|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Serdar Ortaç - Şarkı sözleri
![]() Beni Unut Kader senin elinden, çektiğim dertlerimden Kurtulmanın yolu, bulamadım sonu Seni unutması, sensiz yaşamasını Öğrendim aşka dair, yanıp tutuşmasını Beni unut, düşme sakın peşime Beni unut, gülme sakın halime Bir daha ağlamak yok, kadere yalvarmak yok Yok Elimi, kolumu, gözümü bağladın Söz: Serdar Ortaç Müzik: Sotis Volanis |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Çakra
Sen git gel görüşürüz Tenhada aşkı bölüşürüz Biraz senden, biraz benden Kalanlardan bölüşürüz Kalbim adalet peşinde Hem işinde gücünde Kendi çakrasında Vicdan, vicdan arıyorum Her aşkın başında, kendi gözyaşımda Yar aynada güvendiğin ne? Melek misin, gümüş söğüt dalı mı? Güzelliğin tükendiğinde O gözlerin beni unutmamalı Söz - Müzik: Serdar Ortaç
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yar Ayrı Gayrın Mı Var?
Yandım alev alev yerine Yağmur yağsa da durduramaz Sanki kilitlendi yüreğim Gitmek istese kurtulamaz Deli fırtınam, deli gözyaşım Deli yağmurum, bebeğim Üşüdün yine, sakın titreme Bırak üstünü örteyim Yar ayrı gayrın mı var? Bilemedim sana daha nasıl yaranacağım Aşkımdan şüphen mi var? Beni bile bile ağlatsan da unutacağım Alışmışım acılara, nasıl olsa deli hasretine alışacağım Söz - Müzik: Serdar Ortaç Vokaller: Cihan Okan, Yeşim Vatan, Ercüment Vural, Yonca Kocadağ
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sakın Arama
Ben sana asırlardan gün yaptım saymadım Sen bize ne oyunlar ettiysen, ben uymadım Ben sana asırlardan gün yaptım Duy diye şarkılar söyledim, yine de duymadın Ben hancıyım, bununla kurtulduğuma duacıyım Sen yolcusun, adı üstünde, unutulur yokluğun Sakın arama, sormayı deneme Bundan böyle selam bile verme İki gün olur, üç gün olur Elbet taş yerini bulur Söz - Müzik: Yalın
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Canıma Minnet
Yazdığım mektupları teker teker yakacakmış Çektiğim mesajları okumadan atacakmış Dönüp özür dilersem, belki huzur bulacakmış Aman hiçbir şey bulma, canıma minnet Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır Güz sana göre mi o aşkımızın bitiş töreni Bak içim yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli Kalp ömür boyu sevmez, aşka küstüreni Beni küstürdün aşka, allah istemedi Üzmüyor beni artık terk edip gidişin Tehdit ettiğin anda, bittin benim için Söz - Müzik: Serdar Ortaç
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Pişmanım
Dur durduğun yerde, gitme Ben daha da pişmanım Bak benim o yaşam ilacım sende Bugün kölen, yarın hükümdarım Suçluyum, hatalıyım, bin kez hatırlatma Kaç zaman geçirdik aşkta, kaldırıp atma Gençliğe, çocukluğa ver tüm günahlarımı Sen neler neler affettin, bağışla saflığımı Harcıyorum geri kalan yıllarımı Hiç bir ceza bedel değil günahlarıma Keşke düşünmeden seni kırmasaydım Pişmanım her gün yaptığım hatalarıma Söz - Müzik: Serdar Ortaç
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dayan
Yüreğinden süzüm süzüm süzülen yaşlar misali Hayat bazen eşit olmaz, kırılınca çok zor tamiri Tutan olmadı savruldu kaderim rüzgarın ellerinde Yelkovan misali yalnızlıklar bir benim bir senin üzerinde Yürek aynı yürek, bahtsız, kendi mabedinde Dayan be gönlüm, dayan ha gayret Biterse bitsin kopsun kıyamet Madem ki sevmek kesin felaket Çık git aklımdan Söz - Müzik: Serdar Ortaç Vokaller: Cihan Okan, Yeşim Vatan, Ercüment Vural, Yonca Kocadağ
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Okumakla Adam Olmuyor
Kaç gün geçti bir aramadın Bebeğim aşkıma kastın mı var? Ömür geçti gün göremedim Yüreğimin aşka ihtiyacı var Bak güller çiçek açtı, kış yazla vedalaştı Sen yine görünmedin, kalbim çok fenalaştı Aynada güzelliğin, aksi ile kavgalaştı Sen yine üzülmedin Kırık dökük yazılmış yazım İnsan saraylarda doğmuyor Aşkım, sana anlatamadım Okumakla adam olmuyor Söz - Müzik: Serdar Ortaç
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Adam Gibi
Neden düştün gözümden? Neden hislerin hep yalan? Nedense biz seninle mutluluğu Paylaştık hep uzaktan Aşk ızdırap denizi, şaşırdım ben kapıları Garip bir umutsuzluk sardı dört bir yanımı Akıllandın mı bilinmez, yoksa herşey sıradan mı? Adam gibi yürekli ol, çık karşıma bak yüzüme Yalandı de, unuttum de, aldattım de, bağır yüzüme Senin kokun, senin dokun, senin tadın yetmedi de Sokaktaki köpek kadar gururlu ol, bağır yüzüme Söz - Müzik: Serdar Ortaç
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Uğrunda Herşeyi
Dinledim aşkın sesini İyice duyana kadar Çözdüm aşk felsefesini Sonunu bulana kadar Bir kuru gözyaşı kaldı bana Baktıkça aşkı tamamlıyorum Yastığımın kenarı kırışık Baktıkça ağlıyorum Gittiğini anlıyorum Uğrunda her şeyi, ölümü bile Göze aldım, nanköre çıktı adım Bak dünya ağlarken aşk diye diye Ben sana bir türlü yaranamadım Söz - Müzik: Serdar Ortaç
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yapraklar
Yenilmedim yalnızlığa Bugün yine tek başıma sabahladım Üzülmedim yoksun diye Nasılsa bir gün gelir, ben de ağlarım Anlatacak çok şeyim var bugün sana Hem de çok İçimde duygularım susmak istiyor Nedense ayrılıklar koyar insana Bugün canım seninle olmak istiyor Yapraklar sonbahar günü hep açmak ister İnsan sevince gözü görmüyor tanrım Neden her güzel şeyin sonu hüsranla biter? Gözlerim ondan başka görmüyor tanrım Onu alma yanımdan, onsuz olmuyor tanrım Söz - Müzik: Serdar Ortaç Ud ve Solo Keman: İlyas Tetik
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yazılır Kitaba
Yoruldun ama gülüyorsun Sen herşeyi çok biliyorsun Utanmadan haykırıyorsun Böyle değil yaşamak Kendime aşk bulurum Arada bir savrulurum Sen beni burada bırak Ben arada kaybolurum Yazılır kitaba günahın bedeli Bu kaçıncı hata, bu kimin eseri? Sen adam gibi ol da bırakma beni Yar alıp başını gidiyor Seneler çabuk geçiyor Söz - Müzik: Serdar Ortaç
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yaralı Yürek Yaralı, yaralı, yaralı yürek Kıyıdan köşeden bile aşk bulup ağlatıyor Havalı, havalı, havalı yürek Durduk yere dinlemeden masal anlatıyor Hasretin, kokun boşver kalsın üstüme Çoktan, çoktan anlad |