|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
belalım
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gölleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
ben annemi isterim
dağda belimde odun beni ne hale kodun tarlada ırgat avrat hanende hazır hatun bir uşak göbeğimde altısı eteğimde yedi bitirdi beni anandaki o çene dünyanın gailesi yetmezmiş gibi birde el ayak çekilince sen bitersin dibimde (X2) vur çalsın kemençelerde ben bir horon tepeyim çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dö***im (X2) Fındığı ben toplarım kırması sana düşer uy ellerin iyisi geh geh geğirip şişer uşudum,senden baba ocağım gözümde tüter uy adaletsiz dünya gücün hep bizemi yeter bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim (X2) vur çalsın kemençelerde ben bir horon tepeyim çatlasın kaynımgiller bari kurtların dö***im (X2) dağda belimde odun beni ne hale kodun tarlada ırgat avrat hanende hazır hatun bir uşak göbeğimde altısı eteğimde yedi bitirdi beni anandaki o çene bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim (X2) vur çalsın kemençelerde ben bir horon tepeyim çatlasın kaynımgiller bari kurtların dö***im (X4) |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
|
ben dul bir kadınım
Ben dul bir kadınım Öyle her istediğimle beraber olamam Ben dul bir kadınım Canımın istediğince gezip tozamam Bir kız arkadaşımla bir yere gitsem Bir erkeğe kazara gülerek selam versem Ya da biraz fazla giyinip süslensem Dedikodu olur, çünkü dul bir kadınım Ben dul bir kadınım Bir gün yeniden birisini beğenirsem Beraber olursak Birkaç kez yanyana görülürsem Dedikodu çarkları o an hızla çalışır "Bakalım alır mı seni" söylentisi dolaşır Erkeğin ailesi adamakıllı telaşlanır Ortalık bir karışır, çünkü dul bir kadınım Ben dul bir kadınım Bin türlü baskıyı omuzlarımda taşırım Haklı ya da haksızmışım, önemi yok Bir kere boşanmışım Benim de duygularım varmış Bunlardan kime ne Seçme şansım yok boyun eğdim kadere Bana ben değil kurallar sahip çıkar Saygınlığım bağlıdır daima bir erkeğe Benim de duygularım varmış Bunlardan kime ne Seçme şansım yok boyun eğdim kadere Bana ben değil kurallar sahip çıkar Saygınlığım bağlıdır daima bir erkeğe |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
ben her bahar aşık olurum
Damarlarımda yine aşk var Gözlerim yine bir manalı Başladı güneşli yağmurlar Islandı umudumun saçları Kırılan dallar gibiyim Ben her bahar dirilirim Gizli bir kaynaktır içim Kendime bir yol bulurum Kırılan dallar gibiyim Ben her bahar dirilirim Gizli bir kaynaktır içim Kendime bir yol bulurum Ben her bahar aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum Ben her bahar aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum Damarlarımda yine aşk var Gözlerim yine bir manalı Başladı güneşli yağmurlar Islandı umudumun saçları Gönlümde sönen ateşin Küllerini savururum Kalbimdeki acelenin Peşinde ben kaybolurum Gönlümde sönen ateşin Küllerini savururum Kalbimdeki acelenin Peşinde ben kaybolurum Ben her bahar aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum Ben her bahar aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
|
ben sevdalı sen belalı
Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Oof hala belalı... Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur birtanem anla halimi Ben hala deliyim hala sevdalı Ben hala deliyim hala sevdalı Sen benden,sen vazgeçmiş gibisin Ben hala tutkunum hala yaralı Sen benden,sen vazgeçmiş gibisin Ben hala tutkunum hala yaralı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Hala belalı... Bu sevda bir anda bitebilir mi Gerçekler yalana dönebilir mi Ne olur bir tanem anla halimi Ben hala deliyim hala sevdalı Ben hala deliyim hala sevdalı |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Senior Member
|
beni kategorize etme
Beni kategorize etme Benle oynama Yaftayı yapıştırıp Bana isim koyma Karikatürleştirme beni İlahlaştırma Tabulaştırma sakın tabulaştırma Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim Matematiklaştirme beni çarpma, bölme Toplama, çıkarma sakın beni hesaplaştırma Mekanikleştirme beni otomatiklaştirme Yarıştırma sakınonla bunla karşılaştırma Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim Sıkıştırıp tıkıştırma beni depolaştırma Duygularım yok oldu yüreğimi nasırlaştırma Beni demoralize etme depolitize etme Her işten kaçar oldum beni illegalize etme Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Senior Member
|
beni unutma
Bir gün daha yaşandı ve bitti Küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle Herhangi bir gündü çok önemli değildi Seni düşündüğüm birkaç andan başka Bilirim herkes payına düşeni yaşar Ve her yeni günde değişir hep birşeyler Sen de kendi payından bir hatıra seç ne olur O ben olayım beni unutma Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma Bilir misin seni gerçekten sevdim Sevdiğim daha birçok şeyin arasında Bir tek seni seçtim hatıralar arasında Sebep diye bir küçük mutluluk Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma Beni unutma, unutma, beni unutma |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Senior Member
|
benimle ol
Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize Uzanıp yüreğinin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Senior Member
|
bile bile
Bir arada olabilmek ne mümkün Bir arada kalabilmek İmkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa her şeyi İnanılmaz değişen ben miyim İnanılmaz bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek inan işten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle ya olursa dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini Sonradan kor,sonradan kor Ayrılıklar an be an Akıp gider zaman sana aldırmadan... |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Senior Member
|
biliyorsun
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin kolların bağlansada Başında kasırgalar kopsada Sen tüm gücünle karşı koysanda Seni acımasız sevdaya salar Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Senior Member
|
bir acı kahvenin
Gün olur da bir dost ararsan eğer Açıktır kapım sana çekinmeden gel Sözlerimde inan ne sitem Ne de kırgınlık bulamazsın Bir gün yolun düşerse eğer Beni bıraktığın gün gibi Yine dost bulacaksın Gün olur da bir dost ararsan eğer Ne olursa olsun geçen zaman da Sanki bir şey olmamış gibi karşılarım Seni yılların özlemiyle kucaklarım Bir acı kahvenin kırk yıl Hatırı vardır derler Az mı içtim ellerinden Unutmadım o günleri gel Buraya yolun düşerse eğer Gün olur da bir dost ararsan eğer Ne olursa olsun geçen zaman da Sanki bir şey olmamış gibi karşılarım Seni yılların özlemiyle kucaklarım Gün olur da bir dost ararsan eğer Ne olursa olsun geçen zaman da Sanki bir şey olmamış gibi karşılarım Seni yılların özlemiyle kucaklarım |
|
|
|