|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Dilek Budak - Şarkı sözleri
![]() Muamma Severken deli deli Bir acı veda niye Benim misin elin misin Yanar mısın bile bile Bak şu kadere yine bana Yalnızlık yazılmış alın yazıma Bir seni sevdim beni delirtme Aşkını oku bebeğim gözlerimde Ya sev beni ya öldür Orta yolu yok ki aşk budur Bir durgun bir fırtına Senin aşkın muamma Söz: Dilek Budak |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yıldızlar
Gözleri sözlerini Özler oldum yar herşeyini Nasıl kabul etmeli yar Böyle sessizce gidişini Bunu hak etmedim Buna inanmadım Sensizliği ben seçmedim Bunu bana sen öğrettin Yıldızlar yalan söyler Şu gönlüm seni özler Haydi vur beni vur beni yar Durma sar beni sar beni yar Ne olur dön bana dön bana yar Teninde kimlerin elleri var Söz: Emir
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aman
Aşkta gurur olmaz Anladık tamam olmaz Bu deli divane gönlümü hain Sana versem olmaz Yalanlarla dolanlarla Geçti senle zaman Bakma bana öyle çapkın çapkın Yemezler aman yemezler aman Kulun olurum der kölen olurum der Kaçıp gidersin aman Hep aynı sözler hep aynı dertler Yalan dolan yalan Söz – Müzik: Emir – Dilek Budak |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sen Benimsin
Gözlerine baktığım anda Aşkı sende buldum Bir asi rüzgar oldum Estim geçtim savruldum Estim geçtim aşkı sende buldum Sen benimsin Bende senin Anla artık aşkım sensin Aşka vurgun Gönlüm yorgun Anla artık çarem sensin Söz. Emir – Dilek Budak |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Canım
Bak öyle duruldum ki Ben eski ben değilim Yak bir mum yanıma öyle gel Ben hep aynı yerdeyim Canım canım Ömrüm senin aşkın aşkım senin Canım canım Bir sana varsın tğm yollarım Söz: Dilek Budak |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sözüm Yok Sana
Yanarım alev alev Sevdan bu dile kolay Kanarım zaman zaman Yüreğimde yangın var Sözlerin kurşun gibi Sıkarsın gönlüme Dargınım sensiz geçen Hayalinle düşlere Sözlerin ağır gelir bana Vururum kendimi viran yollara Derdimi anlatamadım yar sana Daralır içim sözüm yok sana Söz –Müzik: Dilek Budak
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Mutluluk Oyunu
Yar ikimize böyle ne oldu Kaderimizi kimle bozdu Bu yol aşkın yoluydu Mutluluk bu oyunun sonuydu Feryat etsem boşuna Geldik yolun sonuna Ayrılık bekler kapıda Sevdamı alda git yanında Hadi vur vur da git gideceksen Hadi soldur gülleri Elleri mutlu edeceksen Beni öyle beni böyle perişan edeceksen Hadi git git gideceksen Söz – Müzik: Dilek Budak |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sevdam Ellerinde
Ağladım dinlemeden Sevdim görmedin yar Sevdiğim alın yazım kaderimdesin Bunu bilemedin mi yar Sevdiğin alınyazım kaderimdesin Sevdam ellerinde yar Bir yapraktım gönül bahçende Son sevdaydım yüreğinde Bir yaralı kuşum ellerinde Severken ayrılmak olmaz Kaderim ellerinde yar Söz: Dilek Budak |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bana Uzak Ol
Bir çıkmaz sokaktayım Gidişi olmayan Bir kara sevdadayım Yolları sana varmayan Ne sabır kaldı bende Ne de bir intikam Sebebim sen günahkar Bana uzak ol, yada bağlan sımsıkı Bana gerçek ol, yada git yoluna yalansan Söz-Müzik: Dilek Budak |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |