|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Gökhan Özen - Şarkı Sözleri
Öyle Büyü Ki Kalbimde
Bir an olsun görün şurdan Ya pencere, ya balkondan Annen baban korkusundan Öleceğim yar! İsterim vermezlerse kaç Günahını boynuma at Abilerin benden yana Ölürüm sana! Sensiz hep kendimle Belada başım Senin hayalinle Yaşıyorum yar Koskoca istanbul İnan bana dar Sokaklarda yalnız Yürüyorum yar Öyle büyü ki içimde Kimse kalmasın Öyle konuş ki benimle Kimse duymasın Aşkım, meleğim, güzelim Seni her an görmeliyim Evin kapısını bana Sen açmalısın Gece gündüz çalışırım Sana gül gibi bakarım Sana hep ihtiyacım var Bilemezsin yar Sensiz hep kendimle Belada başım Senin hayalinle Yaşıyorum yar Koskoca İstanbul İnan bana dar Sokaklarda yalnız Yürüyorum yar Öyle büyü ki içimde Kimse kalmasın Öyle konuş ki benimle Kimse duymasın
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yaşın Tutmaz
Bu yaptığın, bu çektirdiğin Hiçbir aşk kitabında yazmaz Sen rahat ol, ***fine bak Ayrılığın beni bozmaz Hiç düşünmez umursamaz Ey halden anlamaz Bu devran hep böyle dönmez Yaptıkların yanına kalmaz Kalmazı! Kalmaz! Bırak bu işleri bırak bu işleri Tereciye tere satılmaz Benimle aşk oyunu oynamaya Senin de yaşın tutmaz
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sana Muhtacım
Nasıl, nasıl, bana nasıl kıydın gençliğime, İlk aşkıma, tertemiz duygularıma... Nasıl, nasıl, nasıl hesap ver ! Nasıl, nasıl, nasıl hesap ver ! Hesaplar neye yarar Bana sen lazımsın! Hasretin akla zarar Beni duymalısın... Şimdi herşey anlamsız Bomboş olacak biliyorum... Son sözüm ben sensiz Bu ömrü istemiyorum! Sana yine muhtacım Sana yine muhtacım Anamın o sımsıcak Kucağı gibi
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kader Utansın
Sensizliğin sokağında voltaları atarken Hayal gibi, bir rüya gibi içimdesin sen Ya ben sana geç kalmışım Bir hata gibi, günah gibi koynumdasın sen Ne senin, ne benim, ne de sevgimizin Suçu var, suçu var bir hatası var Günah mı işledik sadece sevdik Kader utansın, ah utansın Bizi bizden, bizi bizden Çalan zalim kader utansın! |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aslında
Dön bir bak sesizce etrafına Seni sen yapan o duyguyu hatırla... Sahip olduğun herşeyin senden önce de Bir sahibi vardı bunu unutma Ayazda bir çocuk ağlıyor neyleyim Şu kalbim taş değil ki, demir değil ki Çekip gideyim... Kalbindeki acıdan, Tükenmiş genç adam (gencecik kız ağlayan) Bak dinle tüm gerçeği, Sana kısaca özetleyeyim... Aslında yok gibi bazen Ama var fazlasıyla Gerçek sandığın bir çok şey de Yalan aslında... Aslında tüm bu olanlar bir saşırtmaca Gerçek sandığın bir çok şey de Yalan aslında Yalan aslında herşey yalan aslında Bu dünya sensiz de döner, döner unutma...
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bitanesin
Hesapsızca kitapsızca, Bir çocuğun masum Sevinçleri gibi günahsızca Yalansızca, dolansızca, Seni sevdim delikanlıca Ağır oldu içimde ödettiğin bu hasret Nasıl dersin “unut”, hiç tanımamış farzet Unutmaya gücüm yok, sevgilim sen affet Gittiğin gün beni ölmüş farzet Ayrılamam can gibisin Ayrılamam herşeyimsin Terkediyorsan bilmelisin Sen bu kalbin, birtanesisin!
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yavaş Ol Yavaş
Aşk değil sanki savaş Yavaş ol canım yavaş Kime çattığını bilmiyorsun sen! Çektiririm de çekmem Öyle eyvallah etmem Ben kimseye benzemem Yavaş ol yavaş Dur bi dakka, dur bi dakka Yavaş yerler yaş Aşkına bel bağlamam Bir ömür sana ağlamam Unuturum tanımam Yavaş ol yavaş! Savaş istemiyorum, Ben seni seviyorum, Deli bir tarafım var, Ben onu söylüyorum...
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dayanamam
Yorgunum özlemekten hayalini Ağlarım gözlerimde yaşlar seli, Bir seni unutmadım yıllardır, Bir de ben ağlarken gittiğini... Dayanamam inan, dayanamam buna Unutamam bir an, dokunamam sana Harcanırım uğruna, aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz, diyemem elveda Yalnızım, taşıyamam sensizliği Ağlatır gecelerin sessizliği Bir seni unutamadım yıllardır, Bir de ben ağlarken gittiğini Dayanamam inan, dayanamam buna Unutamam bir an, dokunamam sana Harcanırım uğruna, aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz, diyemem elveda...
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sahillere
Ateşinle yak kavur ortalığı Bir yudumda ak dudaktan kalbime Sıcacık bir his dolar gönlüme seninle Kaçalım gel kız en tatlı düşlere Kaçalım gel seninle sahillere... Sahillere, sahillere ... Sen bu sahilin en güzeli Sen bu kalbimin en özeli Aşkısının da nazar boncuğu Gel sarıl boynuma Bu işin sonu belli |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Mazim Değil
Eskidim kendim kadar Kapandı bütün kapılar Geçip giden zamanlar Artık gözümde değil Savruldum yıllar yılı Ağlattım bulutları Bu hayatın kahrını Çeksem de lüzum değil Resimler mi karışmış Bu benim mazim değil Aynalar mı buruşmuş Bu benim yüzüm değil |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |