|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Yonca Evcimik - Şarkı Sözleri
7 / 24
Ama yine haklıyım farklıyım Uğraştım görüyorsun Dizinin dibindeki güzel kız olmak için biliyorsun Gel gör ki yaradılıştan Bu her an kalkacak gibi halim Zincirledim kendimi ayağımdan da Durmuyor uçuyor kalbim Vallahi beceririm sandım Alınma kişisel değil bu tavrım Rahatsız biraz aklım Gel gör ki Yararsız buna aşkın Kaç kurtul hadi vakit varken Kes telefonu kapıları sıkı sıkı ört Aşka ne zaman açıksın dersen 07/24 Söz - Müzik: Sibel Alaş
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşk Büyük Yalan
Hataydı, inanamıyorum Beni affet Anlat Ne güzel başladı her şey Gezdik tozduk beraber Sevildik sevdik seviştik İçtik büyük eğlendik Hayaller kurduk ikimize Hayırlı olacaktı hepimize Ama sen içine ettin Sıradan olmayı seçtin Hataydı biliyorum büyük aşkım Bir gecelikti anlamı yok beni affet Bir tanemsin her şeyimsin Sen başıma gelen en güzel şeysin Hep yalan dolan Ayrıldık dünya duysun (gözünüz aydın) Ayrıldık kıyamet kopsun (kınanız hazır) Hani aşkımız büyük aşktı (yanıldık) Yalan oldu büyük yalan……. Belki affedersin diye gitar Söz - Müzik: Yonca Evcimik
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Senin Adın Dün
Senin adın dün Yarına kalmadın Hangi ayrılık merhametli Geriye dönüp bulamadığın gün Sorarım sana hangi aşk adaletli Senin adın dün yarına kalmadın Hangi ayrılık merhametli Geriye dönüp bulamadığın gün Sorarım sana hangi aşk adaletli Yollardan yıllardan geçtik Unutmak olay değilmiş öldüm Bir ses bir nefes uzaktayım zaten Sesini duydum da döndüm İnadın çözülür mü Affet hatalıyım Bilirim teninde saklıyım Sende bensiz dayanamaz kanarsın Farkındayım Razıyım kanasın kalbim Bölünsün bin parçaya Cesaretin var mı Kaderini bensiz baştan yazmalı Senin adın dün yarına kalmadı... Söz - Müzik: Sibel Alaş
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sallayalım Dünyayı
Haydi sallayalım dünyayı Durmadan dans edelim aşk için Şıkır şıkır sallayalım kalçayı Ooooo Oooooo Dans et içindeki ışığı keşfet Sende doğru yolu bulursun elbet Unutma her şey aşk için Gerisi hikaye artık fark et Şimdi anın tadını çıkart İnan ki çok kısa bu hayat Vardır yanında sevgilin elbet Durma ona aşkını ilan et Seni seviyorum aşığım Haydi eller havaya kalçaya Önce öne doğru sonra arkaya Ayak sağa sola kollar yana Öne yürü sallaya sallaya Söz - Müzik: Yonca Evcimik
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşkım
Gecemde Gündüzümde Söylenmemiş sözümde Aşkın yanar kor gibi gönlümde Rüyamda düşlerimde Işıksın gözlerimde Adın dua küskün dillerimde Gözlerimin ardına gizlemişim ben seni Sözler ise yetmiyor Anlatmaya aşkımı sana Gel, gel, gel, gel Kuşların kanadına Rüzgara, dumanlara Yüklemişim ben deli sevgimi Hasretimi, özlemimi, sözlerimi Ellerin unutsa gözlerin arar Gözlerin unutsa yüreğin yanar İçine ayrılık acısı dolar Benim aşkımı unutamazsın Bir daha böyle aşk hiç bulamazsın Söz: Yonca Evcimik, Cenkhan Toplu
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |