|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Zafer İşleyen
Alperenleriz Biz
Ergenekon�dan çıktık biz Demir dağları yaktık biz Orta Asya�dan göç edip Batı�ya doğruya aktık biz Satuk bağra han ile Allaha kulluğu seçtik Nizami âlem yolunda Dört bir yana akın ettik biz Malazgirt�te Alparslan Seferde yavuz olduk Haçlılara Kılıçaslan Düşman başına gürz olduk Biz fatihin ordusuyuz Bizler Ulubatlı hasan Denizlerde Barbaros�uz Biziz tarih yazan Kuva-i milli olduk Başkumandan başımızda Kurtuluş için savaştık Genç ihtiyar yaşımızda Antep, Maraş, Urfa�da Çanakkale Galiçya�da Yüz binlerce şehit verdik Biz bu vatanın uğrunda Kızıl rüzgar bu vatana Esmesin diye set olduk Can koyduk meydanlara Hainleri durdurduk Gün ola harman ola Derdimize derman ola Bizler hazırız her zaman Başkandan ferman ola Alperenleriz alperenleriz Biz bu vatan için can verenleri |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Aynı Yolda
Yargülüm heyyy.. Yargülüm heyyy.. Bıçak gibi keskin soğuk rüzgarda Aşılmaz denilen yüce dağlardan Yargülüm heyyy.. Yargülüm heyyy.. Çekilen setleri yıkıp birer birer Tufan olup yine koptuk çağlardan Yeniden cemre gibi toprağa düştük Ak şafakta karanlık sinesin deştik Dönen dönsün kalan kalsın Biz gideriz aynı yolda Yar yar yar yeter ki dost can sağolsun Biz yürürüz aynı yolda Yar yar yar Eğilmeden bükülmeden Biz gideriz aynı yolda yar Yargülüm heyyy.. Yargülüm heyyy.. Günbatarken dağa siner gölgemiz Dolunayda açığa çöker öfkemiz Yargülüm heyyy.. Yargülüm heyyy Tanır bizi bilir bizi dost düşman Söylenecek sözümüzü söyleriz |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bolu Beyi
Benden selam olsun bolu beyine Çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır Ok gıcırtısından kalkan sesinden Dağlar seda verip seslenmelidir Düşman geldi tabur tabur dizildi Ak alnıma kara yazı yazıldı Tüfek icad oldu mertlik bozuldu Ehli kılıç kında paslanmalıdır Köroğlu düşer mi yine şanından Ayırır çoğunu er meydanından Kırat köprüsünden düşman kanından Çevrem olup şalver ıslanmalıdı |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ceddin Deden
Ceddin deden neslin baban Hep kahraman Türk milleti Orduları pek çok zaman Vermiştiler dünya'ya şan Türk milleti Türk milleti Aşk ile sev milliyeti Kahret vatan düşmanını Çeksin o melun zilleti Ceddin deden neslin baban Hep kahraman Türk milleti Orduları pek çok zaman Vermiştiler dünya'ya şan Türk milleti Türk milleti Aşk ile sev milliyeti Kahret vatan düşmanını Çeksin o melun zilleti |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ey Yurdum
Göz açtım seni gördüm ilk önce Ey yurdum candan öte cansın sen Vuruldum sana onsekizimde Ey yurdum yurttan öte yarsın sen Ey yurdum feda olsun can sana Dökülen kanlar sana Feda olsun ey yurdum Bağrında şehidimin kanı var Olamasın başkasına asla yar Toprağım sen al beni bağrına sar Çatlasın dört yanında düşmanlar |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Genç Osman
Genç Osman dediğin bir küçük uşak Beline bağlamış ibrişim kuşak Askerin içinde birinci uşak Allah Allah deyip geçer genç Osman Bağdat'ın içine girilmez yastan Her ana doğurmaz böyle bir arslan Kelle koltuğunda geliyor arslan Allah Allah deyip geçer genç Osman Bağdat'ın kapısını genç Osman açtı Düşmanın cümlesi önünden kaçtı Kelle koltuğunda üç gün savatı Allah Allah deyip geçer genç Osman |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |