|
||
|
|
#126 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
kardelen
Ne senden fazlayým Ne senden az Ayný macerada ayrý biraz Gözle biçim biçim Kalple anlar içim Ayrý gayrý olmaz Sen yoksan ben hiçim Aç kardelen aç Daðýn olayým, suyun olayým Göðün olayým aç (2x) Her çiçeðin kar altýndan Güneþe giden masalýnda Yaþamak yeniden tazelenir Yeniden anlamlanýr Iþýða uzanýrken kardelen Kýþ rüyasýndan Ümidin mucizesiyle Sevince uyanýr (2x) Ne senden fazlayým Ne senden az Ayný macerada ayrý biraz Gözle biçim biçim Kalple anlar içim Ayrý gayrý olmaz Sen yoksan ben hiçim Aç kardelen aç Daðýn olayým, suyun olayým Göðün olayým aç (2x) Her çiçeðin kar altýndan Güneþe giden masalýnda Yaþamak yeniden tazelenir Yeniden anlamlanýr Iþýða uzanýrken kardelen Kýþ rüyasýndan Ümidin mucizesiyle Sevince uyanýr (2x) Çocuk Koro; Her çiçeðin kar altýndan Güneþe giden masalýnda Yaþamak yeniden tazelenir Yeniden anlamlanýr Iþýða uzanýrken kardelen Kýþ rüyasýndan Ümidin mucizesiyle Sevince uyanýr |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#127 (permalink) |
|
Senior Member
|
kasım yağmurları
Artık sen eski sen değilsin Uzaksın bu çekinen sakınan sensin Omuzlarımda dünyanın bütün acıları Islatıyor beni ağır kasım yağmurları Ben ne haldeyim görmüyorsun, Sen acılara değmiyorsun Duydum ki başkasına cömertsin Yabancı kucaklarda sıcaksın Eğildi kederimden buğday başakları Matemim var söndürün ışıkları Kim yaşar böyle yasla aşkları Kim böyle durur ihanetlere karşı Kim döker bu kadar gözyaşı Yalancı, beni de aldattın Yalancı, beni de aldattın Yıllar üzerimden geçer Her gün öncesinden daha beter Çalmıyor artık kapımı tanıdık yüzler Kırlangıçlar gitti, bitmiyor güzler Ne bahar kokuyor ne sümbüller Sormaz oldu hatrımı artık ümitler Kim böyle sabır üstüne sabır ekler Yalancı, beni de aldattın Yalancı, beni de aldattın İhanetlere karşı Kim döker bu kadar gözyaşı Yalancı, beni de aldattın Yalancı, beni de aldattın Yalancı, beni de aldattın |
|
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
Senior Member
|
kavaklar
Ah kavaklar ah kavaklar Bedenim üşür yüreğim sızlar Beni hoyrat bir makasla Ah eski bir fotoğraftan oydular Orda kaldı yanağımın yarısı Kendini boşlukla tamamlar Ah omuzumda bir kesik el ki Hala hala durmadan kanar Ah kavaklar ah kavaklar Acı düştü peşime Ah kavaklar ah kavaklar Ardımdan ıslık çalar |
|
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Senior Member
|
kaybolan yıllar
Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadasça yolları ayırmaya Şimdi artık göz yaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramizı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok Gel bunları bırakalım artık bir tarafa Gerçeği görmeliyiz dostum baska çaresi yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vaad etseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok |
|
|
|
|
|
#130 (permalink) |
|
Senior Member
|
kendi kendime
Ben bana bir gün rastlasam bir tenhada Çok ama pek çok sözüm var benim bana Bak dostum ders almazsın hiç başına gelenlerden Yeni bir sevda başlar daha eskisi bitmeden Yetmez mi yıllardır aşktan aşka koşup durduğun Artık yetmez mi perişan olduğun Ben bana güldüm, geçtim gittim yoluma Yıllar sonra bir gün rastladım ben kendime Ah keşke görmez olaydım inanamadım gözlerime Ah dostum ders almadın hiç başına gelenlerden Yeni bir sevda başladı bak eskisi bitmeden Yetmez mi yıllardır aşktan aşka koşup durduğun Artık yetmez mi perişan olduğun Ben beni bir daha görmedim o günden sonra |
|
|
|
|
|
#131 (permalink) |
|
Senior Member
|
keskin bıçak
Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak Ben bu dünyayı anlayamadım Niyetlendim de altından kalkamadım Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak |
|
|
|
|
|
#132 (permalink) |
|
Senior Member
|
keşke
Yavaş yavaş açıldı gözlerim Bir pencere aralanır gibi Uçtu yüreğim uçtu gitti Sanki bir kuş havalanır gibi Uçtu gitti Keşke görmeseydim Ağlayan gözlerini insanların Keşke bilmeseydim Yıkılmış umutların acısını Yavaş yavaş açıldı gözlerim Bir kitabın sayfaları gibi Yandı yüreğim yandı gitti Sanki bir mum alev alır gibi Yandı gitti |
|
|
|
|
|
#133 (permalink) |
|
Senior Member
|
kolay değil
Biraz daha sarıp sarmala beni Biraz daha dokun yalnızlığıma Biraz anla ne demek istediğimi Biraz dinle duygularımın dilini Biraz daha kalda düşün yeniden Biraz anla bendeki bu hüzün neden Biraz anla, biraz dinle, biraz daha sev Kolay değil, kolay olmaz o kadar Kolay değil, olursa bu bir olay İki insan sevgiyle bir arada Kolay değil olursa bu bir olay Bin bir defa ah şu kalbim kırıldı Bu izler hep o eski acılardan Cesaretim hemen hemen hiç kalmadı Çok denedim denedim ama olmadı Biraz daha kalda düşün yeniden Biraz anla bendeki bu hüzün neden Biraz anla, biraz dinle, biraz daha sev Kolay değil, kolay olmaz o kadar Kolay değil, olursa bu bir olay İki insan sevgiyle bir arada Kolay değil olursa bu bir olay |
|
|
|
|
|
#134 (permalink) |
|
Senior Member
|
kusura bakma
Her şey mal mülk her şey para pul Dostlukmuş sevgiymiş ara bul Her şey mal mülk her şey para pul Dostlukmuş sevgiymiş ara bul Her şey mal mülk... Bak deme bana bakamam gözüne Gül deme bana gülemem yüzüne Bak deme bana bakamam gözüne Gül deme bana gülemem yüzüne Kusura bakma iş işten geçti Olamayız artık eskisi gibi Kusura bakma iş işten geçti Olamayız artık eskisi gibi... Benim de gözüm artık açıldı Her yanıma kısmet saçıldı İstemem ne aşk ne karakter Dünya para üstüne döner Her şey mal mülk her şey para pul Dostlukmuş sevgiymiş ara bul Her şey mal mülk her şey para pul Dostlukmuş sevgiymiş ara bul Yok deme bana sen de ben gibisin İsteseler canını verirsin Yok deme bana sen de ben gibisin İsteseler canını verirsin Kusura bakma iş işten geçti Olamayız artık eskisi gibi Kusura bakma iş işten geçti Olamayız artık eskisi gibi... Benim de gözüm artık açıldı Her yanıma kısmet saçıldı İstemem ne aşk ne karakter Dünya para üstüne döner Her şey mal mülk her şey para pul Dostlukmuş sevgiymiş ara bul Her şey mal mülk her şey para pul Dostlukmuş sevgiymiş ara bul |
|
|
|
|
|
#135 (permalink) |
|
Senior Member
|
küçüğüm
Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden hala kendime güvensizliğim Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem |
|
|
|
|
|
#136 (permalink) |
|
Senior Member
|
küçük bir aşk masalı
Ne olur bak bana biraz Çocukmuyum değilmiyim Sen küçücük güzel bebek Öyle olsa sevmeyi bilirmisin Olmaz küçücüksün Yüreğim genç umut dolu Özlem bu olurya Buluruz belki mutluluğu Deliler gibi seviyorum bak Sana söz ömür boyu sürecek Ne hayal ne düş nede yalan yok Bizim bizim gelecek Ne olur biraz unutup kalsa Ne olur rüyaya dalsa Ne olur gerçek olsa masallar Ya da biz masal olsak |
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Senior Member
|
küçük yaz çiçeği
Küçük yaz çiçeği Söner aşk ateşi Kalbinde zamanla Sen taze kalırsın Küçük aşk çiçeği Rüzgarlar dağlarda Dolaşır umutla Yalnızlık koksa da Küçük aşk çiçeği... Küçük yaz çiçeği Titreme hiç korkma Güneşi beklerken Hani, iki dün var mı? Küçük aşk çiçeği Mutluluk var ufkunda Küçük olan güçlüdür En düşman fırtınada Küçük aşk çiçeği Küçük yaz çiçeği |
|
|