|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Bebeğimsin
Ah bu karar ne kadar acıdır Ben sana nasıl uzak olurum Yar bu kadar karamı o gözün Bir sözün ile bir ömür hüzün Yaşanacak çok şey var diyen dilin Neden susar Bir çözümü yok mu bunun Bir küçük umut Ölüme kadar Bebeğimsin kıyamam Hasretimsin kopamam İçimdeki aşkımsın Ben sensiz yaşayamam Bebeğimsin kıyamam Hasretimsin kopamam İçimdeki aşkımsın Birtanemsin
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
Beni Aldatma
Beni aldatma beni kullanma Sana herşeyi bırakıp geldim Bütün aşkımla Bir gün uyanmamak için Yıllarca direndi gönlüm Sevda derdi çekenlerin Perişan halini gördüm Hiç yoktu bende korkular Sana birgün rastlayana kadar Beni böyle aşık ölesiye Daha kimse görmedi Kopmazdı bende fırtınalar Sana birgün rastlayana kadar Beni böyle tutsak ölesiye Daha kimse görmedi Beni aldatma Beni kullanma Sana herşeyi bırakıp geldim Bütün aşkımla Beni aldatma Sakın ağlatma Seni kendimi unutup sevdim Canımı yakma
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir Seviyorum Bir Sevmiyorum
Dün yine yine son defa Gidiyorum dedim kendim bile inanmadım Kaçıyorum yalan ellerinden Kör olası gözlerden İnan içim yanar inan biliyorum Kaçıyorum yalan ellerinden Kör olası gözlerden İnan içim yanar inan biliyorum Bir seviyorum bir sevmiyorum Hergün ölüyor ağlıyorum Yine benden gidiyor giden Aşka direniyorum Ah yine yine sonbahar Dalıyorum yine sensiz uzak diyarlara Kaçıyorum yalan ellerinden Kör olası gözlerden İnan içim yanar inan biliyorum Bir seviyorum bir sevmiyorum Hergün ölüyor ağlıyorum Yine benden gidiyor giden Aşka direniyorum
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bu İşin Sonu Yok
Ben sana ne yaptım Sevmedim mi seni Neden olmadı niye vazgeçtin Hala anlayamadım Ben sana ne yaptım Ağlattım mı seni Beni öylece bırakıp gitmeni Hala unutamadım Dönmeni beklerken Yeter yalnız kaldığım Seni düşünürsem seni istersem Kendime engel olacağım Seni artık arayıp sormayacağım Bir daha bu konuyu açmayacağım Ben hata yapmışım bu işin sonu yok Seni düşünüp acı çekmeyeceğim Gecelerimi ziyan etmeyeceğim Boş yere sevmişim Bu işin sonu yok
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bu İşin Sonu Yok
Ben sana ne yaptım Sevmedim mi seni Neden olmadı niye vazgeçtin Hala anlayamadım Ben sana ne yaptım Ağlattım mı seni Beni öylece bırakıp gitmeni Hala unutamadım Dönmeni beklerken Yeter yalnız kaldığım Seni düşünürsem seni istersem Kendime engel olacağım Seni artık arayıp sormayacağım Bir daha bu konuyu açmayacağım Ben hata yapmışım bu işin sonu yok Seni düşünüp acı çekmeyeceğim Gecelerimi ziyan etmeyeceğim Boş yere sevmişim Bu işin sonu yok
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Senior Member
|
Çok Geç Olmadan
Belki biz bu aşk için Yanlış bir zaman seçtik Şimdi artık herşeyi Unutmaya mecburuz Bir hayal dünyasında Gerçeklerden gizlendik Aslında zamanında Uzaklara savrulmuşuz Çok geç olmadan Herşey bitmeli Herşey bitmeli sessizce Yarından önce Git vedasız git Zaten bu sevda Mevsimsiz açmış bir güldü Yasak bir bahçede Bağlanmadan git Git alışmadan Herşey bitmeli Canımız daha çok yanmadan Git vedasız git Zaten çok zordu Mevsimsiz açmış bir güldü Yasak bir aşktı bu
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Senior Member
|
Cumartesi Olmazsa
Bu geçimsiz akşamlara Bu anlamsız vedalara Bu sebepsiz ayrılığa Alışmadan gel ne olur Olur olmaz sevdalara Karışmadan gel ne olur Hani arada bir soracaktın Hani sabaha kadar kalacaktın Çok özlüyorum gel ne olur Kollarıma saracaktım Çok istiyorum dön ne olur Cumartesi olmazsa Pazar gelirim Deyip de kandırıp oyalama beni Ellere dillere kanarsın bilirim Başka zamanlara bırakma beni
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Senior Member
|
Değerini Bir Ben Bilirim
Gece mavi gece suskun Güneşe sorsam aya küskün Benim derdim senin aşkın Zorlamakla gönül huzur bulmuyor Değerini bir ben bilirim Susma söyle sende bilirsin Dayanamam aşka gelirim Senle atar yüreğim Ararım hep hani nerde Dayanırım sanmaki bu derde Beklerim yar hiç usanmam Gelmesende inan canım unutmam Değerini bir ben bilirim Susma söyle sende bilirsin Dayanamam aşka gelirim Senle atar yüreğim
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Senior Member
|
Farkında Mısın?
Farkında mısın bana yaptıklarının Çek git artık Bile bile, göre göre can dayanmaz Yeter artık Sanma yalnızım, sana yangınım Aldanma yalanlarıma Alt üst olmuşum, çok yorulmuşum Desem de sen inanma Arada bir arasana, kimseler duymaz Öyle uzak durmasana, hiç bana uymaz Sanma yalnızım, sana yangınım Aldanma yalanlarıma Alt üst olmuşum, çok yorulmuşum Desem de sen inanma Arada bir arasana, kimseler duymaz Öyle uzak durmasana, hiç bana uymaz
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Senior Member
|
Geliver Aşkım Geliver
Sevdim derken hergünüm ayrı geçiyor Çok içim yanıyor İçimden geldi bu akşam dolaşıyorum Halim yok ki Kimlere bu derdimi anlatayım Kıpırdıyor içim İçimden geldi bu akşam dolaşıyorum Anlamsız şarkılar dilime dolanmış Başım döner durur olan bana olur İçimde hasretin körkütük sarhoş olmuş Başım döner durur bu hesap senden sorulur Geliver aşkım geliver Geriver aşkımı geriver Nasıl anlarsan anla Günahlarıma giriver
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Senior Member
|
Geri Dönmem Asla
Böyle gidermiydim çok mecbur olmasam Üzmek istermiydim ben seni Kızma sebebim vardı inan senden Kaçtıysam belki birgün anlarsın beni Unutamadım giderken ayrılmak Zordu senden sen karşımda böyle Ağlarken gözün gözüme takılınca sustum Benim hatamdı belkide hepsi benim suçum Geri dönemem sana asla geri dönemem Denedim alışamadım senin dünyana Kırdıysam seni affet geri dönemem sana Kıyamam dayanamam ağlama Böyle kaçarmıydım sevmekten korkmasam Sevip kaybetmekten korkmasam Kızma bana zaten zor vazgeçtim senden Zor dayandım elveda derken Unutamadım giderken ayrılmak Zordu senden sen karşımda böyle ağlarken Gözün gözüme takılınca sustum Benim hatamdı belkide hepsi benim suçum Geri dönemem sana asla geri dönemem Denedim alışamadım senin dünyana Kırdıysam seni affet geri dönemem sana Kıyamam dayanamam ağlama Geceleri suçlama boşuna
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gitsen Üzülmem
Ne olur anla bir bildiğim vardır Hep ben dinledim uzun zamandır İstersen gel yine beni kandır Hep ben inandım uzun zamandır Ölüyor aşk ölüyor adım adım Tükenmişim ne zor anladım Gitsen üzülmem kalsan sevinmem Delirdimi gönül bilmem Unutsan olmaz yürek dayanmaz İyice şaşırmışım ben |
|
|
|