|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Fikret Kızılok
Aşkın Mapushane
Keşke seni tanımamış Keşke sevmemiş olsaydım Zincire vurulmuş gibi Sana bağlı kalmasaydım Aşkın mapusahane İçinde ben mahkum Saçların parmaklık Gözlerin gardiyan oldu İçinde ben ziyan oldum Alın yazımda varmısın Kalbimi benden çalmışsın Sensizliği bir duman gibi Sigaranda beni yakmışsın |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Başbaşa
Ayna gibi karşılıklı çoğalıp giden Kimi zaman habersizce elimden tutan Gölge gibi adım adım peşimden koşan İnandığım alıştığım paylaştığım sen vardın Sevindiğim aldandığım avunduğum sen vardın Yalanımı söylemeden gözümden bilen Düşeceğim tuzakları önceden gören Yalnızlığın ortasında yanımda duran Oysa,şimdi Kalbindeki ateşi Söndür öldür Unut gitsin diyorsun O kadar kolay olsa Unuturdum biliyorsun |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bir Harmanım Bu Akşam
Sorum yok soranım yok Yolum yok yordamım yok Bir çıkmaz sevdadayım Çekip vuranım yok Günüm yok güneşim yok Uykum yok düşlerim yok Kın olmuş susuyorum Bir tek sırdaşım yok Çektiğim acıların demindeyim bu akşam Pişman desem değilim Bir harmanım bu akşam Her gecenin sabahı Her kışın bir baharı Her şeyin bir zamanı Benim dermanım yok |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Yillar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardi Içimde bir hüzün vardi. Söyleyecek sözüm vardi. Bu kalp seni unutur mu. Bu kalp seni unutur mu. Bu kalbim seni unutur mu. Anlami yok tüm sözlerin Sensiz geçen gecelerin Yasanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu Bambaska bir halin vardi Fark etmeden beni sardi Benligimi benden aldi Bu kalp seni unutur mu. Bu kalp seni unutur mu. Bu kalbim seni unutur mu. Bana aski veren sendin Sonra alip giden sendin Yollarimiz ayri derdin Bu kalp seni unutur mu Oysa düslerim baskaydi Birden bire yarim kaldi Yasanacak çok sey vardi Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Hergün aksam yastigimda Üsüyorum yoklugunda Yasiyorum bu aşk uğrunda Bu kalp seni unutur mu Bambaska bir halin vardi Fark etmeden beni sardi Benligimi benden aldi Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gecenin Üçünde
Düz değil düzen değil az değil ezen değil Boz değil bozan değil Bir gül biter içimde içimde içimde Tam bildiğim biçimde biçimde biçimde Oy gecenin tam üçünde gecenin tam üçünde Sevda gibi kanımda can verirken elimde Pençe gibi düşümde uy değil uyku değil Uy değil uyku değil Bir gül biter içimde Gecenin tam üçünde Can değil canan değil er değil eren değil Geç değil erken değil Bir gül biter içimde içimde içimde Tam bildiğim biçimde Oy gecenin tam üçünde gecenin tam üçünde |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gönül
Bunca yıl herkesten kaçtın En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki serin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kerem Gibi
Hava kurşun gibi ağır, Bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun erit- meye çağırıyorum... O, diyor ki bana: -Sen kendi sesinle kül olursun hey! Kerem gibi yana yana... "Deeeert çok, hem dert yok". Yürek- -lerin kulak- -ları sağır... Hava kurşun gibi ağır Ben diyorum ki ona: -Kül olayım Kerem gibi yana yana... Ben yanmasam sen yanmasan biz yanmasak Nasıl çıkar karan- -lıklar aydın- -lığa... Hava toprak gibi gebe. Hava kurşun gibi ağır. Bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun eritmeye çağırıyorum... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Pişt Barmen
Dut gibi bulut gibi Kovulmuş ve lut gibi Geçmişime kargayım Bir başkayım bu akşam Transforme deforme Marjinal ve enterne Geçmişime kargayım Bir başkayım bu akşam Testosteron bazında Altı duble sonunda Derdime deva buldum Hipokrat oldum bu akşam Pişt barmen Sen de bizdensin Karlı kayın ormanında Bisiklete binersin Başkaldırıyorum de Kaldır başını İndir kaşını Azgın demokrat Geceleri gökyüzünde Şairlerin önsözünde Sağdan vurup sol gözünde Parsa topla benim için Kim bulmuş ki kafayı Parlemento başnakan Dağıtırım ulan burayı Kralı oldum bu akşam Krediler kesilmiş Zaten ruhum ezilmiş Konkortado iade İterim ulan hepinizi Bu akşam |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sevda Çiçeği
Sessiz sedasız açardın gecelerde Kimse bilemez göremez kuytularda Sonsuz ve dipsiz sevdalarda duygularda Sakin kimsesiz ve sahipsiz uykularımda Şimdi artık seni koklar yalnızlığım Seni arar seni sorar sevda çiçeğim |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Why High One Why
Come on everybody We gonna sing all together tonight About depression , imitation , implation, depolititation All together . Don't worry. Come on now Adidasla tekkelere gidersin Baklavayla whiskyleri içersin Nescafeyle falimiza bakarsin Bu can sana kurban olsun Benetton'dan esofmani giyersin Jogging yapip nefesini açarsin Sapir sapur balgamlari atarsin Bu can sana kurban olsun Come on everybody We gonna sing together rightnow Clap your hand haydi I say why High! One! Why Why high one why Allright now baby. Right now baby Go now! Go now! You know manuplation? Mercedesle hacetine gidersin Istemeden ahaliyi ezersin Tuvalete karikatür çizersin Bu can sana kurban olsun Aksam olur gazinoya gidersin (you know man gazino? ayayaya) Assoliste çelenk ikram edersin Evdekilere de dayak atarsin Bu can sana kurban olsun Rightnow baby! Come on every body We gonna sing together! All together Clap your hand! Haydi! I say why High! One! Why Why high one why Rightnow baby Go now Come on Abdullah go! Memleketin her tarafi dag midir? Rock'N'Roll'a mapushane var midir? Ölen ölür kalan saglar sag midir? Bu can sana kurban olsun Rightnow baby! Come on every body We gonna sing together! All together Clap your hand! Come on now! Don't worry I say why High! One! Why Why high one why Rightnow baby Go now Elveda everybody thank you very much Elveda! Elveda! Allah'a emanet! Thanks |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yadigar
Ne derdi var ne tasası Dört duvarı çerçevesi Ortasında sen Bende hicran yarası Kendimi içip bardaktan Tutuşup sigaramdan Alev alev toz duman Yangın olurum geceyarısı Kendine çalar saatler Kendi bekler acelem Nereye giderim ki Kime kapanır pencerem Kendine söner lambalar Kendi uyur uykular Sabaha kalmış gözlerim Yine de yalnız değilim Sen varsın Hasretin var Bize bizden kalan Kahrolası acılar Yokluğun var Bize bizden kalan Kahrolası acılar |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yeter ki
Ellerim gözlerim kelepçelerde Sevda zindanlarında Geçiyor aylarım yıllarım gecelerim Sevda çöllerinde Yeter ki sen sev beni Yeter ki inan bana Varlığın dilimde bir yudum su Sevda çöllerinde Hayalin serabın yeterdi bana Sevda zindanlarında |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Zaman Zaman
Bir gün olsun unutunca Dışımda kalıyorsun Oysa seni düşününce İçime sığmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Gözlerimi kapatınca Yanımda oluyorsun Seni öpsem,seni okşasam Farkına varmıyorsun Hergün akşam oluşunda Kadehime doluyorsun Yudum yudum, damla damla Düşüncem oluyorsun Sigaramın dumanında Dudağıma konuyorsun Her nefeste derin derin İçime doluyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman |
|
|
|
|
|
#14 ( |