|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
Müslüm gürses şarkı sözleri (full)
Zavallım
Bir sevgi ışığı yokmuş içinde Ömrünü harcamış başka biçimde Acılı şarkılar kalmış dilinde Boş yere eriyip gitmiş zavallım Sevmeyi bilmeyen ellere düşmüş Genç yaşta hayata darılmış küsmüş Kaderim diyerek boynunu bükmüş Boş yere eriyip gitmiş zavallım Yıllarca dolaşan olmuş peşinde Mutluluk aramış durmuş elinde Gözünde gözyaşı eli cebinde Boş yere eriyip gitmiş zavallım |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Zalimsın yar
Zalimsin yar zalimsin Zalimden de zalimsin Yalnız hayırsız değil Hem kalpsiz hem zalimsin Güvenmedin sevgime Dert düşürdün içime Yaş doldurdun gözüme Zalimsin yar zalimsin Zalimsin gurbet gibi Zalimsin kader gibi Zalimsin ecel gibi Zalimsin yar zalimsin Hayal kursam yıkarsın Ciğerimi yakarsın Hislerimle oynarsın Zalimsin yar zalimsin Zalimsin gurbet gibi Zalimsin kader gibi Zalimsin ecel gibi Zalimsin yar zalimsin |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Zalim aldı götürdü
Hatıramı, anımı, damarımdan kanımı Tenimdeki canıml, zalim aldı götürdü Zalim, zalim ! Dost bakışlı gözleri sevda kokan sözleri Bana ait özleri zalim aldı götürdü Yarınımı dünümü mutlu geçen günümü Gençligimi ömrümü zalim aldı götürdü Yarınımı dünümü zalim aldı götürdü Zalim, zalim!.. Bu yaptığl haklıml Sarhoş etti aklımı En gizlimi saklımı Zalim aldı götürdü |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
a canım
dön artık ne olur gel artık ne olur nerdesin a canım sensiz yaşanmıyor nerdesin a canım sabah olmaz gecelerim sen gittiğin günden beri sonu gelmez dertlerimin hasret kesti nefesimi taş değdi bak dizlerime yaş doldu bak gözlerime yazık etme gel bu sevgiye |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
acılı sevda
Ne sen mutlu oldun nede ben mutlu İşte hem sen soldun hem de ben soldum Bu ayrılıktan söyle ne buldun ne buldun Aşkımızın sonu acılı sevda Gel de bitsin bu hasret Hasret çekilmeyen dert Böyle yaşanmaz elbet Götür beni beni mutluluklara Ağlarım ağlarım hatıralara Ağlarım ağlarım yaşananlara Bu sevdanın sonu acılı sevda Bu sevdanın adı acılı sevda Ne sen bırakırsın ne de ben seni Görmemiştir kimse böyle seveni Bu hasret niye söyle sevgilim sevgilim Bu sevdanın sonu acılı sevda Gel de bitsin bu hasret Hasret çekilmeyen dert Böyle yaşanmaz elbet Götür beni beni mutluluklara Ağlarım ağlarım hatıralara Ağlarım ağlarım yaşananlara Bu sevdanın sonu acılı sevda Bu sevdanın adı acılı sevda |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
acımasız dünya
Ne olur Yarabbim affet bu kulunu Sevdiysem kalbim bir suçlu kalbim bir suçlu Koptum birer birer sevdiklerimden Beni benden eden bu benliğimden Kötü duyguları sil at kalbimden İçimdeki şeytanı öldür Yarabbi Tükenen hayatım biten ömrümdü Aşkımın kahrını çeken gönlümdü Bir ateşti yandı yangına döndü Daha büyümeden söndür Yarabbi Şimdi gözyaşlarım bir sele döndü Artık bu yüzümü güldür Yarabbi Nedense talihim yaver gitmedi Acımasiz dünya aman vermedi Ne yapsam ne etsem geri dönmedi Dönmeyen çarkımı döndür Yarabbi |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
acımıyorsan
tek tesellim kaldı o da hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi dene duygularımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bugünümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan unutmak istesen unutulmuyor seven gönül sözle avutulmuyor bir kadeh boşalıp biri doluyor kır kadehleride acımıyorsan |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
adalet yerini bulsun yarabbi
Ona öyle kötü bir ceza ver ki Zalimlere ibret olsun yarabbi Suçunu yüzüne öyle haykır ki Bütün cümle alem duysun yarabbi Öğrensin suçunun kötülüğünü Farketsin ne kadar küçüldüğünü Anlasın Tanrı'nın büyüklüğünü Adalet yerini bulsun yarabbi Suçuna yakışır bir ceza olsun Görenler ibretle baksın yarabbi Şarkı olup dilden dile dolaşsın Duyanlar şaşırıp kalsın yarabbi Öğrensin suçunun kötülüğünü Farketsin ne kadar küçüldüğünü Anlasın Tanrı'nın büyüklüğünü Adalet yerini bulsun yarabbi |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
ağlama
Bir gençlik rüzgarıdır,eser deli deli başımda, Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma, Nerdeyim ben nerdeyim gökte mi yerde miyim? Gönlüm hasret vurgunu şafak sayar gözlerim. Ağlama ağlama sus ağlama gözlerim. Bir görsem yeşili umut dolar içime, Sazım türkü eller çalar sevinirim kendimce. Nerdeyim ben nerdeyim gökte mi yerde miyim? Gönlüm hasret vurgunu şafak sayar gözlerim. Ağlama ağlama sus ağlama gözlerim |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
ağlamaklıyım
Bu ayrılık beni derinden vurdu Acılar içinde ağlamaklıyım Umutlarım uzak diyara göçtü Çıkmazlara düştüm ağlamaklıyım Yaralı şu gönlüm yüzüm gülmüyor Yıllar geçti hala çilem bitmiyor Hasretin dünyamı yakıp yıkıyor Hicranlar içinde ağlamaklıyım Avunurum senin hayallerinle Mutlu olurum belki günün birinde Bana bıraktığın zor günlerimle Boğuşur yüreğim ağlamaklıyım Çaresiz yüreğim ağlamaklıyım |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
ağlamanın faydası yok
Bu dünyada cekecek derdım varmıs Tanrım benım anlıma böyle yazmıs 2x Sonumuz sevgılım ayrılmakmıs Bos yere aglamanın faydası yok 2x Isterdımkı ömrüm senınle gecsın Bu tatlı rüya sürsün bıtmesın Sonu hüsranmıs bu beraberlıgın Bosyere aglamanın faydası yok Sonumuz sevgılım ayrılmakmıs Bos yere aglamanın faydası yok 2x |
|
|
|
|
|
#13 ( |