|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
otomobil
Bir kavuşturur Bir ayırır yollar Bir ağlatır Bir güldürür yollar Benimde yollarda aklım var Benimde hayatta gözüm var Benimde yollarda aklım var Benimde bu aşkta gözüm var Gel binelim benim otomobile Geze geze gidiverelim gene Ben şöförün olayım senin Gümbür gümbür gidelim her yere (Tıngır mıngır gidelim her yere) Ben keten helvalar isterim Sen yanık ömerim ol benim Ayran içelim çöp şiş yiyelim Yan yana fotoğraf çektirelim (Kol kola fotoğraf çektirelim) Bir caydırıyor bir ayartıyor yollar Bir kandırıyor bir avutuyor yollar |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
sen beni öldürüyorsun
Ne zaman canım sıkılsa, gitmek isterim uzaklara Ne vakit seni düşünsem, ki düşünmesem olmuyor Gözlerin gelir aklıma, ah o çocuk gözlerin Tam göğsüme saplanır, bıçak gibi sözlerin Sen beni öldürüyorsun, sen bunu hep yapıyorsun Sen beni öldürüyorsun, sen bunu bilmiyorsun Ne vakit kaçsam kendimden, bir o kadar yakalanırdım Ne vakit seni istesem, sen hiç yanımda olmazdın Gözyaşı biriktirdim, gözyaşım ince sızı Düşündüm de bir zaman, bunu ben haketmedim Sen beni öldürüyorsun, sen bunu hep yapıyorsun Sen beni öldürüyorsun, sen bunu bilmiyorsun Her limandan bir gemi, alıp götürür beni Hayal bu ya üstelik, gitmeler üzer bizi Geçmiyorsam içinden, sevemedim bu fikri Gidiyorum inadına, al aşkını ver beni Sen beni öldürüyorsun, sen bunu hep yapıyorsun Sen beni öldürüyorsun, sen bunu bilmiyorsun |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
|
ukala dümbeleği
Birgün tren duracak Vagonlar boş kalacak Bugünün kıymetini bil Yarın geç olacak Bırak gülünç olayım İster sefil olayım İzin ver umutlanayım Bırak serap göreyim Başka hayat yok bunu bende biliyorum Başka rüyam yok ama ben onu istiyorum Ukala dümbeleği Çok biliyorsun işini Beğenmiyorsun birşeyi Zor dostum zor Mühim olan hangisi Bana lazım sevgisi Yere batsın serveti Ah gönlüm ah Gönül direnme bana Sus kes sesini Ben ki sabırlıyımdır Vefalı kararlıyımdır Bırak hata yapayım Düşündüğüm gibi yaşayım Ne halim varsa göreyim Sonucuna katlanayım Başka hayat yok bunu bende biliyorum Başka rüyam yok ama ben onu istiyorum |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
ölüyorum anlasana
Değişen birşey olmadı oooh Kalbim hızla çarpıyor oooh Gel gör anlatamam sana oooh Hatırası dün gibi oooh Şimdi gitmeli Ama ölmeli Anlıyor musun İkimizden biri Şimdi gitmeli Ama ölmeli Bu şehirden hemen Şimdi gitmeli Ölüyorum anlasana Bir daha yoluna çıkmam oooh Söz veriyorum sana oooh Semtine bile uğramam oooh Seni bırakıyorum sana |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
|
özgür çiçek
Arivederci Bizim evin yollarına Sizin köşenin başlarına Arivederci Çizdim oynamıyorum Küstüm barışmıyorum İstemem tabi Konuş konuş Seni dinliyorum ben Olur canım bunu Yazıyorum ben Tıpış tıpış sana Gelir miyim ben yok Ben genç bir kadın Sen genç bir adam Bütün meydanlar benim Anlaşıldı tamam Ben özgür çiçek Sen uçuç böcek Bütün güzeller senin Anlaşıldı bebek |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |