|
||
|
|
#126 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
o sen değilsin
Git benden uzak dur anma ismimi Sen artık gözümde o sen değilsin Unut hatıramı yırt at resmimi Sen artık gözümde o sen değilsin Sana gönül veren iflah olmamış Söyle seni sevip kim ağlamamış Günah defterinde boşyer kalmamış Canımı verdiğim o sen değilsin O benim sevgilim o sen değilsin Aşkı kadehlerde arar olmuşsun Bu daldan o dala konar olmuşsun Sen kendine bile zarar olmuşsun O benim sevgilim o sen değilsin Sana gönül veren iflah olmamış Söyle seni sevip kim ağlamamış Gönül defterinde boşyer kalmamış Canımı verdiğim o sen değilsin O benim sevgilim o sen değilsin |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#127 (permalink) |
|
Senior Member
|
rahat bırak
Gideceksen git beni rahat bırak Seninle böyle sevda olmuyor Senin niyetin tek günlük bir aşk Olmuyor gülüm, böyle olmuyor Ben senin yolunu gözlerim yine İpek tenini özlerim yine Yine yıklıdım işte ben böyle Olmuyor gülüm, böyle olmuyor Başka bir aşkmı buldun sen yoksa Bana bir garip davranıyorsun Yüzün eskisi gibi gülmüyor Artık sen beni anlamıyorsun |
|
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
Senior Member
|
sadece
Bir kere halimi sordun mu benim Kalbime habersiz girdin sadece Yedi kat ellerden farkın ne senin Uzaktan uzağa gördün sadece Kör olsun bu aşkın gözü kör olsun Bu sevda oyunu artık son bulsun Hayırsız sevgili sen nasıl kulsun Arayıp beni mi buldun sadece Geceler boyunca hep ben ağladım Bir damla sevgiyi hep ben aradım Çok sevildin ama seven olmadın Seni sevdiğime güldün sadece |
|
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Senior Member
|
sahte dostlarım
Nerde nerde hani nerde dostum diyenler Hani nerde etrafımı çember edenler Düştüğüm gün bak nasılda indi maskeler Nerde nerde sahte dostlarım Nerde nerde arkadaşlarım Nasılda kanmıştım her gülen yüze Canımı vermiştim dost denen söze Birazcık ihtiyaç duymuşken size Nereye gittiniz sahte dostlarım Nasılda yalnızım nasıl çaresiz Nerde nerde arkadaşlarım Nerde nerde sahte dostlarım Nerde nerde şimdi nerde beni sevenler Hani nerde etrafımda gülüp dönenler Kötü günde hep kayboldu canım diyenler Nerde nerde sahte dostlarım Nerde nerde sahte dostlarım Enyakın bildiğim vefasız çıktı Beni düşman değilde dostlarım yıktı En kötü günümde yalnız bıraktı Canımdan bezdirdi sahte dostlarım Nasılda yalnızım nasıl çaresiz Nerde nerde sahte dostlarım Nerde nerde arkadaşlarım |
|
|
|
|
|
#130 (permalink) |
|
Senior Member
|
sandalcı
Asıl küreklere ağır ağır çek Uzak kıyılara götür sandalcı Yalnızım bu yerde arayanım yok Kimse bilmez hatır gönül sandalcı Gönlüm küreklerin ardınca yürür Yavaşlama durma enginlere sür Ufkunda serildi koca bir ömür Yaz sulara kürek kürek sandalcı Gece ayaz ayaz çöktü, bak aya Bahtım perde perde döküldü suya Kaderim elinde karşı kıyıya İster götür ister batır sandalcı Gönlüm küreklerin ardınca yürür Yavaşlama durma enginlere sür Ufkunda serildi koca bir ömür Yaz sulara kürek kürek sandalcı |
|
|
|
|
|
#132 (permalink) |
|
Senior Member
|
sende kalmış
nerdeysen bir haber gönder diğer yarım yanında kalmış yaşayamam gelmezsen eğer yarınlarım hep sende kalmış ellerinde sıcaklığım saçlarında baharlarım yüreğinde umutlarım gözlerinde gözlerim kalmış karanlıklar ülkesindeyim ışıklarım hep sende kalmış çekilmeyen dertlerimleyim sevinçlerim hep sende kalmış |
|
|
|
|
|
#133 (permalink) |
|
Senior Member
|
senden vazgeçemem
Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Olur mu bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem Artık bundan sonra sensiz olamam Kendime başka bir dünya kuramam Mümkün değil benim sensiz yaşamam Canımdan geçerim senden vazgeçmem |
|
|
|
|
|
#134 (permalink) |
|
Senior Member
|
seni ben ellerin olsun diyemi sevdim
Seni ben ellerin olsun diyemi sevdim Ah...... ellerin olsun diyemi sevdim Her seyimi ugruna ben bos yeremi verdim Ah................... bos yeremi verdim 2x Yalan sözlerle aldatip seninim derdin 2x Her seyimi ugruna ben bos yeremi verdim Ah................... bos yeremi verdim 2x |
|
|
|
|
|
#135 (permalink) |
|
Senior Member
|
seni kalbime gömdüm
Yakıp bütün aşkımı külü maziye gömdüm Yaşanılan sevdayı seni kalbime gömdüm Öyle günler geçirdim ne yaşadım ne öldüm Kadeh kadeh sevgini seni kalbime gömdüm Ömrümde hiç gülmeyen dertli kullara döndüm x 2 Sevgi nedir bilmeyen seni kalbime gömdüm x 2 Gittiğin günden beri dertsiz bir gün mü gördüm Artık arama beni seni kalbime gömdüm Bu şarkımda sen yoksun artık kendime döndüm Yüreğim kabrim olsun seni kalbime gömdüm Ömrümde hiç gülmeyen dertli kullara döndüm x 2 Sevgi nedir bilmeyen seni kalbime gömdüm x 2 |
|
|
|
|
|
#136 (permalink) |
|
Senior Member
|
seni yazdım
solmadan gel artık aşkımın gülü olsada konuşsa kalbimin dili kücücük dünyamda bir bilsen seni görülmez yazıyla yazdım kalbime böyle bir aşk görülmemiş dünyada ne geçmişte nede bundan sonrada arasalar bulamazlar rüyada göremezler seni yazdım kalbime nasıl sevgiimiş göründe bakın sevgilim seninle buluşmam yakın unuttum desemde inanma sakın anılarla seni yazdım kalbime |
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Senior Member
|
sensiz olmaz
Bu sabah yalnız uyandım Sensiz olmaz, sensiz olmaz Tanıdık kokular yok Sensiz olmaz Kahvaltım anlamsızdı Sensiz olmaz, sensiz olmaz İlk sigaram bile tatsızdı Sensiz olmaz Anlaşılan alışmışım Sensiz olmaz, sensiz olmaz Bir verdiysem iki almışım Sensiz olmaz Aşk bir dengesizlik işi Sensiz olmaz, sensiz olmaz Dengeye dönüşen bir sevgi Sensiz olmaz Yine kendi kendime sormadan duramadım Niye seni böyle istiyorum diye bulamadım Yalnızlık zor, sokaklar çıkmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Hep tekdüze, herşey dümdüz Sensiz olmaz Anlamak çözmeye yetmez Sensiz olmaz, sensiz olmaz Biraz telaşlı, huzursuz Sensiz olmaz Yine kendi kendime sormadan duramadım Niye seni böyle istiyorum diye bulamadım Gece gelmiş, yatağım boş Sensiz olmaz, sensiz olmaz Sen uzaktasın, ben uzanmış Sensiz olmaz Anlamak çözmeye yetmez Sensiz olmaz, sensiz olmaz Biraz telaşlı, biraz huzursuz Sensiz olmaz Yine kendi kendime sormadan duramadım Niye seni böyle istiyorum diye bulamadım |
|
|