|
||
|
|
#101 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
her şeyi yak
Beni yak, kendini yak, her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste Yanacağız ikimiz de ateşte Bir kıvılcım yeter hazırım bak Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Allah'ım Allah'ım Ateşlere yürüyorum Allah'ım acı ile Aşk ile büyüyorum Beni yor hasretinle, sevginle yor Sevgisizlik ayrılıktan daha zor Dilediğin kadar acıt canımı Yokluğun da varlığın da yetmiyor Yokluğun da varlığın da yetmiyor Allah'ım Allah'ım Ateşlere yürüyorum Allah'ım acı ile Aşk ile büyüyorum Beni yak, kendini yak, her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste Yanacağız ikimiz de ateşte Bir kıvılcım yeter hazırım bak Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Beni yak, kendini yak, her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste Yanacağız ikimiz de ateşte Bir kıvılcım yeter hazırım bak Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Beni yak, kendini yak, her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#102 (permalink) |
|
Senior Member
|
herkes yaralı
Ne zaman canın yansa bu kadar derinden Sanırsın mümkün değil bir daha üzülmen Ne inat ne gözü kara ne dayanıklı yürek Acıyor aynı yerden her şeye rağmen Ne akıl kâr ediyor ne fikir o sırada Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda Yaralı tepeden tırnağa herkes yaralı Alışılmıyor acıya yok kaidesi kuralı Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni Ne gelen anladı ne giden olanı biteni Adıyorum aşka geri kalanımi Suya söyledim gitti en son yalanımı Aşkın da en hesapsız kitapsız olanını Yaşamazsam kara kaplıya kaydedin beni. |
|
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Senior Member
|
hoşgeldin
hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer... safa geldin son ihtimalim bir sana kalmış halım hoşgeldin.. seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer.. |
|
|
|
|
|
#104 (permalink) |
|
Senior Member
|
hoşgeldin
hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer... safa geldin son ihtimalim bir sana kalmış halım hoşgeldin.. seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer.. |
|
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Senior Member
|
hoşgeldin
|
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Senior Member
|
hıdrellez
Bahar oldu aman Al kese astım gül dalına Adadım yarin adına İki göz oda.. Dağ yeşil, dallar yeşil Uyandılar bayrama Her gönül şen Bir benim bahtım kara.. Kokuyor buram buram Fulyalar vakit tamam Bir bana uğramadı Bu bahar bayram.. Ağlama hıdrellez Ağlama be bana Acı ektim yerine Aşk yeşerecek,yeşerecek Başka bahara.. Ne yolu var ne izi Tanıdık değil yüzü Dilerim Allah'tan Aşk sözün özü.. Sevdiğim yok, eşim yok Ağardı bir gün daha Ey benim şans yıldızım Gülümse bana.. |
|
|
|
|
|
#107 (permalink) |
|
Senior Member
|
hükümsüz
Şu hayat kavgasında toz duman sürüklendim Nerdesin suna boylum, gözlerinde sevdam kaldı Öyle bir yaşamak ki kendimi zor büyüttüm Ayrılık vurgunda belli etmedim ama ciğerim yandı Elleri sevdim sanma hatıran şahidimdir Ben yandım yar sen yanma Aşk amansız bir haindir Dünya yıkılsa, yıkılmaz aşkın bende Leyla yeniden can buldu bak sayende Verdiğin söz hükümsüz Geçmedi gönül senden Ettiğim aha inanma Sana hiçbir kötülük gelmez bende Söz: Günay Çoban Müzik: Sezen Aksu |
|
|
|
|
|
#108 (permalink) |
|
Senior Member
|
hükümsüz
Şu hayat kavgasında toz duman sürüklendim Nerdesin suna boylum, gözlerinde sevdam kaldı Öyle bir yaşamak ki kendimi zor büyüttüm Ayrılık vurgunda belli etmedim ama ciğerim yandı Elleri sevdim sanma hatıran şahidimdir Ben yandım yar sen yanma Aşk amansız bir haindir Dünya yıkılsa, yıkılmaz aşkın bende Leyla yeniden can buldu bak sayende Verdiğin söz hükümsüz Geçmedi gönül senden Ettiğim aha inanma Sana hiçbir kötülük gelmez bende |
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Senior Member
|
içime sinmiyor
Her sabah güneş doğarken Yeni bir güne başlarken Nezamanki güzel bir şey görürüm Sensiz içime sinmiyor Gözlerim arıyor seni Benim çocuk sevgilimi Bir ateşki yüreğimi aah aah. Alev alev yakıyor Seni bana vermediler Seni bana vermediler Mutlu olsunlar diyorum Elbet onlarda severler Bazen bir çiçek açarken Bazen bir çocuk gülerken Nezamanki içim taşar sevinçten Sensiz içime sinmiyor Dönüpte baktığım zaman Hatıralar ağlaşıyor Bir yara ki her yanımı aah aah İnce ince sızlatıyor Seni bana vermediler Seni bana vermediler Mutlu olsunlar diyorum Elbet onlarda severler |
|
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Senior Member
|
iki gözlüm
Yok mu, senin insafın yok mu Bir güler yüzün çok mu Dağ mısın taş mısın Uzak mı, bu eda bu hal tuzak mı Hak mısın bana yasak mı Dost musun düşman mısın İki gözüm seneler geçiyor Gönül ektiğini biçiyor Bir selam lütfet, bu ne çok hasret Gel barışalım artık Canözüm bahar geldi Dalları kiraz bastı Yedi kat eller yakınım oldu Gel kavuşalım artık Yok mu, senin insafın yok mu Bir güler yüzün çok mu Dağ mısın taş mısın Uzak mı, bu eda bu hal tuzak mı Hak mısın bana yasak mı Dost musun düşman mısın İki gözüm seneler geçiyor Gönül ektiğini biçiyor Bir selam lütfet, bu ne çok hasret Gel barışalım artık Canözüm bahar geldi Dalları kiraz bastı Yedi kat eller yakınım oldu Gel kavuşalım artık İki gözüm seneler geçiyor Gönül ektiğini biçiyor Bir selam lütfet, bu ne çok hasret Gel barışalım artık Canözüm bahar geldi Dalları kiraz bastı Yedi kat eller yakınım oldu Gel kavuşalım artık... |
|
|
|
|
|
#111 (permalink) |
|
Senior Member
|
ikili delilik
Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İkimiz için de en hayırlısını diliyorum Hiç olmamış gibi davranabilmeyi Bu yok ediciliği anlayabilmeyi Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum Lütfen Görmeyeyim seni Bir yerlerde karşıma çıkma Konuşmayalım, bakışmayalım Ne olursun Daha fazla tükenmeye takatim yok Sanki aşkı öğütmeye programlı gibiyiz Aslında bakarsan insan olarak iyiyiz Ama daha fazlasını isteme benden yalvarırım Ben bittim artık kalmadım Söz: Sezen Aksu / Halil Koçak Müzik: Halil Koçak |
|
|
|
|
|
#112 (permalink) |
|
Senior Member
|
ikinci bahar
Gamze gamze bir gülüver şimdi Beni göğsüne alıver şimdi Mevsimi geldi susadım aşka Benimle bir bütün oluver şimdi [Nakarat] x2 İkinci bahar yaşıyor ömrüm Gel benim yarim oluver şimdi Seni gül gibi öpe koklaya Gözümden, dilimden, sakınır saklar Bugünki aklımla severim şimdi Şiirler, şarkılar söyleyerek Mehtabı birlikte seyrederek Benimle bir rüya kuruver şimdi Aahhh.... |
|
|