|
||
|
|
#76 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
et c'est pour toi
Il y a si longtemps, si longtemps que je t'attends Je n'ai plus le temps de croire au printemps Quand tu es parti, nous avons juste vingt ans Il n'y a pourtant pas si longtemps Si le temps perdu ne se rattrappe jamais Si je reste seul avec mes regrets Si le temps perdu est bien perdo désormais Je sais bien que je t'attendrai Car c'est pour toi, pour toi, Pour toi, que je suis restée là, Car c'est pour toi, pour toi, Pour toi, toi que ne m'aimes pas Si tu revenais, à botir tes illusions, Ranimer les felurs de cette maison Si tu revenais me chauffer l'amour qui meurt Je connais encore le bonheur Il n'y a que toi qui obeille le printemps Quanbd il fait trop froid, quand souffle le vent Il n'y a que toi qui sait faire de l'amour Un bonheur nouveau chaque jour Et c'est pour toi, pour toi, Pour toi, que je suis restée là, Et c'est pour toi, pour toi, Pour toi, toi que ne m'aimes pas Et tu reviendras que je te prends dans mes bras Tout comme autre fois, dit rappelle-toi Quand tu seras là, l'amour te reconnaitra Et le temps, demain reviendra Car c'est pour toi, pour toi, Pour toi, que je suis restée là, Car c'est pour toi, pour toi, Pour toi, toi que ne m'aimes pas Söz : Serge Lama & Müzik : Emil Stern |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#77 (permalink) |
|
Senior Member
|
felek
Boynumu büküp böyle düştüm yollara Boş yere ah etmişim yalan yıllara Beni muhtaç ettin namert kullara Perişan ömrümü söndürdü felek Ey felek zalim felek beni bir kalpsize Beni vicdansıza muhtaç ettin felek Perişan ettin felek Kanadın kırılsın felek Sevgiden ne de aşktan gülmedi yüzüm Baharım hep kış oldu, kış oldu güzüm İşte ben böyle bir garip öksüzüm Ümitler doğmadan öldürdü felek Söz : Yıldırım Gürses & Müzik : Yıldırım Gürses |
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Senior Member
|
gel
Gel mazini unut bana gel İlk aşkın benmişim gibi Melekler kıskansın gel Gel yeni açmış çiçek gibi Koklanmış solmuşsan bile Günahkârsan yine gel Yaşamadım ben inan Senden önceleri Gelenlerden hiç biri Sevmeye değmedi Gel, ne derlerse desinler gel İster çirkin, ister güzel Günâhkarsan yine gel Söz : Fikret Şeneş & Müzik : Perry Botkins |
|
|
|
|
|
#79 (permalink) |
|
Senior Member
|
gençlik yılları
Her damla yaş bak anlatıyor Bana geçen o günleri Kalbimde hep hatıraları Unutulmaz gençlik yılları İçimde kaynayan bahar rüzgarı Ruhumda yarattı ilk aşkı Kalbimde hep hatıraları Unutulmaz gençlik yılları (1) Bak şimdi eski bir masal Artık bu mazide kalan Yıllar geçseunutulmaz Kalplerde hatırlanan Bir ömür böyle akıp gitti Sönmedi aşkın ateşi Hiç unutmadım hep hatırlarım Geçen o eski hatırayı Unutulmaz gençlik yılları Her bahar çiçek açışında Hep eski günler aklımda Kalbimde hap hatıraları Unutulmaz gençlik yılları Geçti günler heyecan bitmedi Durdu yıllar sanki geçmedi Kalbimde hep hatıraları Unutulmaz gençlik yılları (1) tekrar Söz : Bora Çakır & Müzik : Albert Hammond - Mike Hazelwood |
|
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
Senior Member
|
gerçek ve düş
Bir eski şarkı duyulmakta uzaktan Son saatleri yaklaşırken günün Bir dost yelkenli seyretmekte ufuktan Birleştiği yerde gerçekle düşün Bir rüzgâr olmuş esiyor Kalbim bu akşam Boğaziçi'nde Bir an gözlerimden silinmeyen O eşsiz güzelliğini Öyle özledim ki bilsen öyle özledim ki Bir akşam daha yaşanmakta bahardan Sessiz sedasız dönmekte dünya Bir sayfa daha eksilmekte hayattan Ben böylesine senden uzakta Bir martı olmuş uçuyor Gönlüm bu akşam Boğaziçi'nde Yorgun benliğime huzur veren O akşam saatlerini Öyle özledim ki bilsen öyle özledim ki Bir an gözlerimden silinmeyen O eşsiz güzelliğini Öyle özledim ki bilsen öyle özledim ki Söz : Çiğdem Talu & Müzik : Garo Mafyan |
|
|
|
|
|
#81 (permalink) |
|
Senior Member
|
gül dostum gül
Ağlama gül, ağlama gül, ağlama gül Gül dostum sen gül Ağlama gül, ağlama gül, ağlama gül Gül dostum sen gül Gül dostum gül gül gül dostum gül gül Gül dostum sen gül Gül dostum gül gül gül dostum gül gül Geri gelmez artık geçen o yıllar Maziyi andıkça yüreğim sızlar Aldırma boşver dostum dünyaya Bugün varsak yarın yokuz Söz : Norayr Demirci & Müzik : Norayr Demirci |
|
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
Senior Member
|
güneş yorgun
Günler geçti sen yoksun Özlem dolu benliğimde renkler solgun Rüzgâr delice esse de deniz durgun Gönlüm gibi güneş yorgun Aşk ve nefret bana vurgun Yaşam boyu haksızlığa dilim suskun Uzaktasın ne demek bu sormuyorsun Benim gibi güneş yorgun Tek ümidi tüm mutsuzun Işık yolu yoksuzluğun olumsuzun Efendisi sonsuzluğun sorumsuzun Gönlüm gibi güneş yorgun Günler kısa gece uzun Uzat ellerini karanlığa dokun Bana yalnızlığımda kalan son dostum Gönlüm gibi güneş yorgun Söz : Fikret Şeneş & Müzik : Arif Serdengeçti |
|
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Senior Member
|
göz göz değdi bana
Senle ben çok iyi iki arkadaştık Dağlar bayırlarda elele dolaştık Bir gün kavga ettik çok fena dalaştık Yoksa göze mi geldik, bak dinle (1) Göz göz göz değdi sana Göz göz göz değdi bana Ve sen bensiz gittin Bak neler oldu bak dinle Göz göz göz değdi sana Göz göz göz değdi bana Sen gittin çok uzaklara Çok geçmedi geldin aşkın taptazeydi Sevindim ben buna dünyalarıma değdi Üç gün geçmedi şımardı sebep neydi Ah yine mi göz değdi, bak dinle (1) tekrar Bekledim bekledim bir gün gelirsin diye Ağladım şikayet etmedim hiç kimseye Nasıl inandım tek taraflı sevgiye Ah göze geldik biz yine, bak dinle (1) tekrar Söz : Fecri Ebcioğlu & Müzik : Ben Raleigh |
|
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Senior Member
|
gözün aydın
gozun aydin olan oldu sonunda sonunda gorenler sasirdi senin kolunda gozun aydin olan oldu sonunda sonunda kaderim degisti senin yolunda icelim hayati delice kana kana dusmanlar olsa da dostlar hep bizden yana sakasi yok giden geri gelmiyor gelmiyor sensiz hayat bana bir tat vermiyor icelim hayati |
|
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Senior Member
|
hançer
Ne çıkar hançer olsan, ipek olsan ne çıkar Ne çıkar gümüş olsan, su olsan ne çıkar Ne çıkar zulüm olsan, bozgun olsan ne çıkar Ne çıkar yalan olsan, yemin olsan ne çıkar Akar sular, akar zaman sevgilim Bir gün gelir aşk kendini karşılar Akar sular, akar zaman sevgilim Bir gün gelir yürek hepsini karşılar Zulüm olsan, bozgun olsan, yalan olsan Yemin olsan ne çıkar Ne çıkar talan olsam, yağmalansam ne çıkar Geriye bir kuru dal kalsam ne çıkar Ne çıkar kırılsam, dağılsam ne çıkar Ne çıkar dağıtsam, parçalansam ne çıkar Söz : Murathan Mungan & Müzik : Selim Atakan |
|
|
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Senior Member
|
hançer
Ne çıkar hançer olsan, ipek olsan ne çıkar Ne çıkar gümüş olsan, su olsan ne çıkar Ne çıkar zulüm olsan, bozgun olsan ne çıkar Ne çıkar yalan olsan, yemin olsan ne çıkar Akar sular, akar zaman sevgilim Bir gün gelir aşk kendini karşılar Akar sular, akar zaman sevgilim Bir gün gelir yürek hepsini karşılar Zulüm olsan, bozgun olsan, yalan olsan Yemin olsan ne çıkar Ne çıkar talan olsam, yağmalansam ne çıkar Geriye bir kuru dal kalsam ne çıkar Ne çıkar kırılsam, dağılsam ne çıkar Ne çıkar dağıtsam, parçalansam ne çıkar Söz : Murathan Mungan & Müzik : Selim Atakan |
|
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Senior Member
|
hancı
Gurbetten gelmişim yorgunum hancı Şuraya bir yatak ser yavaş yavaş Aman karanlığı görmesin gözüm Perdeleri ger yavaş yavaş Garibim herşey bana yabancı Dertliyim çekinme doldur hancı Önce kımıldar hafif bir sancı Ayrılık sonradan der yavaş yavaş Bende bir resmi var yarısı yırtık On yıldır evimin kapısı örtük Garip bir de sarhoş oldu mu artık Bütün sırlarını der yavaş yavaş İşte hancı ben her zaman böyleyim Öteyi ne sen sor ne ben söyleyim Kaldır artık boş kadehi neyleyim Şu bizim hesabı gör yavaş yavaş |
|
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
Senior Member
|
haram olsun bu aşk sana Sen oralarda sevgiden benden uzak Belki mutlusun belki deli Bense burada kimsesiz çocuk gibi Bekler dururum bir dost eli İç içebilirsen kadehler zehir gibi Hasretten geç geçebilirsen sevgimden Dön dönebilirsen herşeye o günlere İstersen git gidebilirsen kalbimden Sen oralarda razıysan unutmaya Söyle sevgilim yazık bana Dur sakın gelme kal benden uzaklarda Kal haram olsun bu aşk sana İç içebilirsen kadehler zehir gibi Hasretten geç geçebilirsen sevgimden Dön dönebilirsen herşeye o günlere İstersen git gidebilirsen kalbimden Dur sakın gelme kal benden uzaklarda kal Haram olsun bu aşk sana Haram olsun sana Söz : Fikret Şene |