|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Ümit sayın - Şarkı sözleri
![]() Mavi Geceler Aşk, istemediğin kadar var Şu yıldızlarda Sen başını dik tut, O göğsünü de ak. Ben, ne paralandım Aşk aşk diye Gönlüm hicran Hicran oldu Sen bana küstükçe. Gel barışalım, gel sevişelim Mavi gecelerde bir of! çekelim Offf! Sarhoşum ben Yıkılıyorum senin aşkından Gel buluşalım Ayrılmasın ellerimiz Ben sana tutsak Sen de bana Bitmesin bu rüya. Hadi gel aşkım Kavuşalım, kavuşalım Canım, gel barışalım Hadi gel aşkım Kavuşalım, kavuşalım Mavi gecelerde Bir of! çekelim. Söz - Müzik: Ümit Sayın Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Kanun: Göksel Kartal Ud: Yıldıran Güz Bas Gitar: İsmail Soyberk Gitar: Erdem Sökmen Perküsyon: Mehmet Akatay Yaylı Grubu: Grup Gündem Vokaller: Ercüment Vural Yeşim Vatan, Tuba Önal, Cihan Okan, Sibel Gürsoy, Sarper
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kırılgan
Yokuşa sürdün aşkı Kopardın aşkın kanadını Uçmaz oldu gönlüm Hasretten yaralı. Sen orada, ben burada Gönüller paramparça Sen orada, ben burada Bin bir parça. Ne söylesen kırılır kalbim Ne söylemesen iflah olmaz diyorum Bu gönül yarası. Bir bayram daha geçti, buralardan Pamuk şekeri gibi değil zaman Erimiyor ki canım, erimiyor bazen. Ne kadar büyüdüm desem Ne kadar yol aldım desem Bir o kadar çocuk, masun Kırılganım, yolum uzun. Ne kadar yoruldum desem de Ne kadar üzüldüm desem de Dağ gibi dururum Belli etmem, kimselere. Hasretin, döndürdü beni deliye Oysa, alışmalı insan böyle şeylere Biraz büyümeli, öğrenmeli, gülüp geçmeyi. Söz - Müzik: Ümit Sayın Düzenleme: Sadun Ersönmez Gitar: Ozan Bayraşa Islık: Ümit Sayın
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ben İyiyim
Ben iyiyim, gerçekten Ben çok iyiyim, her şeye rağmen Çünkü O, ta derinden öptü kalbimi İyileştim ben O, derinden gelen Aldı götürdü beni benden. Bıraktım kendimi Rüzgârın, yıldızların eline Düşünmedim olup bitenleri Bıraktım sadece. Çünkü O, ta derinden öptü kalbimi iyileştim ben O, derinden gelen O ... Söz - Müzik: Ümit Sayın Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Bas, Akustik Ve E. Gitar: Bilgehan Tuncer Vokaller: Ercüment Vural, Cihan Okan, Tuba Önal, Yeşim Vatan
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Güzel Aşkım
Öyle dur sakın gitme Kendini hiç özletme Beni bilirsin zaman zaman Uçar aklım başımdan Beni bilirsin duman duman Senle dolar sonra gözlerim. Aşk ey aşkım Seni çok seviyorum Aşkım, güzel aşkım Şimdi sen beni sevmiyor musun? Böyle dur öyle güzel Saçların böyle güzel Beni bilirsin zaman zaman, Uçar aklım başımdan Beni bilirsin duman duman Senle dolar sonra gözlerim. Aşk ey aşkım Seni çok seviyorum Aşkım, güzel aşkım Şimdi sen beni sevmiyor musun? İnanmam, inanmam İnanmam buna İnanmam hiç inanmam İnanmam ben buna. Söz - Müzik: Ümit Sayın Düzenleme: Mehmet Ali Sanlıkol Gitar: Bilgehan Tuncer Akustik Bas: Jose Pıenasola Davul: James Weston Piano & Organ: Mehmet Ali Sanlıkol Keman: Eylem Başaldı
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Olmaz
Seni böyle sevmeseydi şu kalbim, Uçup uçup sonra konup sana döner miydim? Bir denize, bir güneşe benzer miydi şu kalbim, Yanıp yanıp sonra da söner miydim? Olmaz olmaz Seni benim gibi seven olmaz Olmaz olmaz Sana benim gibi tapan olmaz Olmaz olmaz Seni benim gibi seven olmaz Olmaz bulunmaz Sana benim gibi ölen olmaz. Sana böyle bakmasaydı gözlerim Işıl ışıl olur muydu yine gözlerin Sana böyle dokunmasaydı ellerim Böyle sıcak, böyle narin Kalır mıydı, bedenin? Olmaz olmaz Seni benim gibi seven olmaz. Söz - Müzik: Ümit Sayın Düzenleme: Sadun Ersönmez Gitar: Ozan Bayraşa Geri Vokaller: Ercüment Vural, Sibel Gürsoy
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gönül Yareler İçinde
Asılı kaldım bir ipin ucunda Gerildim durdum, ben yokluğunda Bir avuntu aradım durdum Gecenin kör boşluğunda. Yüreğim daldan düşen bir yaprak Gözlerim gökten kopan bir yıldız Beklemek diyorsun sevgilim Söyle nereye kadar? Gönül yareler içinde Yürüyor hüzünler şehrine Gönül uslansa bi çare Ama koşuyor hasretler peşinde Yüzüm, ellerim siliniyor aşkım Sabrım tükeniyor Ben diye bir şey sen diye sevda Canım kalmıyor. Söz - Müzik: Ümit Sayın Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Kanun: Göksel Kartal Gitar: Erdem Sökmen
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ben Seni Unutamam
Sigaram gibi duman duman Çekiyorum seni içime durmadan Uçup giderken sen aklımdan Gönlüm hatırlatır çaktırmadan. Sıcaklığın, içtiğim çay gibi Yudum yudum seni yudumlasam Anladım, ben seni unutamam. Ben seni unutamam Ne kadar çok çabalasam Sevmişim seni, aldanmışım Gülmüşüm ama geçmemişim Sevmişim seni, aldanmışım Ben sana yanmışım. Sarmalıyım yaralarımı Toplamalıyım artık kendimi Evet seni sevdim, öldüm Peki sevmeseydim, yaşayabilir miydim? Faydası yok, biliyorum Gönlümde bir gözyaşı var ki Düğüm düğüm çözülmüyor. Ben seni unutamam Ne kadar çok çabalasam. Söz - Müzik: Ümit Sayın Düzenleme: Sadun Ersönmez Gitar: Erdem Sökmen E. Gitar: Cihat Akyıldız Bas Gitar: İsmail Soyberk
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dayanamam
Hani kırmızı güller Pembe sabahlar O sımsıcak dokunuşun "Canım artık uyan" deyişin. Hani yıldızlar kadar güzel Gözlerin, nerde şimdi Ya hasretine alışmalı şu kalbim Ya da ölmeli. Dayanamam dayanamam yokluğuna Zehir olur gecelerim, sensiz uyuyamam Dayanamam ben, alışamam yokluğuna Uyandığımda yanımda, seni bulsam. Belki de duyarsın sesimi Uzak uzaklardan Radyoda bir şarkı çalar Küçücük bir melodi Nanana na na na, bunun gibi ... kalbim gibi Seni nasıl sevdiğimi, ... anlatır gibi. Söz - Müzik: Ümit Sayın Düzenleme: Özgür Buldum Gitar: Erdem Sökmen Çello: Özer Arkun Geri Vokaller: Zeynep Dizdar
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sen ve Ben
Sen ve ben Hiç dağılmasak Sonra da toplanmasak Sen ve ben Hep aynı kalsak Gözlerimiz, yıldızlara tutsak. Olmuyor çok istesem de Seni çok çok sevsem de Olmuyor canım istesen de Beni çok çok sevsen de. Sen ve ben Bir an ayrı gayrı dursak Dayanamaz, döner birimiz Sen ve ben Ne tuhaf bir ikiliyiz istikrarı yok hiçbir şeyimizin. Sen ve ben Bir yolunu bulmalıyız Yıldızları küstürmeden Sen ve ben Bir yolunu bulmalıyız Aşka ziyan gönüller türetmeden. Söz - Müzik: Ümit Sayın Düzenleme: Sadun Ersönmez Gitar: Erdem Sökmen E. Gitar: Cihat Akyıldız Bas Gitar: İsmail Şoyberk Geri Vokaller: Ercüment Vural, Sibel Gürsoy
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşkımsın Ölene Kadar
Uslanmam sen olmazsan Arlanmam yanımda kalmazsan Şimdi küçücük bir çocuk gibi Ağlıyor bak! bu koca adam Aşkını, şefkatini Esirgeme n'olur ondan. Aşkımsın ölene kadar Sensiz bu hayat neye yarar Aşkımsın mahşere kadar Sensiz bu hayatın tadı mı var? Uslanmam sen olmazsan Arlanmam yanımda kalmazsan Sanma ki açıyor sensiz Genç baharda papatyalar Sanma ki çarpıyor kalbim Gittin gideli, ayaz buralar. Aşkımsın ölene kadar Sensiz bu hayat neye yarar Aşkımsın mahşere kadar Sen siz bu hayatın tadı mı var? Söz - Müzik: Ümit Sayın Düzenleme: Sadun Ersönmez Davul: Behçet Türkekul
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|