|
||
|
|
#176 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
sonbahar
Alır gider Beni Sarı Rüzgarlarıyla sonabahar Gelir anılardan Bir Davet Çocukluğum Uyanır Bir varmış Bir Yokmuş Diye Başlardı bütün masalallar Hani nerde o mahsun ve daha bozulmamışrüyalar Sedef sedef olur açardı nilüferler Ve kanatları tülden fildişi kelebekler Bir martı misali tek başıma uçardım Hani nerde üstünde uçtuğum mor denizler Sevgiden saygıdan bir altın kafes ördüm İnanaçlarım kilit kilit oldu üstümde Aşıp bedenimi bendeki beni gördüm Hani nerde uğrunda azaldığım değerler Ellerim soğuk şimdi Üşüyor dudaklarım göğsüne düştü başım o çiçekten yıllaım Ey sonbahar!! |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#177 (permalink) |
|
Senior Member
|
sorma
Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş Kor kor ateşler yanıyor içimde Aşkı beni kül ediyor |
|
|
|
|
|
#178 (permalink) |
|
Senior Member
|
sude
Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Hiya hiya Ha bu ya da feste sebaha Ha bu ya da feste sebaha Dasdisdos Sude sude su Sude sude su Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Hi yahi ya Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Hi yahi ya Ha bu ya da feste sebaha Ha bu ya da feste sebaha Dasdisdos Ha bu ya da feste sebaha Ha bu ya da feste sebaha Dasdisdos Sude sude su Sude sude su Da hiya hiya hiya hum Da hiya hiya hiya hum Da hiya hiya hiya hum Da hiya hiya hiya hum Yaaa heeey.. Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Hi yahi ya Gele gele gel gel Gele gele gele gele Gele gele gel yar gel Gele gele gel gel Gele gele gele gele Gele gele gel yar gel Sude sude su Sude sude su Ha bu ya da feste sebaha Ha bu ya da feste sebaha Dasdisdos Ha bu ya da feste sebaha Ha bu ya da feste sebaha Dasdisdos Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Hi yahi ya Day dahi ya hum |
|
|
|
|
|
#179 (permalink) |
|
Senior Member
|
sürgün
Gökyüzünde yer yüzünde Gün doğdumu her gün ilk gün Her gün aydınlıktır yoksa ümit Her yer loş karanlıktır Yar gurbette can yürekte Bir kafeste ne amansız Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman Her gece hep aynıdır Fırtınada ak ayazda Sürgün her yerde hep yalnızdır Gül açsada kuş uçsada Görmez dargındır Her durakta her uykuda Sürgün her nefeste yalnızdır Hem şafakta hem yurdumda Hasret sancıdır Yol olsada ses duysada Dağ aşsada her adım son Her an son adımdır tek başına Yalnızlık bir yankıdır. |
|
|
|
|
|
#180 (permalink) |
|
Senior Member
|
sürüklüyorum çaresizliğimi
Sürüklüyorum çaresiz yalnızlığımı Aldırmazlığında, acımasızlığında İstanbul'un Yitik umutlarımla yaralı, vuruk Yürüyorum kalabalık caddelerde Yürüyorum bilmeden nereye gittiğimi Amaçsız bitkin donuk Gözlerim boş bakışlarla takılıyor bir yerlere Yüreğim kanıyor ılgıt ılgıt, sıcak sıcak Şahlanıyor içimde özlemin Kahrediyorum, karanlıklar içindeyim Oysa İstanbul ışıl ışıl, parlak Mutsuzluğum siniyor sokaklara Seni solukluyorum derin derin Büyüyor giderek içimde yokluğun Anılar mil çekiyor gözlerime Sürüklüyorum çaresiz yalnızlığımı Vurdumduymaz acımasız yollarında İstanbul'un Gözlerim boş bakışlarla takılıyor bir yerlere Yüreğim kanıyor ılgıt ılgıt, sıcak sıcak Şahlanıyor içimde özlemin Kahrediyorum, karanlıklar içindeyim Oysa İstanbul ışıl ışıl, parlak |
|
|
|
|
|
#181 (permalink) |
|
Senior Member
|
sızı
Sızım sızım sızlar içim Gözümde akmayan yaşlar İçimde yıllardan kalma birikim Bilmem ne zaman patlar Bilirim sonu var bunun Bilirim sonu gelir her sorunun Bilirim sonu var bunun Çaresi bulunur bilirim her sorunun Hiç aç susuz yaşamadım ki Hiç parasız pulsuz kalmadım ki Hiç aşksız sevgisiz olmadım ki Neden neye kime bu özlem Hiç aç susuz yaşamadım ki Hiç parasız pulsuz kalmadım ki Hiç aşksız sevgisiz olmadım ki Neden neye kime bu özlem Sızım sızım sızlar içim Yüreğimde fırtınalar Ve suskun artık umutlarım Sanki benden hesap sorar Bilirim sonu var bunun Bilirim sonu gelir her sorunun Bilirim sonu var bunun Çaresi bulunur bilirim her sorunun Hiç aç susuz yaşamadım ki Hiç parasız pulsuz kalmadım ki Hiç aşksız sevgisiz olmadım ki Neden neye kime bu özlem Hiç aç susuz yaşamadım ki Hiç parasız pulsuz kalmadım ki Hiç aşksız sevgisiz olmadım ki Neden neye kime bu özlem |
|
|
|
|
|
#182 (permalink) |
|
Senior Member
|
söyle kimsin
Sen bir rüya bir resimsin Bir heyecan bir isimsin Sen bir rüya bir resimsin Bir heyecan bir isimsin Hep kalbimde yaşıyorsun Söyle kimsin, söyle kimsin Hep kalbimde yaşıyorsun Söyle kimsin, söyle kimsin Bir misafir her gün gelen Ben ağlarken gülümseyen Bir misafir her gün gelen Ben ağlarken gülümseyen Sanki benimle bir beden Söyle kimsin, söyle kimsin Sanki benimle bir beden Söyle kimsin, söyle kimsin Sen bir rüya bir resimsin Bir heyecan bir isimsin Hep kalbimde yaşıyorsun Söyle kimsin, söyle kimsin Karanlıkta bir ışıksın Bazen karmakarışıksın Karanlıkta bir ışıksın Bazen karmakarışıksın Biliyorum tanıdıksın Söyle kimsin, söyle kimsin Biliyorum tanıdıksın Söyle kimsin, söyle kimsin Sen bir rüya bir resimsin Bir heyecan bir isimsin Sen bir rüya bir resimsin Bir heyecan bir isimsin Hep kalbimde yaşıyorsun Söyle kimsin, söyle kimsin Hep kalbimde yaşıyorsun Söyle kimsin, söyle kimsin |
|
|
|
|
|
#183 (permalink) |
|
Senior Member
|
tanrı istemezse
Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Senin için herkes kötü söylüyor Söylemesi kolay bir de bana sor Seninle yaşamak güzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor |
|
|
|
|
|
#184 (permalink) |
|
Senior Member
|
tebdil-i mekan
Nereye gitsem yanımda götürüyorum çilelerimi Valizimde taşıyorum keşkelerimi bilelerimi Havalnmıyor, oyalanmıyor ruhum ne çare Üstüne hasretle dolduruyorum filelerimi Neresinden başlasam, eskisi gibi kolay olmuyor Kelimelere itimadım kalmadı işim çok zor İri yarı, kötü kalpli, boyalı, geçgin kadınlar gibi Dil, çöplerini naylon torbalarında saklıyor Tebdil-i mekanda ferahlık yokmuş aslında Acının yüzölçümü yeryüzünden çokmuş aslında Soranlara "eh işte idare ediyormuş" dersin İyi niyetli değilseler üstü kapalı geçersin Dilersen ara beni ya da yaz bana arada bir iki satır Ya da yazma ne bileyim hani yani tutarsa tersin Söz-Müzik: Sezen Aksu |
|
|
|
|
|
#185 (permalink) |
|
Senior Member
|
teşekkür ederim
oyuncak bebekleri sevmedim çok evcilik oynamayı alkışı sevdim,bıçak sırtlarında dolanmayı tehlikeli sularda seyredip,kupa yelken geçici emniyetlere ulaşmayı, kadınları,erkekleri,romanları hele baş kaldıranları acılarım oldu herkes gibi elbet herkese kısmet olmayan sevinçlerim, unutulmayıda göze aldım evet hayat sana teşekkür ederim......... |
|
|
|
|
|
#186 (permalink) |
|
Senior Member
|
tutsak
İhaneti sende gördüm Sende şiddeti gördüm, aşkı gördüm Yanarak içinden geçtim aşkın Kor olmadan küle döndüm Dokun bana, bana dokun ne olur Hasretinden öldüm Kopar zincirlerini yeniden gel Durmadan gel, hep gel Ben sana tutsak sen bana yasak Gel günahlarla korkularla gel Ben savunmasız çırılçıplak Sen hesaplarla sorgularla gel Geçiyor günler çok üzgünüm Geçiyor akşamlar sessiz Geceyi yırtar yalnızlığım Güneşi yakarır sensiz |
|
|
|
|
|
#187 (permalink) |
|
Senior Member
|
tutuklu
Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor Sakladım gözlerimi Sustum hep sözlerimi Yandım yar közlerimi aah... Savur savur bitmiyor Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor |
|
|