|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Zeynep Casalini - Şarkı Sözleri
![]() Değiştiriyorum Sevdin mi sevmedin mi beni canım Yüzünden anlamıyorum Düşünüp düşünüp Üzülmek yerine Geriye geriye dönmüyorum Kim beni sevmiş sevmemiş Gün yüzü göstermemiş Umrumda mı sorsana Değiştiriyorum kendimi Değiştiriyorum Şu anda Değiştiriyorum kendimi Değiştiriyorum Söz - Müzik: Sinan Akçıl
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Duvar
Seninle bir daha aynı yolda yürümem Seninle yürüyene yolda tuzakların var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden önce duvarların var Ben o duvarlara çarpa çarpa Nasır tuttum Ağlaya ağlaya Yosun tuttum Derin bir nefes alır gibi batıyoruz Yükümüz ağır Yeni bir söz söylemek için Ölmek mi gerekir Hadi bir cesaret Sen de taşın altına koy elini inadına inadına Sevişmeli bağır çağır Söz - Müzik: Sezen Aksu, Alper Nalman, Fettah Can
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ne Yapsam
Karalar bağladım Dönüyorum Yeniden evime Acılar sakladım Yüreğimin her bir köşesine Unutup gitmeyi Çok isterdim Yapamadım nafile Acılar geçse de izi kalırmış en derinde Dünya döndükçe Aşk peşinde hiç şansım yok Kurtulmak mümkün değil Direnmenin sonu yok Ne yapsam aşktan kaçamıyorum Eninde sonunda yakalanıyorum Kararlıyım bu defa bitti Ben artık küstüm oynamıyorum Söz Müzik: Özlem Dinçkaya
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Buralardaysa
Artık senden dilemek zorundayım Derdime çare yalnız sende Ama aşk buysa Bizde varsa Yarım kaldık Son anda Allahım ne olur bana Onu gönder Gelir kalır belki Uzun sürer Yüreğim taştan beter Dayanmaz buna Çıksın gelsin artık Buralardaysa Söz – Müzik - Düzenleme: Sinan Akçıl |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Amacım Yok
Gün güzel doğuyorsa Hüzün çekip gidiyorsa Sonun şimdiden gülüyorsa Zorla ağlama Amacım yok Yaşamak buysa Elimi tut uçarım yoksa Yüzüme bak Ve sus benle son defa Söz - Müzik - Düzenleme: Sinan Akçıl |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Refakatçi
Güneş geceleri doğsa da Yağmur göğe doğru yağsa da Bülbül sonsuza dek sussa da Günler bir çuvala dolsa da Melekler bile Kötülük yapsa da Onlara uyma Her daim yalnız Sevdiğim olma Sevgilim ol Ziyaretçim olma Refakatçim ol Yıldız tarlalarda açsa da Çöllerde serin sular aksa da Kedim kanatlanıp uçsa da Balık da kavağa çıksa da Yürekler de Hiç yanmasa hayatta Sen aldırma Her daim yalnız Söz - Müzik: Müfide İnselel
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Tarif
Günlük güneşlik değil hayat Arada bir kızar ve kapar Ne dedim ben anlamak için Sağa sola bak anlatır biraz Merak ediyorum Galiba diyorum içimden Biz sonuncu Sen birinci Diyen birileri var Tarifin mümkün mü sözle Sanki dünya öncelikle Senin için dönüyor gibi ya Ne kadar kalır can kafeste Söz - Müzik - Düzenleme: Sinan Akçı
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Delilik
Delilik kısa sürer çok Pişmanlık uzun Kararın doğru gibidir Sonrası hüzün Bir de bakarsın arkanı dönüp Kalmamış huzur Soru sormaz Akıl almaz Tükenir gücüm Bir bitene çare yok Bir de yitip gidene Asla inanmamalı Ben hep varım diyene Korktum böyle olacağından Ama hep bildim Şimdi bu neyin tasası Korkunun da ecele Yok ki faydası Söz - Müzik: Müfide İnselel
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Nihayet
Bugün her saatimi Yürüdüğüm her santimi Sana adadım canım Sana denk gelişimi Kalabalık etmeyişimi Sana adadım canım Sana birşeyler olmuş Bana birşeyler olmuş Sana birşeyler olmuş Bana birşeyler olmuş Nihayet nihayet Gelince anladım yanına Eskiye çok uzak vaziyet Söz - Müzik - Düzenleme: Sinan Akçıl |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Üşüyorum
Mavi gözde hapsettiğim o yıllar Billur tende edepsizce anılar Sarı yazda beter soğuk akşamlar Üşüyorum kifayetsiz yorganlar Islah olmaz bu deli ruh İflah olmaz bu beden Hep acıklı şarkılar Sence neden Bu soğuk hep var Mevsim bahane Sensiz her daim Yağacak kar Güneşi görmem Adımı bilmem Delice sevmem Neye yarar Söz - Müzik: Müfide İnselel
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |