|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Pamele - Şarkı sözleri
![]() İstanbul Bir ortak geçmişimiz var, bir de hep açık yaralar Kendine hatırlattığın: fazla parlamış anılar! Karşıma her yerde çıkan otuz yaş üstü adamlar, “Hep seni sevmiştim” diyen bir şeyler bekleyen bakışlar! Yerçekimine yenik üstün başın Bir de hep güzel tınlamış adın adın Cebinde bir tek numaran kalmış artık Herkes için bir tadımlık İstanbul seni hapsetmiş , eski bir banda kaydetmiş Yüzlerce binlerce insan aman allah hep bu şarkıyı söylemiş İstanbul seni kaybetmiş, ilaçlayıp berbat etmiş Davul gib gerilen derini, aman alla, kim bilr kimler inletmiş? Eğer "sana ihtiyacım var" dersen; hemen gelebilirim Kendinden bir vazgeçersen eğer; gerçekten sevebilirim Aşkımı gördüğüm zaman, yenilmiş olman farketmez Sen kendini sevmezsen eğer; kimse gerçekten affetmez! İstanbul seni hapsetmiş... Söz - Müzik – Düzenleme: Artun Ertürk
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Çok Güçlü Olmak Lazım
Artık bitmiş olduğumu düşündünüz hep Akıl vermek konusunda yarıştınız hep Kendime geldiğim her an kaçıştınız hep Biliyorum ki varlığım buna sebep! En güçlüyü en zayıf kılan arkadaşlar Çocuklara bunları anlatmaktan aciz anneler babalar Gerçekten uzak düşmüş tüm kanunlar Evet demeye alışmış kadınlar Çok güçlü ama çok dikkatli olmak lazım! Çok sevmek ama çok gerçekçi olmak lazım! Na..na....na...na na na na ... na Söz - Müzik: Artun Ertürk, Pamela
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Mavi Cinayet
Varlık içine düşmüş yokluk kalbimdekoca bir boşluk Neden bizler size hapsolduk? Lilililay... Bazen hiç hayır diyemem ben, bazen kimseyi sevemem ben Ama oturup aşkı da bekleyemem Lilililay lay lay lay lililillay... Tren kaçmış hevesim sönmüş herkesin çenesi çok düşmüş Son gülen niye heğp iyi gülmüş? Lililililay.... Geçmişin hayaletleri işlenen aşk cinayetleri Unutamadığım acılar dipdiri Lilililay lay lay lay lililillay... Gözleri parlak, yüreği solgun, ferahlatır içi hisleri durgun Beni ben gibi seven hep sen oldun Lililillay... Günler geçti, geceler bitti, yıllar sultanları toz etti "Her başlatılan hep sona erdi." Lililailialial, lay lay lay lililililay... Söz: Artun Ertürk, Pamela Müzik: Tom
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ölüme Hasret
Kılıçla yarım kılıçla ölmek işim Başkalarına dünya malını çok görmek için Empati eksik bir de bilek kalın gelince Etrafından dolaşmayıp direk gidince.... Ölüme hasret geldim eyvallah Dünyanın kaymağını yerim inşallah Sevgisiz olmak bana baştan yaraşmış Kırk üç yaşında sana toprak yer açmış! Erkek olmak, aman canım çok şey ister Mertliği ve sertliği hep kendisi eyler Gerçekleri yok görüp bundan gerçek yaratmak Kendi gücü ile kendi toprağını kazmak Ölüme hasret... Söz - Müzik: Artun Ertürk
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yaralı Gönlüm
Yaralı bir gönülden başka ne bıraktın bende hatıra? Günah değil mi yazık değil mi bana? Gel, yeter artık, sar beni kollarına Ah ! bu acı bu keder ne zaman biter? Bırak bu nazı, bırak bu inadı Senin de gönlün daha dünden razı Bekliyorum bahar gelmeden Usanmam seni özlemekten Hazinelerden daha değerlisin İnan sevgilim benim gözümde sen Söz: Suat Sayın
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşk Sevgiden Beter
Ya, bende sevdiğin şeyden dolayı benden nefret ediyorsan? Kimyasal bir sebepten ötürü beni sevdiğini söylüyorsan? Yaşam gücümün çokluğuna şaşırıp her an benimle yarışıyorsan Bütün bunları düşünmekten korkup erkeğim erkek diyorsan? Beni beni beni beni bu tip düşünceler baştan bitirdi Beni beni beni beni korktuklarım hep başa geldi Aşk sevgiden beter düşman aslında tüm sevenler Gönül hep yok etmek ister ölmek bir ömür boyu mu sürer? Söz - Müzik: Artun Ertürk
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir Tek Aşk İçin
İşte başladı, bir aşk sardı yine, Ne eğri ne doğru sormak zor kendime Çok zordur a canım görmek hatayı İnsanoğluysan eğer Uzanıp yatağa, başlarsın duaya Herşey iyi gitsin diye sızlanırsın Aslında ümitlerden el çekmişsin Yine de bağlısın aşka Bir tek aşk için varsan eğer önce bir bak yukarıya Allah severken tutar elinden, bırakmaz aman of Sevmeyi bilirsen aşkını beslersen dertler iz bırakmaz of Söz - Müzik: Artun Ertürk
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Fırtınalar
Bir dost gibi davran bana Herkes bizi öyle bilsin Bugün burada bütün olanlar Saklı, gizli sürüp gitsin Fırtınalar koparsa kopsan Süreklesin ikimizi Arzular tutuştursun bizi Razıyım sonuna senle olsun Ben sana öylesi taptım inan Böylesi aşka yasak tanımam Deliler gibiyim anla biraz Aklımı yolda bıraktım inan Söz: Aşkın Tuna
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hayat
Kendi hakkımda hep olan şüphelerim Bir bir geçiyor artık seni neden seveyim ? Geçmiş yıllardan bu yana gelen o sen Şimdiki zaman üç renkli bir desen Sen yerine koyduğum an İnsanlık değerleri yerini erkekliğe bırakıyor Seni kendimden ayırdığım an gelen resimler Bir doğa belgeselinin içindeler Hayat artık bana da güler istemesen de değiştin desen de... Hayat hep en güçlüyü seçer istememsem de değiştim desem de yine Sevgi dolu bir kalp işe yaramaz Karşılıklı aşk diye hiç bir şey olmaz Çok çok açık oyunun paçasıyız biz Güç dengesi dir aslında tğm ilişkimiz Seni sevmeye kalktığım an İçimdeki yaşam hırsı seni yaşatma hissine yeniliyor Seni gerçekten sevdiğim an gelen resimler Bir doğa belgeselinin içindeler Söz - Müzik: Artun Ertürk
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Geçmiş Olsun
Yıllar süren ilk gençliğim karşı koyduğunu sanmış hep beynim Boşa geçmiş geceler binlerce Yaşam çarkın parçası olmak mı sence Geçmiş olsun geçmiş olsun Günlük hayatlara teslim olana geçmiş olsun Bu nasıl bir gerçeklikmiş dostum İçinden çıkmak için kendimden oldum Bir sen bir ben kalsak bu dünyada Kadınlardan erkeklerden yoruldum Günlük hayatlara teslim olana geçmiş olsun Söz - Müzik: Artun Ertürk, Pamela
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |