|
||
|
|
#201 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
uykusuz geceler
Tam ona sarılırken gördüm pencereden Gülünecek ne vardı, gülüyordun ya öperken Bu gece seninle olalım derken canım Sildim seni o anda kalbimden Neydi kopan içimden Yıllar zincirinden Öldüm sanki yaşarken Kaçtım hemen o sahneden Kendimi buldum ben çalıştığım bu yerde Azalır acılarda belki gitgide Uykusuz her gece bu soğuk kahvede Sabahlarım bazen günlerce Rüyalarıma gelme diye Uykusuz her gece, yorgun ölesiye Unuturmuyum seni yorulsam her gece Masada boş bardaklar Kirlenmiş tabaklar Çoğalıyor önümde bitmesin sabaha kadar Yakmıyor elimi artık bu kaynar sular Yoruldukça kaybolur acılar |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#202 (permalink) |
|
Senior Member
|
varsın yansın dünya
Kadeh elimde gözlerim sende Geçseydi her günümüz Beraberce kır kahvesinde Çiçekler toplar, hayaller kurar Yaşardık mevsimlerce Her köşesinde Varsın yansın dünya Ömürler çok kısa Bitmesin bu tatlı rüya Uzaksan kavgaya Sen bak yaşamaya Bırak varsın yansın dünya Yemin et bana yemin başıma Gelme sakın sen buraya Bir gün benden başkasıyla Kalsın adımız aşk ağacında Söylensin şarkımız da Yıllardan sonra Varsın yansın dünya Ömürler çok kısa Bitmesin bu tatlı rüya Uzaksan kavgaya Sen bak yaşamaya Bırak varsın yansın dünya Söz : Fikret Şeneş |
|
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
Senior Member
|
vazgeçme
Birileri var amma Birilerine benzer duyma Ona buna kapılma Kendini unutma Birileri var amma Sıralarını bekler susma Yakında mı yakında O en zor dengeler Oldu mu oldu mu söyle En doğrusu böyle mi aklında Sen bildiğinden yine şaşma Hiç kimseye dert yanma Onu göre bunu bile Yine dene yine dene Sakın vazgeçme bu sevdadan Onu göre bunu bile Yine dene yine dene Sev... |
|
|
|
|
|
#204 (permalink) |
|
Senior Member
|
ve ben şimdi
Güzeldi hayat seninle Senle gelirdi dünyam dile Güzeldi sevgimi inkârın Hatta reddin bile Sen benim çığlıklarımı Özlemlerimi bilemezsin Hayalimde yaşayan sana Sen benim demezsin Sevgilim söyle rüyamı bu Gerçek mi belki de aksini söyleme Başımda ağrı gözümde yaş Kalbim akıyor sana bak yavaş yavaş Seninle deli doluyum Sensiz ben bir hiç mi oluyum Seninle dertli ateşliyim Sen yoksun ben şimdi bir hiçim Söz : Selçuk Başar & Müzik : Selçuk Başar |
|
|
|
|
|
#205 (permalink) |
|
Senior Member
|
veda etmem
İstemem benzeme başkalarına istemem Beni onlar gibi sevsen demem Ben hoşnudum bu halimden Ayrılık zor geliyor insana Hele böylesine bağlanınca Kırılsam sana darılsam sana Veda etmem aşkımıza Alırsan ateşini sönmeden Yanar ömür boyu sevginden Kırılsam sana darılsam sana Veda etmem aşkımıza Dünya dönerken hala yaşarken Yarın daha çok sev beni dünden Nerden bulurum bir daha seni Boş yere kaybetme hiç kendini Kırılsam sana darılsam sana Veda etmem aşkımıza Söz : Fikret Şeneş & Müzik : José Feliciano |
|
|
|
|
|
#206 (permalink) |
|
Senior Member
|
viens dans ma vie
Viens dans ma vie, j'ai envie d'etre aimée de toi Viens dans ma vie, fais de moi ce que tu voudrais Je l'ai compris, j'avais tort de chercher ailleurs Sur mon chemin, je n'ai pas trouve le bonheur Viens dans ma vie, j'ai envie d'etre aimee de toi Toi, tu seras le feu dans mon cœur Viens dans ma vie, j'ai compris, j'ai besoin de toi Toute ma vie, je veux me blottir dans tes bras J'ai rencontre trop souvent l'ennui et les pleurs Car le plaisir sans amour est toujours trompeur Viens dans ma vie, j'ai envie d'etre aimée de toi Toi, tu seras le feu dans mon cœur Nous serons si bien, ne perdons pas de temps L'amour nous attend tous les deux Viens dans ma vie, viens, tu le sais maintenant C'est toi et toi seul que je veux Je l'ai compris, j'avais tort de chercher ailleurs Sur mon chemin, je n'ai pas trouve le bonheur Viens dans ma vie, j'ai envie d'etre aimée de toi Toi, tu seras le feu dans mon Cœur |
|
|
|
|
|
#207 (permalink) |
|
Senior Member
|
viens pleurer dans mon cœur
C'était un marin Il n'y a presque plus de marin C'était en hiver Dans une ville loin de la mer C'était un jardin Il n'y a presque plus de jardin C'était en hiver Dans une ville loin de la mer Viens pleurer dans mon cœur La mer est partie pour ailleurs Et dans le cile elle pleure Son vieux bonheur C'était un marin Dans un costume incertain C'était en hiver Et il tremblait loin de la mer C'était son destin La mer est morte un beau matin C'était en hiver Il n'y a plus de ville et plus de mer Viens pleurer dans mon cœur La mer est partie pour ailleurs Et dans le ciel elle pleure Son vieux bonheur Et tous les matins On voit les derniers marins Faisant de leurs marins Une visière cherchant la mer Viens pleurer dans mon cœur Et viens donc mourir en douceur Dans le ciel en sanglot La mer regrette ses matelots Söz : Roda Gil & Müzik : Mort Shuman |
|
|
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Senior Member
|
vitrin
İçime attım ne varsa Anlamaya çalıştım herkesi Aşkı da sevdim kavgayı da Anlatamadım ki Hiç korkmadım çelişkiden Onaylanmayan ilişkiden Ne çoğaldım övgüden Ne azaldım yergiden Hiç korkmadım yasaklardan Korunmadım tuzaklardan Kalktım güvenli kucaklardan Hep denedim bilerek göstermedim Kendimi sakladım görmeyi bilenlere Vitrinime değil iklimime gelenlere Deliyim aslında Allah'ına kadar deliyim Kalbimi vereceğim aslımı görenlere |
|
|
|
|
|
#209 (permalink) |
|
Senior Member
|
ı agapi m' afise
Ta sinefa stin kardia mu epesan varia Monahi mu pia ime dihos mia parigoria I agapi hathike ke i zoi marathike Ke sta ftoha mu heria sistikane tasteria O erotas pu iha ke si pesa stin psihi Me prodose telios ehi pia svisti I agapi me afise to luludi madise I hara sta hili mu egine san pikro tragudi Ekinos pu agapo ehi pia hathi Me pnigi to vradi To pikro skotadi Ehasa tin agapi su To zesto su hadi Ta sinefa stin kardia mu epesan varia Monahi mu pia ime dihos parigoria I agapi me afise to luludi madise I hara sta hili mu egine san pikro tragudi Ekinos pu agapo ehi pia hathi Söz : & Müzik : José Feliciano |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) |
|
Senior Member
|
ı agapi m' afise
Ta sinefa stin kardia mu epesan varia Monahi mu pia ime dihos mia parigoria I agapi hathike ke i zoi marathike Ke sta ftoha mu heria sistikane tasteria O erotas pu iha ke si pesa stin psihi Me prodose telios ehi pia svisti I agapi me afise to luludi madise I hara sta hili mu egine san pikro tragudi Ekinos pu agapo ehi pia hathi Me pnigi to vradi To pikro skotadi Ehasa tin agapi su To zesto su hadi Ta sinefa stin kardia mu epesan varia Monahi mu pia ime dihos parigoria I agapi me afise to luludi madise I hara sta hili mu egine san pikro tragudi Ekinos pu agapo ehi pia hathi Söz : & Müzik : José Feliciano |
|
|
|
|
|
#211 (permalink) |
|
Senior Member
|
ya sonra
Nedir derdin söyle diye Bir gün bana sormadın Yüzüme bakmadın Bilsen nasıl acı çektim kendim Kimse görsün istemedim Candan seven birini bekledim Sen yoktun ki o kara günlerde Başkası vardı gönlünde Gerçekleri gördüm yeter dedim Ah bugünün bir de yarını var Mutluyduk belki bugüne kadar Ya sonra Ne yaparım senden sonra Acımadan geçer yıllar Zamanla yalnızlık başlar Yola çıkar pişmanlıklar Kal sevgini de al Gidiyorum ben sen hoşçakal Bugünlerin bir de yarınları var Gidiyorum ben sen hoşçakal |
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
|
Senior Member
|
yağmur
Ne söylüyor yağmur, bak ne diyor dinle Dinmesinde gitme, gitme kal benimle Yağarsa bütün gece Aşkım büyür böylece Kim aldırır yağmura Seninle yalnız olunca Ne söylüyor yağmur, bak ne diyor sana Ağlıyor mu bulutlar, sor aşkımıza Söz verdi güneş bize Acımış sevgimize Yarın doğarmış erkenden Eğer bu gece gitmezsen Ne söylüyor yağmur, bak ne diyor dinle Dur dinmeden gitme Gel kal benimle Rüzgârlar incitir diye Korkarım, dön geriye Söz : Fikret Şeneş & Müzik : José & Hilda Feliciano |
|
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
Senior Member
|
yalancı dünya
Darmı geldi koskoca yer yalancı dünya Varlığımı çaldın gittin yalancı dünya Yıllanmış değerleri satın aldın üç pula Beni arkadan vurdun sen yalancı dünya Gözümün içine bakıp yalandan güldün Tozpembe bulutlar üstünde hep yürüttün Sevdiklerimi de aldın savaşlarınla Bizi arkadan vurdun sen yalancı dünya Sen de sonsuz değilsin be yalancı dünya Gün gelir bu devran durur çark dönmez olur Ödersin günahını aldanan insanların Güneş de seni vurur elbet yalancı dünya |