|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
daha neler
Seni buldum gönlümde ne zaman geldin söyle Böyle davetsiz misafir görmemiştim ömrümde aman Önceleri şaşırdım sonraları alıştım Sen de kaderimi gibi alnıma yazılmışsın aman Ah... Neler açtı başıma Meğer aşkı çalıp kaçan Vefasızın biriymiş aman Neylemeli daha neler söylemeli Neylemeli Ah... Pişman oluyor derken aldatıyor Oh... Sevdi seviyor derken gidiveriyor Karaları bağladım için için ağladım Yemin ettim ahdettim öcümü alacağım aman Haberler iletmişsin, alsın canım demişsin Ben canımdan bezmişim başka canı neyleyim aman Ah... Neler açtı başıma Meğer aşkı çalıp kaçan Vefasızın biriymiş aman Neylemeli daha neler söylemeli Neylemeli Ah... Pişman oluyor derken aldatıyor Oh... Sevdi seviyor derken gidiveriyor Neylemeli daha neler söylemeli Neylemeli of... Aşkın öldürüyor Söz : Fikret Şeneş & Müzik : Idır |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Senior Member
|
deliyiz biz
Deliyiz biz deliyiz Birbirimize öyle çok benziyoruz Hiçbir engel hiç bir yasak tanımadan En tatlı günaha giriyoruz Seviyoruz seviyoruz Başka türlü seviyoruz Gecelerin kucağında Günahlara giriyoruz Deliyiz biz deliyiz Aynı anda aynı şeyi söylüyoruz Hiçbir engel hiç bir yasak tanımadan En tatlı günaha giriyoruz Söz : Selami Şahin & Müzik : Selami Şahin |
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Senior Member
|
der große abschied
Kindheit, des Lebens zarte Luft, Der Tag, der dich zum spielen ruft, Wobei oft nur ein Glas zerbricht, Mehr weißt du nicht Der kleine Zug, der dir gefällt, Fährt nur im Kreis - nicht in die Welt. So klein fängst du dein Leben an Und was kommt dann ? Dann kommt der große Abschied von der Zeit. Es gibt kein Wiedersehen, War sie auch noch so schön. Dann kommt der große Abschied, sei bereit Denn alles wird vergehen, Die Welt, die muß sich drehen Schule, des Lebens erste Pflicht, Wobei schon mehr als Glas zerbricht. Erste Liebe und erstes Leid, Dein Weg ist weit Sommer des Lebens, du weißt genug, Hast viel erreicht und bist so klug. Hörst oft mit Stolz: Was für ein Mann, Und was kommt dann? Dann kommt der große Abschied von der Zeit. Es gibt kein Wiedersehen, War sie auch noch so schön. Dann kommt der große Abschied, sei bereit. Denn alles wird vergehen, Die Welt, die muß sich drehen Künden sich Herbst und Winter an, Dann lächelst Du, wie es begann Weiß ist dein Haar, so weit dein Blick, Siehst du zurück Nichts ist so wichtig und nichts so groß, Wie deine friedliche Hand im Schoß Nichts fängt im Leben noch mal an Und was kommt dann ? Dann kommt der große Abschied von der Zeit Es gibt kein Wiedersehen, War sie auch noch so schön Söz : Joachim Fuchsberger & Müzik : Udo Jürgens |
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Senior Member
|
dert bende
Dert bende derman sende Aşk bende ferman sende Öldüren güldüren Her gün ağlatan kalp sende Mevsimler gelip geçse de Aşk beni benden etse de Dünyada hayat bitse de Yine ölümsüz aşk bende İstemem ayrılık boynumu büksün İstemem aşkıma leke sürülsün Ben rüyamda bile yalnız seni sevdim İstemem baharda yaprak dökülsün Aşkın alevse hasretin bir kor Senin yokluğunu kalbime sor Dünya seninle gelmiş gibiyim Sensiz yaşamayı düşünmek çok zor Sev demem sevme demem Sen de benim gibi sev diyemem Ömrümün neşesini seninle buldum kaybedemem Nerelerdeydin sevgilim Seni kader mi sakladı Yıllardır beklenen huzur Şimdi beni kucakladı Söz-Müzik: Vedat Yıldırımbora |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Senior Member
|
dert ortağım
Aşk kadehiyle içtiğim sensin Sevgili diye seçtiğim sensin Bütün dünyayı gezdim dolaştım Anladım ki tek sevgilim sensin Dert ortağım benim biricik sevgilim Söyle senden başka kimim var benim Senden uzakta geçmez günlerim Bir gün görmesem seni özlerim Başka birini sevemem artık Gelmesen bile seni beklerim Dert ortağım benim biricik sevgilim Söyle senden başka kimim var benim |
|
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Senior Member
|
dertliyim arkadaş
Sevda yollarında beyhude gezdim Unuttum kendimi canımdan bezdim Bilseydim kalbimi sana vermezdim Dertliyim arkadaş haberin var mı Gurbete gidip de kalmayacaktın Başımı dertlere salmayacaktın Hani sen ellerin olmayacaktın Dertliyim arkadaş haberin var mı Söz : Mustafa Sevilen & Müzik : Yıldırım Gürses |
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Senior Member
|
dile kolay
Ağlıyorsun derdin mi var Aşık mısın benim kadar Çaresini kimler arar Bu aşk neler neler yapar Delisin Mecnun misali Ecel bu dinlemez mani Yalandır herşey bu sahi Yaradan bilir bu hali Bile bile düştünse sen O dinlemez canım dersen Peşindedir kaçıp gitsen Bırakmaz ki öldürmeden Sonu yok bu sevgi böyle Kırılır bir tek sözünle Yaş olur akar gözünde Yaradır kanar gönülde Unut demek dile kolay Ateş düştüğü yeri yakar Anlamaz ki o zalim yar Gezer gezer uzaktan bakar Seni ben ben işte böyle Severim böyle sevince Yaşarım güzelliğince Solarım seninle bende |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Senior Member
|
dinlemelisin beni
Bir kalemde siliyor atıyorsun bütün gerçekleri Dört ediyor değişmez biliyorsun iki kere iki Yusyuvarlak dünya dönüyor görüyorsun düz değil ki Gün batınca ufukta yerine ay doğar geceleri Dinlemelisin sen dinlemelisin, dinlemelisin beni İstemelisin sen öğrenmelisin sabırla beklemeyi Dinlemelisin sen dinlemelisin, dinlesene kalbini Çarpıyorsa dinle, her vuruşta söyle seni sevdiğimi Dinlemeden gitme bu gece dur dinle yarın geç olur belki Saymalısın bir bir hataların çoğu sende değil mi Dinlemeden gitme bu gece dur dinle yarın geç olur belki Ayrılığa suçlu arama etrafta, senin eserindi |
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Senior Member
|
doğru mu değil mi
Son günlerde değişti her halin Tutmuyor birbirini sanki sözlerin Aşka uymuyor canım hislerin Daha dün hani bendim tek sevdiğin Seni bulmak zor şimdi çapraz bulmaca gibi Yoksun ortada sen aradığımda Sen şurada burada hep onunla bununla Gözlerin dolaşıyor etrafta Doğru mu değil mi Mavi boncuklar elinde dağıtıyorsun herkese Doğru mu değil mi Aklın fikrin eğlencede sen nerede ben nerde Doğru mu değil mi söyle Doğru mu değil mi Yalancının mumu söner sonunda Aldanan sen olursun sakın unutma Ahda girmiyor canım aldatmaca Hazırla kendini bana geldi sıra Doğru mu değil mi Mavi boncuklar elinde karışıyor birbirine Doğru mu değil mi Aklın fikrin eğlencede, bana gelince ? Söz : Fikret Şeneş & Müzik : Garo Mafyan |
|
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Senior Member
|
durdurun şu zamanı
Daha dün ufak bir çocuktum Şefkat ve sevgi mesuttum Bir tat almadan şu dünyadan Baktım geçmiş gitmiş zaman Durdurun geçmesin şu zamanı Durdur geçmesin bu saatler O kadar hızlı alkıp gitmiş Rüzgâr gibi saadetler Daha henüze vaktim var derken Kalbim bir aşkı ararken Beyaz saçlar bak başımda Ben yarını hep beklerken Durdurun geçmesin şu zamanı Durdur geçmesin bu saatler O kadar hızlı alkıp gitmiş Rüzgâr gibi saadetler Durdurun geçmesin bu mevsimler Mahvetti koşan saatler Ne gençlik ne aşk bıraktı Gelip geçen şu mevsimler Söz : Fecri Ebcioğlu & Müzik : Skornik Owen |
|
|
|
|
|
#61 (permalink) |
|
Senior Member
|
durmaz ki dünya
Durmaz ki dünya durmaz istesen de Geceler dönemezler gündüze Susmaz dudaklarım seni görünce Sustur bakalım elindeyse Görme diyemezsin gözlerime Çarpar kalbim seni düşündükçe İki ile iki nasıl dört ederse Benim sevgim eşit seninkine İster gül ister ağla İşte kader karşında Yaşam bağlanmış rastlantılara Ya fakirsin ya zengin Bir şey var bilmediğin Gönlün zenginse dünyalar senin Cebin dolu kalbin bomboşsa Her an yüzüne gülenler çıksa Bir tek candan dostu bulamazsın Alınmaz insanlık parayla Nasıl ki gül dikenden ayrılmazsa Gerçekler yalanla boyanmazsa Bu aşk içime sığmaz da taşarsa Set çekilmez akan sulara Söz : Fikret Şeneş & Müzik : Demis Roussos |
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Senior Member
|
duy feryadımı
Ah yüreğim bir çıkmaz sokak Duygularım salkım saçak Hayat başka sen bu aşka Bir nokta koy oldu olacak Biraz sevinç biraz acı Ah bir fırtına başlangıcı Hüküm giydim ben sevmeye Çekerim her neyse günahını Yer gök dinledi ahımı Duy feryadımı Bende akıl kalmadıki Aldın aklımı Birgün şöyle birgün böyle Şaşırdım kaldım Ben bu sevdanın uğruna Kül oldum yandım Söz : Hakkı Yalçın |
|
|
|
|
|
#63 (permalink) |
|
Senior Member
|
duygularımın bittiği yerde Duygularımın bittiği yerde düşüncelerim başlar Bir gölge gibi peşime düşer hatalar Kimbilir nerde nerde yanıldım hangi duygular aştım Kimbilir nerde kayboldu umut hangi delice yanlışta İsyan etsem belki bir an içimden İsyan etsem yaşadığım gerçeğe Belli etmem içi |