|
||
|
|
#201 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
yaşayamadım
ACILAR DOLUYOR BENİM GÖNLÜME AĞLIYORUM ŞİMDİ GARİ HALİME IZDIRAP VERİYOR YILAR ÖMRÜME BENDE BU DÜNYADA YAŞAYAMADIM HUZURLU GÜNLERE KAVUŞAMADIM YILLARDIR SEVGİYLE TANIŞAMADIM DÜNYANIN HALİNE ALIŞAMADIM BENDE BU DÜNYADA YAŞAYAMADIM |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#202 (permalink) |
|
Senior Member
|
yeter sevgilim
ŞiiR: Bütün dileklerim yalnızca sana Yazdığım tüm sözler şiirler sana Gönlümü kalbimi vermişim sana Başka ne yapayım sevgilim sana Sen uzaklardasın ben dar odamda Sensizlik şarkısı dudaklarımda Anlamadın beni anlamasanda Ne olursa olsun darılmam sana İsmin şarkı olmuş dudaklarımda Başka ne diyeyim sevgilim sana Bu büyük aşkıma duygularıma Sana duyduğum şarkılarıma Cevap gelmesede çağrılarıma Bir ömür sürecek bu sevgim sana Çok kalpsizsin sevgilim.. Aşk nedir bilmiyorsun Hemen darılmak için bahane arıyorsun Yeter sevgilim yeter Merhamet yokmu sende Bıktım usandım artık Derman kalmadı bende ŞiiR: Benim sevdam hüzündü korkuydu gözyaşıydı Kıskanmaktı özlemekti.. Ve varlığımı hiç bilmekti Benim sevdam helaldi ana sütü kadar Ölümü göze almak Düşünmekti yaralı ceylanı Sevmekti herşeyi iyisiyle kötüsüyle Benden değil sevgilim Kendinden kaçıyorsun Cesaretin kalmamış Sevmekten korkuyorsun Yeter sevgilim yeter Merhamet yokmu sende Bıktım usandım artık Derman kalmadı bende |
|
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
Senior Member
|
yeşil ördek gibi
Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere Sen Düşürdün Beni Dilden Dillere Başımı Alıp Gidem Gurbet Ellere Ne Sen Beni Unut Nede Ben Seni Sevdiğim Cemalim Güneşim Ayım Seni Seven Aşık Neylesin Malı Getir El Basayım Kelamın Ahı Ne Sen Beni Unut Nede Ben Seni |
|
|
|
|
|
#204 (permalink) |
|
Senior Member
|
üstüme düşme benim
Güzel bir gün görmesem Yakanda olur elim Eğer beni dinlersen Üstüme düşme benim Nakarat Gençliğine güvenme Yıllar alıp gidecek Dünyada ikimize Hatıralar yetecek Bir gün bıkar gidersen Yakanda olur elim Eğer beni dinlersen (Allahını Seversen) Üstüme düşme benim Kalbinde yer edersen Derdin olurum senin (Kölen olurum senin) Allahını seversen Üstüme düşme benim Nakarat .................... Çekemezsin Kahrımı Yükün olurum senin Tanrı yazmış bahtımı Üstüme düşme benim |
|
|
|
|
|
#205 (permalink) |
|
Senior Member
|
üstüme fazla düşme
Üstüme fazla düşme canımı sıkıyorsun Aşkına hayır dedim daha ne duruyorsun Önceden unutmuştum sevmeyi her neşeyi Yediğim darbelerin duruyor bak izleri Söyledim anlamadın Peşimi bırakmadın Yalvardın hep boşuna Gönlümü alamadın Kaş çatıp bakıyorsun yorulma hiç boşuna Hayır yok benden sana çek git allah aşkına Acımam hiç yalvarma insafsızın biriyim ben Başkası alıp gitti kalpsizin biriyim ben Söyledim anlamadın Peşimi bırakmadın Yalvardın hep boşuna Gönlümü alamadın |
|
|
|
|
|
#206 (permalink) |
|
Senior Member
|
yuvasız kuş
YUVASI OLAN BİR KUŞ HİÇ YUVADAN UÇARMI O YUVASIZ KUŞ OLAN BENİM İŞTE ARKADAŞ DERTSİZ OLAN BİR İNSAN SEVDİĞİNDEN KAÇAR MI BÜTÜN İNSANLARDAN KAÇIYORUM ARKADAŞ İNSAN DURUP DURURKEN CANINDAN VAZGEÇER Mİ BİR GÜN EVVEL ÖLMEK İSTİYORUM ARKADAŞ |
|
|
|
|
|
#207 (permalink) |
|
Senior Member
|
yıkıla yıkıla
Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen yıpranan benim Kötüysem düşkünsem kime ne bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüreğim kırılmış kadehe benzer Yüzüme nefret le bakmayın yeter Kötüysem düşkünsem kimene bundan Çektiğim çileler kendime benim Tutupta birine vyrmazki elim Çekilin üstüme varmayın benim Kötüysem düşkünsem kime ne bundan |
|
|
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Senior Member
|
yıkıldım sevgilim
Senden ayrılınca çok çektim desem Anlatsam halimi inanırmısın Senin sevdan beni perişan etti Yıkıldım sevgilim kaldırırmısın Yıkıldım sevgilim inanırmısın Tekrar sana dönsem sevdiğim desem Küllenmiş ateşi yandırır mısın Yoksa yine beni kandırımısın Yıkıldım sevgilim inanırmısın Aşkınla yaşadım seny yokken desem Kalbinde yerimi hazırırlarmısın Sensizlik beni bitirdi desem Yıkıldım sevgilim kaldırırmısın |
|
|
|
|
|
#209 (permalink) |
|
Senior Member
|
yıllar utansın
bizim gönlümüze hasret düşüren şu geçit vermeyen dağla utansın bizi bizden alıp yabancı eden şu uzayıp giden yollar utansın düşüren kim bu aşkı dillerden dile isyan eder oldum şansa kadere aynalar yaşlanmış gösterse bile yaşanmadan geçen yıllar utansın yar yanımda yoksa en çılgın hasret sevdasız geçecek ömüre hayret gönülde açmazsa solacak elbet çiçeklerle dolu dallar utansın |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) |
|
Senior Member
|
yıllardır neredeydin
Bu GECE YARISINDA ANSIZIN GELİVERDİN SEVGİLİM SÖYLESENE YILLARDIR NEREDEYDİN KAYBETTİM HERŞEYİMİ HASRET ALDI SEVGİMİ GERİ DÖN GELDİĞİN GİBİ YILLARDIR NEREDEYDİN BAK ŞİMDİ NELER OLDU GENÇLİKTE bİTTİ SOLDU Yürü GELDİĞİN YOLU YILLARDIR NEREDEYDİN |
|
|
|
|
|
#211 (permalink) |
|
Senior Member
|
yüreğimde yangın var
Sen oldun beni böyle, boynu bükük Bırakan sen oldun Merhamet et, acı bana İnsafa gel artık İnsaf et, gel artık Ayıptır, günahtır Vicdana gel artık Sen gideli yüreğimde yangın var Sen gideli boynu bükük anılar Acılar, feryatlar duygular Aşkın ile harab ettim kendimi Bir gün olsun dinlemedin derdimi Hasretinle alev alev yanarken Sen hep benden kaçıp gittin el gibi Gel sevgilim dön sevgilim dedikçe Sen hep benden kaçıp gittin el gibi Bu ayrıllk büktü benim belimi Seni seven divane mi delimi Yollarına bakıp baklp ağlarken Neden yıktın benim gönül evimi Yeter artık yeter ey kalpsiz zalim Neden yıktın benim gönül evimi Aşkln ile harabettim kendimi |
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
|
Senior Member
|
yüreğimden vurdun beni
Yüreğimden Vurdun Beni Tanrım Butun Guzellıgı Vermıs Sana Vermıs Sana Gormedım Ben Senın Gıbı Kurban Olayım Ben Sana Yurgımden Vurdun Benı Sevdalara Saldın Benı Bır Bakısla Bır Gulusle Alev Alev Yaktın Benı Hadı Hadı Gel Bana Sarılalım Can Cana Neyım Varsa Al Senındır Yeterkı Gır Dunyama Elde Degıl Baglanmamak Elde Degıl Kahrolmamak Kadehlerı Bırbır Kırıp Senın Icın Kahrolmamak |
|
|
|