|
||
|
|
#226 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
yere bakan yürek yakan
Bilmem yüzümden belli mi Gülerken işveli işveli İçimde ah neler gizli Saklayamam ki sevgimi Aklım fikrim hep seninle Gözüm dolu tatlı düşle Bir öpücük versen yeter Derdim yok altın gümüşle Yere bakan yürek yakan Biliyorum aşkın yalan Şu garipten ne istersin Merhatim yok mu dersin Yarın gönlün geçse bile Bugün sen bana yetersin Söz : Fikret Şeneş & Müzik : Elias Rahbani |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#227 (permalink) |
|
Senior Member
|
yok
Yok Neden o aşk yok Anlaşamıyorduk Bakışmıyorduk bile Yok Paylaşamaıyorduk Hayallerim solgun Yabancı olduk işte Yok Tenimde kokun yok Rüyalarımda sen Sanki hep benimlesin benimle Yok Artık o arzularımız yok O güzel duygularımız yok Hain bir daha bir daha asla Yok O eski anılara yer yok Tükendik son sarılışımda Aşkımız uzaklarda Yok Çılgınlıklar yok Aşk kaldı doruklarda Çocuksu korkularda Yok Hatıralarda yok Savrulduk kül gibi Kaybolduk sonsuzlukta Söz : Aysel Gürel & Müzik : Anonim |
|
|
|
|
|
#228 (permalink) |
|
Senior Member
|
yok ki
Yok ki daha iyi bir yol dedim aman Kurşun gibi hızla akıyor zaman En az ne kaybedebilir ki insan En çok ne kazanabilir ki hayattan Hani yıllar geçiyor gençlik gidiyor elden Aklını başına hadi davran vakit varken Bir düzenin olsun bir yuvan çoluğun çocuğun Yani nedir ki hayat dediğin bu kadar zaten Derken anladım aslında çok hazin hikaye Dünya adaleti bu kötülükten ziyade Ağladım olmadı çaresi yok söylesem Sözlerim zehirler ah dönüp yine beni vuracaklar Yalnız yürümekten korkuyorum çok |
|
|
|
|
|
#229 (permalink) |
|
Senior Member
|
yolculuk
Hangimiz bir aşka giden yoldan geri döndük Hangimiz hangi engelden korkup da vazgeçtik Aşk yolunda hani hangimiz acı çekmedik İşte en güzel yolculuk Hangimiz aşk ateşinde mest olup yanmadık Ve hangi dost sözüne gülüp de geçmedik Ne zaman gönlümüze bir söz dinletebildik İşte en güzel yolculuk Yolculuk gülerek severek Yolculuk yücelen güçlenen Bavulsuz sorgusuz bir aşkın uğrunda yolculuk Yolculuk kimsesiz belirsiz Yolculuk dümensiz yelkensiz Yolculuk bir aşkın peşinden gidilen yolculuk Sessiz gece boyunca çok gözyaşları döktük Gene de sabah olunca akşamı özledik Bilinmeze giden yolda gülerek yürüdük İşte en güzel yolculuk Söz : Mehmet Teoman & Müzik : Ricchi é Poveri |
|
|
|
|
|
#230 (permalink) |
|
Senior Member
|
yıllar
Duyguları kederiyle mutluluğu güzelliğiyle Yıllar gelip geçiyor özleyişle bekleyişle Bulduğuyla yetinmeyen bu sonsuz çırpınış niye Öyle bir çark ki zaman dönüyor delicesine Yıllar seni bana getiren tek dostum oldular Yıllar bana hayatı sayfa sayfa okuttular Yıllar boğazımda düğüm gözümde yaş oldular Yıllar sonunda seni bana verip kayboldular Bambaşka görünüyor sevince dünya gözlerime Bir başka sıcaklık var sana uzanan ellerimde Daha önce yaşanan aşklara benzemiyor bu İsterim hep böyle güzel böyle mutlu bitsin sonu Yıllar seni bana getiren tek dostum oldular Yıllar bana hayatı sayfa sayfa okuttular Yıllar boğazımda düğüm gözümde yaş oldular Yıllar sonunda seni bana verip kayboldular Söz : Ülkü Aker & Müzik : Selmi Andak |
|
|
|
|
|
#231 (permalink) |
|
Senior Member
|
üzgün yüzlü dertli akşam
Üzgün yüzlü dertli akşam Aşıklarla hep konuşan Üzgün yüzlü dertli akşam Yine sensin yalnız kalan Sen her sevenin yanında Her köşe başında benim ruhumda Sen de aşkın kokusu var Her sevenin sende bir anısı var Söz : Bora Çakır & Müzik : Ralph Siegel - Ray Gilbert |
|
|
|
|
|
#232 (permalink) |
|
Senior Member
|
zigeuner müssen singen
Es brennt ein Lagerfeuer Der Janosch hält die Wacht Singt eine alte Weise Einsam durch die Nacht Zigeuner müssen singen Ihre Geigen müssen klingen Macht der Kummer Das Zigeunerherz auch schwer Einmal heisst es wieder lachen Und vor Freude Sprünge machen Und dann weint auch Das Zigeunerherz nicht mehr Es kommt ein neuer Morgen Es ist das alte Lied Das mit den bunten Wagen In die Ferne weiter zieht Söz : Hannes Flesner & Müzik : Salim Halali |
|
|
|
|
|
#233 (permalink) |
|
Senior Member
|
ölum yok ya sonunda
Duygular dört bir yanımda zincir Her an hislerimle yaşıyorum Belki zaman kırılıyor Bazen de hak verip susuyorum Ne çıkar ağlasam Ne çıkar yanılsam Ölüm yok ya sonunda Ne çıkar kaybetsem Ne çıkar kazansam Ölüm yok ya sonunda Yine de her zaman Bakarım sevgiyle Sararım sevgiyle dertlerimi Atarım içime bakarım sevgiyle Sararım sevgiyle dertlerimi Değer mi sevgilim eriyen kaybolan yıllara Dertlerinle barış Ne çıkar ölüm yok ya sonunda |
|
|
|
|
|
#234 (permalink) |
|
Senior Member
|
ömür boyu
Ömür boyu sevsin beni yeter Ömür boyu bu aşk bitmez sürer Ömür boyu kalbim onla titrer Bu öyle bir aşk ki ömre değer Bu aşkla çizildi kader yolu Demek ki aşk buymuş gerçek duygu Herşeyim sevdiğim benim oldu Çarpıyor yüreğim onla dolu Fırtınalar kasırgalar, ayrılıklar barışmalar Aşkımızın karşısında gelip geçer Üzüntüler suskunluklar, dargınlıklar pişmanlıklar Aşkımıza yabancı duygular Gizlisi saklısı yok ki bu sevdamızın Ayrısı gayrısı yok ki şu dünyamızın Her anıyla yaşanan bu aşk çok güzel Söz : Aysel Gürel & Müzik : Selmi Andak |
|
|
|
|
|
#235 (permalink) |
|
Senior Member
|
özletme beni
Bir darıldım bir sarıldım sana ben Bazen güldüm bazen öldüm sana ben Neden böyle güzelsin Her gün aşık olurum sana ben yeniden Koşa koşa geldim sana Özletme beni Bir orada bi burada Bekletme beni Hadi hadi durma bana gel Alem kıskansın Deli divane olmuş bu gönül Aşkınla yansın Söz : Ülkü Aker |
|
|
|
|
|
#236 (permalink) |
|
Senior Member
|
özleyiş
Terk-i diyar ettim ta ki ezelden Gezsem su dünyayı derman var mı ola Tanışsam alime sorsam dünyaya Ölümden öteye yol var mi ola Çıksam sahralara çöllere dağlara Bana sinesinde yer var mı ola Dolaşsam dünyanın dört bir yanını Kalp yarasına derman var mı ola Ümitlerim kırıldı eşten dosttan Herkesten her yandan Yalvarsam haykırsam derman arasam Herkesten her yandan Söz : Zeki Uluruh & Müzik : Selçuk Başar |
|
|
|
|
|
#237 (permalink) |
|
Senior Member
|
şarkılar
Tam ona sarılırken gördüm pencereden Gülünecek ne var gülüyordun öperken Bu gece seninle olalım canım derken Sildim seni o an kalbimden Hepsi boş hayatta Bir sev de anla Olmaz olmaz artık Çık git kapı açık Mutluyduk belki seninle bak buguüne kadar Bugünlerin bir de yarınları var İnanmam sevgilim böyle bitmez aşklar Gidiyorum ben sen hoşçakal Gel şimdi gör beni Barıştım bak hayatla Gönlüm doluyor aşkla Başladım yaşamaya Dillerden düşmeyen şarkılar bunlar Kulaklarda hala çınlar Sevinç ve keder, hasret ve anılar Yaşanmış bunlar bir zamanlar Söz : Fikret Şeneş & Müzik : Yeşil Giresunlu |
|
|
|