ah Gönül direnme bana Sus kes sesini Ben ki sabırlıyımdır Vefalı kararlıyımdır Bırak hata yapayım Düşündüğüm gibi yaşayayım Ne halim varsa göreyim Sonucuna katlanayım Düzenleme:Hamit Ündaş Ritm Kompozisyon:Tufan Taş Yaylılar:Grup Gündem Kaval:Eyüp Hamiş Perküsyon :Mehmet Akatay Akustik, elektrik Gitar: Nurkan Renda Ud:Altuğ Öncü
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Nereye Böyle
Gözümden yaş geldi İçimden ağlamak Yüzünden düşen bin parça Konuşmak lazım konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten kesilmiş bebek gibiyiö Soruyorsun musun bakalım Nasılsın diye Ne biliyorsun belki İyi değilim bu gece Anlamadan dinlemeden Son sözümü söylemeden Nereye böyle Belki ben yatak döşek Duygularım paramparça Her günümü her gecemi Yaşıyorum iki kişilik Halimi sordular söyledim birilerine Söylemese miydim acaba Düzenleme:Hamit Ündaş Elektrik Gitar:Nazan Öncel Bas:İsmail Soyberk Bağlama: Ahmet Koç Akustik Gitar:Nurkan Renda
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Beyoğlu
Beyoğlu`na götür beni Kitaplara bakalım Sokaklarda gitar çalalım Tatil için para yapalım Oturalım bir yerde Bir iki laf edelim Sinemaya gidelim sonra Karanlıkta öpüşelim Mesela acı yok Ağrı yok sızı yok Cepte para yok Hadi gel gidelim Yaraları saralaım Hadi gel gidelim Anıları yazalım Afrika`ya götür beni Osibisa, mandela Çöllerde dolaşalım Develerle mesela Avrupaya gel benle Uyuruz köprülerde Beatles, van gogh, don kişot Bir şarap şişesinde Bir bilet alalım Trenlere binelim Çuf çuf gidelim Hadi gel gidelim Yaraları saralım Hadi gel gidelim Acıları yazalım Kıyılara götür beni Kıyıları yaşayalım Takalara binelim Balıkçılık yapalım Kapı kapı gezelim Maceraysa değer Hayat acılardan geçer Battı balık yan gider Mesela acı yok Ağrı yok sızı yok Sözde neşe çok Hadi gel gidelim Yaraları saralım Hadi gel gidelim Tutuşalım yanalım Düzenleme: Nazan Öncel, Hamit Ündaş Piyano:Hamit Ündaş Bas:İsmail Soyberk Perküsyon :Mehmet Akatay Klarnet: Kirpi Bülent Akerdeon: Edvard Anis Violin: Özcan Şenyaylar Akustik Gitar: Nurkan Renda.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Atıyosun
Burası dingonun ahırı değil Burası yol geçen hanı değil Peri masaıyla uyuttun beni Yıldızları say saya avuttun beni Her gece bi hatunun derdine düştün Kimi tuttuysan işte onu öptün Esmer sarışın kara kızlarla Marilyn Monroe gibi bombalarla Her gece orda her gece burada Daha sayayım mı anlatayım mı daha Senin yalanlarına doyum olmaz Benim kalbimle oyun olmaz Arı gibi uçuyorsun kitap gibi yazıyorsun Atıyosun atıyosun atıyosun Atıyor atıyor a atıyorsun Geliyor gidiyor atıyosun Atıyor atıyor a atıyorsun Yatıyor kalkıyor atıyosun Ananın babanı paralarını Sokaklara attın çanbalarını Her gördüğün güzeli emine`mi sandın Başkası kahrını çeker mi sandın Hadi şimdi herkes köylü köyğne Yazık ettin benim bütün emeklerime Emir demiri keser kalbim hepsini keser Fotoroman biter Gerçeklere tapıyorum meseleyi kapıyorum Masaldı romandı güzeldi bu Keşke yalan olmasaydı bitmeseydi bu Bitti bile bitti bile bitti bile Atıyosan (na) böyle olursun Bensiz öksüz kalırsın ah Düzenleme: Özgür Buldum Cura: Ahmet Koç Bas:İsmail Soyberk Yaylılar:Grup Gündem Perküsyon :Mehmet Akatay Elektrik Gitar: Nurkan Renda. Vokaller: Tarkan, Neylen Okan Öncel, Murat Matthew Erdem, Ulaş Ağce, Hamit Ündaş
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Beni Hatırla
Resimlere bak Mektubumla avun Şarkılar tut Kendinden vazgeç Yastığına sarıl Korkular tut Dağılsın kalbin Öl hatta orda Lanetler yağdır Beni hatırla Her telefona sen çık Her kapıya sen koş Beni hatırla Sen bir yerlerde Ben bir şehirde Akşam olunca Beni hatırla Mektupları yak Şarkılara küs Hasretler giy Düzenleme: İskender Paydaş Cümbüş, Tar:İsmail Tunçbilek Akustik Gitar: Can Şengün Vokaller: Neylan Okan Öncel, Özkan Uğur, Cihan Okan, Berna Keser, Sibel Gürsoy, Murat Boz
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hokka
Kuş uçtu gitti kafesinden Bilsem kapatırdım kapıları geceden Giyindim çıktım koştum peşinden Gördüm her şey gitmiş elimden Kime anlattın dertlerini Kimlerle geçirdin günlerini Kimler ısıttı ellerini Kimler kuşattı gecelerini Köfte dudaklarını Hokka gibi ağzını Lokma lokma her yanını Öpsem yeniden Dönsen köşeden Serçe parmağını Fıstık Yanaklarını Lokma lokma her yanını Öpsem yeniden Dönsen köşeden Gerildim bende yay gibi hemen Kötü söz söyledim o an öfkemden Bilsem döneceksin şu an köşeden Zil takar oynardım günden geceden Kine anlattın dertlerini Kimlerle geçirdin günlerini Kimler dokundu hassa kalbine Kime bıraktın benim yerimi Düzenleme:Hamit Ündaş, Nazan Öncel Ritm Kompozisyon:Ozan Çolakoğlu İkinci orkestra ezgisi:Hamit Ündaş Akustik Gitar: Erdem Sökmen Yaylılar:Grup Gündem Bas:İsmail Soyberk Perküsyon :Mehmet Akatay Klarnet:Kirpi Bülent Ud:Altuğ Öncü
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Anlamaya Çalış
Kendine saklanmış dört odalı kalbim Parçalanmış dağılmışım Nerem doğru ki benim Kafam bozulmuş zaten İçim kıyılmış benim Sinirlerim perişan Günler geçmiyor zaten Uyku tutmuyor beni Uykularım perişan Ne kavuştuk, ne ayrıldık Çok üzüldük çok ağladık Vurulmuş olduk bi kere Bozma kalbini Anlamaya çalış beni topla kendini Ben çok ağladım bize üzme kendini Anlamaya çalış beni topla kendini Ben çok anladım seni yorma kendini Hanidir böyleyim İçime kapandım Kanadı bağlanmış bir kuş gibiyim Kafam bozulmuş zaten İçim kıyılmış benim Sinirlerim perişan İçin yanıyor zaten Kalbime vurmuş benim Duygularım perişan Düzenleme:Hamit Ündaş Yaylılar:Grup Gündem Bas:İsmail Soyberk Akustik Gitar: Nurkan Renda Perküsyon:Mehmet Akatay Ud:Altuğ Öncü
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Küçük Gemiler
Burası evsiz kediler sokağı Elden düşme hayatlar İşi bitmişler yuvası Aynı taşa takılan aynı duvara çarpıyor Acıyla yankılanıyor ayak sesleri Küçük gemiler su alır bebeğim Bu sokaktan geçerken başını çevir bebeğim Dalgalarla boğuşmak senin harcın değil Burada güneş doğmaz bilirsin Ceketin buruşmasın ütüsü bozulmasın Ellerini sürme çamura bulaşmasın Benim yatağım rahatını kaçırır Ben rujumu tazelerken sen yola koyul Büyük gemiler buradan geçmez bayım Takalar gibi bu limanda demir almaz bebeğim Dalgalarla boğuşmak senin harcın değil Burada çiçekler yaşamaz bilirim Düzenleme:Hamit Ündaş, Özgür Buldum Perdesiz gitar, e-bow: Erdinç Şenyaylar Akustik Gitar: Erdem Sökmen Bas: İsmail Soyberk Perküsyon: Mehmet Akatay Bongo: Hamit Ündaş.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gül Pansiyon
Bir odamız vardı bizim Denizi kucaklayan Sarı Sarı Lambaları Bir küçük penceresi Seyre dalardık Sarhoş gemileri Gözyaşlarının kırık hikayesi Göz yaşlarımız kurumadan bitti Gül pansiyonda bıraktım kalbimi Bir balkonumuz vardı bizim Geceyi karşılayan Sahilde gitar sesleri Ay ışığında yaz gecesi Şaraptan mı neden Ağlatırdı bizi Rüzgar dedi ki güzel şeyler biter Kalbim dedi ki unutmasın yeter Düzenleme: Nazan Öncel Ritm Kompozisyon:İskender Paydaş Viyola: Mustafa Süder Bas, akustik, elektrik gitar: Can Şengün Bongo: Hamit Ündaş
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Otomobil
Bir kavuşturur bir ayırır yollar Bir ağlatır bir güldürür yollar Benim de yollartda aklım var Benim de bu aşkta gözüm var Gel binelim benim otomobile Geze geze gidiverelim gene Ben şoförün olayım senin Tıngır mıngır gidelim her yere Ben keten helvalar isterim Sen yanık Ömer`im ol benim Ayran içelim çöp şiş yiyelim Yan yana fotoğraf çekilelim (kol kola fotoğraf çektirelim) Bir caydırıyor bir ayartıyor yollar Bir kandırıyor bir avutuyor yollar (intro melodisi Gürcistan halk ezgisinden) Düzenleme:Hamit Ündaş, Nazan Öncel Ritm Kompozisyon:Tufan Taş Cura:Ahmet Koç Perküsyon: Mehmet Akatay Akustik Gitar:Erdem Sökmen Klarnet:Selim Sesler Akerdeon: Edvard Aris Ud:Altuğ Öncü Violin: Ceyhun Domaçlı Kaşık, el zili: Nazan Öncel Vokaller: Neylan Okan Öncel, Özkan Uğur, Cihan Okan, Berna Keser, Murat Boz, Sibel Gürsoy
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ruh Hali
Söz ver A hak ver İş ver Açık verme Hep ver Çok ver Ver ver Hiç boş verme Bıktım bıktım bıktım artık Sıktın sıktın sıktın artık Sıktın sıktın Hem zor hem kolay Hem boş hem olay Hiç mi ortası yok bunun Hiç mi ortası Onu ver Bunu ver Zaman ver Az buçuk verme Akıl ver Gönül ver Hesap ver Hiç boş verme Bıktım bıktım bıktım artık Sıktın sıktın sıktın artık Sıktın sıktın Hem zor kolay Hem bos hem olay Hiç mi sonrası yok bunun Hiç mi sonrası Düzenleme:Hamit Ündaş, Nazan Öncel Klarnet: Selim Sesler Perküsyon:Mehmet Akatay Elektrik Gitar: Hamit Ündaş
|