|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Zuhal Olcay
Ankara'da Aşık Olmak
ankara'dan bir kuş uçtu güneye doğru kanatlarında sevdanın kar bulutları gün batımı masum gülüşler ağlamaklı yine birşeyler aldı gitti ayrılık hüzünleri yeni birşeyler aldı gitti ayrılık... gözlerin bugün garip ve ince bir hüzün ankara'da sensiz olmak zor iki gözüm sözlerin bugün kırık, umarsız, kördüğüm ankara'da aşık olmak zor iki gözüm yine deli yangınlar oldu bugün akşama doğru gökyüzünün sensiz sessiz haykırışları son sevgi sözcükleri, son fısıltılar yine birşeyler aldı gitti ayrılık hüzünleri yeni birşeyler aldı gitti ayrılık... gözlerin bugün garip ve ince bir hüzün ankara'da sensiz olmak zor iki gözüm sözlerin bugün kırık, umarsız, kördüğüm ankara'da sensiz olmak zor iki gözüm ankara'da yalnız olmak zor iki gözüm ankara'da aşık olmak zor iki gözüm.... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Aynalar
harmanim ben harmanim kirk satirlik fermanim yok dizinde dermanim eyletmen beni soyletmen beni aglatman beni aynalar aynalar ister anam darilsin ister babam darilsin vuran elim kirilsin huznum sizde gorunur sacim beyaz orulur yasarken de olunur soyletmen beni aglatman beni aynalar aynalar yuzumde hep cizgiler icimde hep ezgiler ucup gitti seneler eyletmen beni soyletmen beni aglatman beni aynalar aynalar |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Beni Benimle Bırak
gun olur da hani bir gun benden bikarsan gun olur da hani bu evden cikip gidersen sanma ki senden senin ugruna verdiklerimden geriye bir sey isterim sen ayrilirken sanma ki senin icin yaptiklarimin hesabi sorulacaktir senden beni benimle birak giderken baska bir sey istemem ayrilirken banabir tek beni birak ne olur gerisi senin olsun bir baska alem seni benden alirsa bir baskasina olur a asik olursan sanma ki senden senin ugruna verdiklerimden geriye bir sey isterim sen ayrilirken sanma ki senin icin yaptiklarimin hesabi sorulacaktir senden |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Canım Senle Olmak İstiyor
nasil oldu anlamadim tanistik birdenbire nedenini sorma bosyere seni kucaklamak geldi icimden kendimi tutamadim iste geldim yanina anladim sendin aradigim hayatim boyunca kim kosup acmaz hemen ask kapiyi calinca yalniz yasamak zor beklemek ondan da zor cektikleri artik yeter gel benimle ol mantik, irade, kuvvet sevince pek islemiyor canim senle olmak istiyor nasil oldu anlamadim tanistik birdenbire nedenini sorma bosyere seni kucaklamak geldi icimden kendimi tutamadim iste geldim yanina inanmazdim sevgiye gulerdim ben herkese derdim insan kismetini kendi bulur isterse oysa sozler ne kadar bos insan sevince kalbim sanki deli gibi seni gorunce mantik, irade, kuvvet sevince pek islemiyor canim senle olmak istiyor .. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Çaresizim
seversin sevmez gel dersin gelmez bu aci bitmez caresizim caresiz gun gelir arkasindan kosarsin bekle dersin bir kere donup bakmaz caresizim caresiz bir gun gelir ask biter insafsizca terk eder butun bunlarin ardindan sadece gozyasi kalir beklerim gelmez haykiririm duymaz aglarim bilmez caresizim caresiz ne yapsam bilmem ki arkasindan gitsem mi sonunda ayrilik var caresiz caresiz bir zamanlar ne mutluyduk gelecekten umutluyduk gittin her taraf sessiz caresizim caresiz |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dünden Sonra Yarından Önce
Ne güzel bir gece Sanki daha aydınlık Sanki bir kapı Yarınlara aralık Hem yarından önceki büyük umutlarla Hem dünden sonraki pişmanlıkla karışık (x4) Dünden sonra yarından önce Yaşam durur umut bitince yaşayamadıkça özgürce Mutluluklar biter Sevsende Ne güzel olurdu Hep seninle paylaşmak Tüm özgürlükleri Seninleyken yaşamak Dopdolu günlere Hep seninle başlamak Yarınlarla, dünlerle sonsuzluğu yaşa (x4) Dünden sonra yarından önce Yaşam durur umut bitince yaşayamadıkça özgürce Mutluluklar biter Sevsende |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
El Gibi
ne bir ses ne de haber gelmiyor artik senden oylece kalakaldim da deli hasretinle ben bir yabanci selami ile huzunlere daldim kendi ellerimle ben beni kederlere saldim sonunda bir oyuncak kara sevda aldim senden yani degismedim hala oyle biraz cocuk kaldim yok oyle el gibi durma gul biraz sana gulmeler yarasir yok oyle guz gibi soguk olma guz ayrilik tasir |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Güller Ve Dudaklar
Gülünce dudakların bir gonca güle benzerdi Ben dudaklarını sense gülleri severdin Güller ve dudaklar şimdi ne kadar acı ve gizli Eski bir aşkı anlatır Güller ve dudaklar şimdi Döküldü yapraklarım, mazim denen o bahçeye Kayboldu dudakların seven yok artık gülleri Güller ve dudaklar şimdi ne kadar acı ve gizli Eski bir aşkı anlatır Güller ve dudaklar şimdi |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
İyi Oldu Gelmediğin
Bu yol korkaklar için değildir Bu sulardan her babayiğit içemez Bu köprüden benim diyen geçemez, geçemez İyi oldu gelmediğin, iyi oldu gelmediğin... Yumuşak bir yürek gerek Sevgi kadar derin gözler İnançlı bir bilek gerek İyi oldu gelmediğin, iyi oldu gelmediğin... Sen okyanus mavisine uzaksın Açılmadan yaşar gidersin, korkaksın Benim için herkes gibi her yerdeki insansın. İyi oldu gelmediğin, iyi oldu gelmediğin... Alınmanı istemem, darılman üzer beni Sana yalan söyleyemem, tabi hep sevdim seni. Sende sığ suları, sende martıları, Açık denizlerden habersiz balıkları, Ortalama insanı, geçemeyeceğin köprüleri, Düşleyemeyeceğin mavileri, Sende korkaklığı sevdim, sevgisizliği sevdim İyi oldu gelmediğin, iyi oldu gelmediğin... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kimse Bilmez
Bulut geçti Gözyaşları kaldı çimende Gök rengi şarap İçilmez mi böyle günde Seher yeli eser Yırtar eteğini gülün Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün Bu yıldızlı gökler Ne zaman başladı dönmeye Kimse bilmez |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ölsem de Bir Kalsam da Bir
Nasıl değiştin birden Sanki sen değildin Başın üstüne Yeminler eden Nasıl da değiştin bilmem Sanki sen değildin Aşk uğruna ölmekten Bahseden Mektupların da olmasa Kendimden şüphe duyardım Şiirlerin durmasa Aklımı oynatırdım İnanamazdım gözlerime Ne yazık ne yazık ki Gerçek bu Ölsem de bir Kalsam da bir Benim için yok hiç farkı Yıllar önce unutulmuş Dillerden düşmüş Bir şarkı Gitsen de bir Dönsen de bir Benim için yok hiç farkı Sanki çoktan Unutulmuş Dillerden düşmüş Bir şarkı Bir hıçkırık boğazımda Kalbimi parçalayan Bir isyan büyür Boğum boğum Sanki ani bir fırtına Önünde kuru bir yaprak Gibi savrulup durduğum Biliyorum kader değil Kendi ellerimle Kazdım bu mezarı Ben kendime Ölüp gitmek hüner değil Gel de anlat bunu Sızım sızım sızlayan Kalbime... Ne yazık, dönüş yok artık Geriye |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Pervane
Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndum seni görünce Yana yana kül olsam her an Yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben Sensiz olamam Yana yana kül olsam her an Yine de senden ayrılamam Bin yıl yaşasam yine sana doyamam Sana gönlümü verdim nazlı güzel Seni almazsam gözlerim açık gider Bana ellerini ver Hayat seni sevince güzel Yoluna adadım ömrümü ben Gel kaçma güzel Bana ellerini ver Hayat seni sevince güzel Sana gönlümü verdim nazlı güzel... |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Tepedeki Çimenlik
Tepedeki çimenlikte Yalınayak dolaşarak Yemyeşille masmavinin Ortasında uzanarak Hayaller kurarak Rüzgara savurarak Vazgeçmek birdenbire Herşeyden vazgeçmek Tepedeki çimenlikten Seyreylemek şu alemi Küçülmüş ufacık olmuş İnsanların alemi Bir buluta tutunup Bir kuşun kanadına takılmak Vazgeçmek birdenbire Herşeyden vazgeçmek Sadece gökyüzü Sadece deniz Sadece sen ve ben Sadece sevgi Hepsi bu |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Unutulur
Unutulmaz deme bana unutulur unutulur Kapanır en derin yara acısı da unutulur Bir rüyadır gelir geçer Her aşk bir gün hayal olur Unutulmaz denen günler Unutulur unutulur Bu hayat böyledir dostum Yaşanan gün mazi olur En değerli hatıralar Bir gün gelir unutulur En acı dermandır yıllar Sen dursan da dünya döner Kalbini dağlayan yangın Yavaş yavaş küle döner Ne kadar sevmiştim seni Ölürdüm öl dediğin yerde Gözlerimden pınar gibi Akıp giden yaşlar nerde En değerli hatıralar Bir gün gelir unutulur Unutulur unutulur unutulur unutulur. |
|
|