|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Tudanya
Alacağım Var
Ölürüm terk edemem vefasiz seni askimin askindan aLacagi var nereden gördü gözlerin beni gözümün gözünden aLacagi var aLacagim var aLacagim var gözümün gözünden aLacagi var ezeLden bagLiydim gönüLden sana inanki zor geLdi ayriLik bana ezeLden bagLiydim gönüLden sana inanki zor geLdi ayriLik bana bir ömür mutluluk borclusun bana mutlusun mutluluk aLacagim var mutLusun mutLuluk aLacagim var aLacagim var aLacagim var mutlusun mutluluk aLacagim var gönüLden sevmistim inanki seni terk edipte gittin seven kalbimi söz verdin unutma sakin sözünü dilimin dilinden alacagi var söz verdin unutma sakin sözünü dilimin dilinden alacagi var söz verdin unutma sakin sözünü dilimin dilinden alacagi var :( |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Aldanma Çocuksu Mahsun Yüzüne
aldanma cocuksu mahsun yüzüne mutlaka terkedip gidecek birgün kanma sever gibi göründügüne seni sevmiyorum diyecek birgün aldanma cocuksu mahsun yüzüne mutlaka terkedip gidecek birgün kanma sever gibi göründügüne seni sevmiyorum diyecek birgün sevmek cok güzel sey aldanmak aci ruhunu saracak bir büyük sanci o durmayan yolcu sen garip hanci hesabi vermeden gidecek birgün hesabi vermeden gidecek birgün ugruna yollari harcayacaksin askini ömrünle bir tutacaksin ne yazik sonunda aglayacaksin gururunu yerlere atacak birgün ugruna yollari harcayacaksin askini ömrünle bir tutacaksin ne yazik sonunda aglayacaksin gururunu yerlere atacak birgün :( |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Canim Askim
Sen güLünce bu kaLbimde aLev aLev yangin basLar sevdaLara vurur beni icimdeki firtinaLar Sen güLünce bu kaLbimde aLev aLev yangin basLar sevdaLara vurur beni icimdeki firtinaLar GönLüm cöLde yagmur gibi sana asik sana deLi her aciya katLanirim tek hasretin yikar beni canim canim canim askim gül kokulu güzel askim hep seninle gecsin ömrüm kader bizi ayirmasin canim canim canim askim gül kokulu güzel askim hep seninle gecsin ömrüm kader bizi ayirmasin GözLerine her bakista can tutusur icim erir sevmek sence bu degiLse söyLe bana sevmek nedir GönLüm cöLde yagmur gibi sana asik sana deLi her aciya katLanirim tek hasretin yikar beni canim canim canim askim gül kokulu güzel askim hep seninle gecsin ömrüm kader bizi ayirmasin canim canim canim askim gül kokulu güzel askim hep seninle gecsin ömrüm kader bizi ayirmasin |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dert Ortagim
Hem arkadas hem sevgiLim hem üzüntüm hem sevincim bu dünyada senden baska kimim varki söyLe benim Her derdimi payLasirsin her kahrima katLanirsin sen bu hayat yokusumda dert ortagim dermanimsin Iyi günde kötü günde yanimdasin herhaLimde sensiz yapamam imkansiz günesimsin sen gönLümde Her derdimi payLasirsin her kahrima katLanirsin sen bu hayat yokusumda dert ortagim dermanimsin |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ellere Gitsende
beni benden alip gittin sevgilim seninle yasayan o can benimdir bir gece uykundan duyarsan bir ah acili hüzününü oda benimdir bir gece uykundan duyarsin bir ah acili hüzününü oda benimdir ellere gitsende ellin degmesin ezelden ebedi sen hep benimsin böyle inanmisim böyle bilinsin boynuna sardim kollar benimdir kollar benimdir kollar benimdir ellere gitsende ellin degmesin ezelden ebedi sen hep benimsin böyle inanmisim böyle bilinsin boynuna sardim kollar benimdir kollar benimdir kollar benimdir güzel gözlerine baktigin yerde kurdugun hayaller düsler benimdir sevmek bu delice asik olmakmis seninle var olan hersey benimdir ellere gitsende ellin degmesin ezelden ebedi sen hep benimsin böyle inanmisim böyle bilinsin boynuna sardim kollar benimdir kollar benimdir kollar benimdir |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gidecegim Bu Ellerden
gidecegim bu ellerden gayri buralardan verin benim sevdigimi onsuz olamam bu canim canansiz olmaz onsuz olamaz bu canim canansiz olmaz onsuz olamaz verin benim sevdigimi onsuz olamam verin benim sevdigimi onsuz olamam günes batar gün dogmaz canim canansiz olmaz canana can adadim ecelden gayri olmaz sevdasiz yasanmiyormus cektim ögrendim bu askin yüzünden dostlar derde bellendim dervis dergahina cöktüm yare dilendim dervis dergahina cöktüm yare dilendim gidecegim bu ellerden gayri buralardan verin benim sevdigimi onsuz olamam günes batar gün dogmaz canim canansiz olmaz canana can adadim ecelden gayri olmaz |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gücenme Tanrim
Gücenme tanrim sen bu kuluna Gücenme tanrim bu isyanima gücenme tanrim.. bir kulun bu kadar zalim olamaz tasdan mi yarratin sen onu tanrim yasamak izdirap cile cekmekse ben kulun degilim gücenme tanrim yüregi nefretle öf***le dolu sevgiden habersiz kalbinin yolu mademki kul diye yarratin onu ben kulun degilim gücenme tanrim nimetin sadece bir can vermekse her nefes gönlüme birer darbeyse sevilmek sevene zulum etmekse ben kulun degilim gücenme tanrim yüregi nefretle öf***le dolu sevgiden habersiz kalbinin yolu mademki kul diye yarratin onu ben kulun degilim gücenme tanrim Bir kulun bukadar zaLim olamaz tasdan mi yarratin sen onu tanrim yasamak izdirap cile cekmekse ben kulun degilim gücenme tanrim ... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Güldügün Zaman
Unut kederLeri unut dertleri unut o söylenen aci sözleri bosyere kahretme üzme kendini acilar tükenir geldigin zaman Unut kederLeri unut dertleri unut o söylenen aci sözleri bosyere kahretme üzme kendini acilar tükenir geldigin zaman Dünyam güzellesir geLdigi zaman Hayat bu hertürlü cilesi vardir hep keder degildir sevinci vardir her derdin mutlaka caresi vardir acilar tükenir geldigin zaman Dünyam güzellesir güLdügün zaman Yasantina küsme bosver isyana bir tebesüm yeter bugünde sana sen candan sevecek birini ara dünyam güzellesir geldigin zaman acilar tükenir geldigin zaman Hayat bu hertürlü cilesi vardir hep keder degildir nesesi vardir her derdin mutlaka caresi vardir acilar tükenir geldigin zaman Dünyam güzellesir güLdügün zaman.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Haram Geceler
AkLim basimda degiLki sebebini biLmiyorum bize nazar degdi inan adim gibi biLiyorum yine bana haram geceLer senin icin agLiyorum ah yine bana haram geceLer senin icin agLiyorum yaniyorum yaniyorum ah yine yanip yaniyorum yine bana haram geceLer senin icin agLiyorum HatiraLar gözLerimde daLip daLip gidiyorum acimasiz dertLerimLe yapayanLiz yasiyorum yine basim belalarda senin icin agliyorum yar yine bana haram geceler senin icin agliyorum yaniyorum yaniyorum ah yine yanip yaniyorum yine bana haram geceLer senin icin agLiyorum |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Mum Ve Ben
karanligin ortasinda bulusmusuz mum ve ben karanligin ortasinda bulusmusuz mum ve ben bir masada karsilikli tutusmusuz mum ve ben bir masada karsilikli tutusmusuz mum ve ben hüzün cökmüs üstümüze ates düsmüs icimize hüzün cökmüs üstümüze ates düsmüs icimize bu gece birbirimize benziyoruz mum ve ben bu gece birbirimize benziyoruz mum ve ben gözyaslari döküyoruz damla damla eriyoruz gözyaslari döküyoruz damla damla eriyoruz eridikce yaniyoruz bitiyoruz mum ve ben eridikce yaniyoruz bitiyoruz mum ve ben hüzün cökmüs üstümüze ates düsmüs icimize hüzün cökmüs üstümüze ates düsmüs icimize bu gece birbirimize benziyoruz mum ve ben bu gece birbirimize benziyoruz mum ve ben |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ne farkim var
Sevgi ektim bicemedim bicenlerden ne farkim var murad etim eremedim erenlerden ne farkim var daglar cekmez cektigimi yaktin hasret benligimi saramadim sevdigimi saranlardan ne farkim var daglar cekmez cektigimi yaktin hasret benligimi saramadim sevdigimi saranlardan ne farkim var gelip gecmis göremedim sevmek nedir bilemedim canevimden gülemedim gülenlerden ne farkim var daglar cekmez cektigimi yaktin hasret benligimi saramadim sevdigimi saranlardan ne farkim var daglar cekmez cektigimi yaktin hasret benligimi saramadim sevdigimi saranlardan ne farkim var |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ölsem Bundan Daha İyi
Sevmek yaLan diyenLer var biLmiyorLar hic sevmeyi yarim baska koLardayken öLsem bundan daha iyi yillar zaLim oLmus sanki bukadarda vuruLmazki yillar zaLim oLmus sanki bukadarda vuruLmazki yasiyorum sayiLmazki öLsem bundan daha iyi yasiyorum sayiLmazki öLsem bundan daha iyi Beni dertLer sevecekse kadar ciLe verecekse ömrüm böyLe bitecekse öLsem bundan daha iyi Hayat böyLe bitecekse öLsem bundan daha iyi yillar zaLim oLmus sanki bukadarda vuruLmazki yillar zaLim oLmus sanki bukadarda vuruLmazki yasiyorum sayiLmazki öLsem bundan daha iyi yasiyorum sayiLmazki öLsem bundan daha iyi.. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sebebi Sensin
Dalginligimin kirginligimin yalnizligimin sebebi sensin feryatlarimin isyanlarimin gözyaslarimin sebebi sensin Mesken eylesem yaban elleri hayalin bulur oldugum yeri mesken eylesem canim yaban elleri hayalin bulur oldugum yeri kaderim deyip yillardan beri sensizligimin sebebi sensin kaderim deyip deyip yillardan beri sensizligimin sebebi sensin .. buruk bir aci düser gönlüme yikilir dünya cöker üstüme buruk bir aci düser gönlüme yikilir dünya cöker üstüme her gün her gece kendi kendime kahrolusumun sebebi sensin her gün her gece kendi kendime kahrolusumun sebebi sensin Mesken eylesem yaban elleri hayalin bulur oldugum yeri mesken eylesem canim yaban elleri hayalin bulur oldugum yeri kaderim deyip yillardan beri sensizligimin sebebi sensin kaderim deyip deyip yillardan beri sensizligimin sebebi sensin .. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sen Bir Ömürsün
gülde güzel gözlerinin bebegi gülsün gülde güzel gözlerinin bebegi gülsün vallahi billahi güzel sen bir ömürsün ömür sen bir ömürsün senin icin herseyi katlanirim ben sacinin bir teline can veririm ben böyle gülüs böyle naz hic görmedim ben vallahi billahi güzel sen bir ömürsün ömür sen bir ömürsün öyle özenmis yaratmis seni allahim öyle özenmis yaratmis seni allahim vallahi billahi seni ben melek sandim vallahi billahi seni ben melek sandim melek ben melek sandim her mevsimi bahara döndürürsün sen gülüsünle günesi söndürürsün sen böyle gülüs böyle naz hic görmedim ben vallahi billahi güzel sen bir ömürsün ömür sen bir ömürsün |
|
|