|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
Nazan öncel
a bu hayat
Bir yarim vardı Ayırdılar bizi Gözyaşımı silip Avuttular bizi aaa aaa Bir kere sevdim diye Pişman ettiler bizi Güldürmediler ama Ağlattılar bizi Böyle oldu şimdi Sensizlik ömür boyu Sonsuz çile A bu hayat böyle Dikenli yollarda Büyüttüler bizi Gül yatakllarda Yatırmadılar bizi aaa aaa Zavallı egoistler Çekemediler bizi Bir kenara geçip Konuştular bizi Böyle oldu şimdi |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
anlamaya çalış
Kendine saklanmış dört odalı kalbim Parçalanmış dağılmışım Nerem doğru ki benim Kafam bozulmuş zaten İçim kıyılmış benim Sİnirlerim perişan Günler geçmiyor zaten Uyku tutmuyor beni Uykularım perişan Ne kavuştuk ne ayrıldık Çok üzüldük çok ağladık Vurulmuş olduk bir kere Bozma kalbini Anlamaya çalış beni Topla kendini Ben çok ağladım bize (Ben çok anladım seni) Üzme kendini (Yorma kendini) Hanidir böyleyim İçime kapandım Kanadı bağlanmış Bir kuş gibiyim Kafam bozulmuş zaten İçim kıyılmış benim Sinirlerim perişan İçim yanıyor zaten Kalbime vurmuş benim Duygularım perişan |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
atıyorsun
Burası dingonun ahırı değil Burası yolgeçen hanı değil Peri masalıyla uyuttun beni Yıldızları saya saya avuttun beni Her gece bir hatunun derdine düştün Kim uysa işte onu öptün Esmer sarışın karı kızlarla Marilyn Monroe gibi bombalarla Her gece orada her gece burada Daha sayayım mı anlatayım mı daha Senin yalanlarına doyum olmaz Benim kalbimle oyun olmaz Arı gibi uçuyorsun kitap gibi yazıyorsun Atıyorsun atıyorsun atıyorsun Atıyor atıyor a.. atıyorsun Geliyor gidiyor atıyorsun Atıyor atıyor a.. atıyorsun Yatıyor kalkıyor atıyorsun Ananın babanın paralarını Sokaklara attın çabalarını Her gördüğün güzeli emmimi sandın Başkası kahrını çekermi sandın Hadi şimdi herkes köyü köyüne Yazık ettin benim bütün emeklerime Demir demiri keser kalbim hep seni keser Fotoroman biter gerçeklere tapıyorum Masaldı romandı güzeldi bu Keşke yalan olmasaydı bitmeseydi bu Bitirir bitirir bitirir Atıyor atıyor a.. atıyorsun Geliyor gidiyor atıyorsun Atıyor atıyor a.. atıyorsun Yatıyor kalkıyor atıyorsun Atıyorsam böyle olursun Bensiz öksüz kalırsın Atıyorsam na böyle olursun Bensiz öksüz kalırsın |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
bana özel
İçimdeki karanlık Dışardakine benzemez Benim doğrularım Seninkinle bir değil Aşk bir bütün Bütünü ayıramazsın Yaşanmış yaşanmıştır Bi suçlu arayamazsın Gittiğin yerde kal Gittiğin yer güzel Ben senin yalnız ağacın Hasretim bana özel Gittiğin yerde kal Gittiğin yer güzel Ben seni böyle severim Hasretim bana özel İçimde boş oda yok Herkesin yeri belli Giderken unutma Anahtarını al iyi mi Ben kapılarıma hiç Kilit vurmadım ki Ben seni kendimden Çok ayırmadım ki |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
ben böyle aşk görmedim
Havada aşk havası var Kanadı kırık kuş yarası var Bana küsmüş gidiyor gibi Benden uzak bir edası var Acep nedendir Korkma aşktan ölmez insan Korkma ölmez aşktan insan Ben böyle aşk görmedim Ben sebepsiz sevmedim Uyma ellerin tuzaklarına Atma beni uzaklarına Eyvah eyvah eyvah eyvah Aman gecenin leylindeyim Bir ezan sesi böler uykumu Sinende eller yatar Ben asıl bunun derdindeyim |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
ben sokak kızıyım
Ben sokak kızıyım Salıncakta sallanmadım Parka gitmedim Şeker almadım Ne oyuncağım oldu Ne uçurtmam oldu Yeni pabuçlarım Ne bayramlığım Ben çocuk olmadım Ekmek çaldım fırından Katık buldum çöplükten Polis koştu peşimden Hırsız polis oynadım Ben sokak kızıyım Bana iyi davranmayın Tütün buldum yerlerden Gittim yattım birinlen Dayak yedim abimden Korkum yoktur itlerden Ben sokak kızıyım Bana acımayın Ben okullu olmadım ben Renkli boyalarım Kalemim olmadı Ne önlük giydim Ne yavru kurt oldum Ne başöğretmenim Ne kitabım oldu Ben çocuk olmadım Söz-Müzik: Nazan Öncel |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
beni hatırla
Resimlere bak Mektubumla avun Şarkılar tutu Kendinden vazgeç Yastığına sarıl Korkular tut Dağılsın kalbin Öl hatta orda Lanetler yağdır Beni hatırla Her telefona sen çık Her kapıya sen koş Beni hatırla Sen bir yerlerde Ben bir şehirde Akşam olunca Beni hatırla Mektupları yak Şarkılara küs Hasretler giy Depremler olsun Üstüste sonra Kahrından öl Dağılsın kalbin Öl hatta orda Lanetler yağdır Beni hatırla |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
beyoğlu
Beyoğluna götür beni kitaplara bakalım Sokaklarda gitar çalalım, tatil için para yapalım Oturalım bir yerde, bir iki laf edelim Sinemaya gidelim sonra karanlıkta öpüşelim Mesela acı yok, ağrı yok sızı yok Cepte para çok Hadi gel gidelim, yaraları saralım Hadi gel gidelim, anıları yazalım Afrika'ya götür beni ......... Çöllerde dolaşalım, derelerle mesela Avrupa'ya gel benle, uyuruz köprülerde ..... don kişot bir şarap şişesinde Bir bilet alalım trenlere binelim Çuf çuf gidelim Hadi gel gidelim, yaraları saralım Hadi gel gidelim, acıları yazalım Kıyılara götür beni, kıyıları yaşayalım Takalara binelim, balıkçılık yapalım Kapı kapı gezelim, maceraysa değer Hayat acılarla geçer, battı balık yan gider Mesela acı yok, ağrı yok sızı yok Sözde neşe çok Hadi gel gidelim, yaraları saralım Hadi gel gidelim, tutuşalım yanalım |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
bu havada gidilmez
beni bırakıp gıtme bir yere gidersen unutursun dilerim böyle olmaz Bu havada gidilmez Güneşli günde gidilmez Aslında hiç gidilmez Son günüme kadar Kalp durana kadar Aşk mezara kadar (sakın haa gitme) beni unutma unutama inşallah unutursan kahrolurum dilerim öyle olmaz bu baharda gidilmez yağmurlarda gidilmez aslında hiç gidilmez son günüme kadar kalp durana kadar aşk mezara kadar (sakın haa gitme) |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
bu istanbul
Akşamların soğuk yüzü Biraz kavga ve biraz aşk Bu gece çok sinirliyim Yine benim şansın kötü İstanbul'un bir suçu yok Beni burda çok üzdüler Bu İstanbul geceleri Bir İstanbul hatırası Bu İstanbul sokakları Kırık kalpler macerası nanana nanan .... Hatıralar hatıralar Bütün bir yaz böyle geçti Fotoğraflar ve çok anı Biraz şarap biraz sevgi Yağmurları unutmadım Yağmurları unuttular |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
bırak seveyim rahat edeyim
Her şey çok kolay oldu Ne sızlandım ne de ağladım Ani bir ölüm yada bir kalp krizi gibi kolay Bütün şehir üstüme gelicek Dünyam yıkılacak sanırdım ama olmadı bitti işte Bir süre gelen gidenler oldu Beni anlamaya çalıştılar bir işe yaramadı Sıkıcı ve kasvetliydim Bazen bütün gün yorganı başımdan aşığı çekim uyudum Bazende ucuz filmler seyrettim Günler böyle geçip gitti Şimdi iyiyim Sen utanç gecelerinde ben burda Hepsi bu kadar sonrası yok Unuttum gitti geberik, unuttum gitti, unuttum gitti Ben akşamları sevmem, akşamlar sorun yaratır Ben konuşmayı da sevem, gidişler hep o gidiştir Senin geçtiğin yollardan yalnızlık çıkar gelir Ve böyle akşamlarda içim biraz daha erir Ben seni sevmedim, ben seni sevmedim Ben yalan söyledim, çok sevdim Bırak seveyim rahat edeyim Ne sızlandım ne ağladım Sana yalan söylemişler Sende mutlu sayılmazsın Başka bir sebep göster Sen beni yanlış anladın Kimler gelir kimler geçer Bende bir melek değilim Bu gün canım sevişmek ister Ben bişey demedim, ben bişey demedim Ben öyle demedim, çoook sevdim |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
demirden leblebi
Söylenmese de olurdu Ama şimdi söylemek Söylemek istiyorum Belki kalbin kırılır Gözyaşına boğulursun Gözyaşını sakla Ben ölürsem ağla Bunu senle hiç Hiç konuşmadık biz Tek tanığım sen Tek çarem sendin Beni anlamak istemez miydin Bu acıyı ben tam yüz sene taşıdım İçimdeki bu acıyla hamal gibi yaşadım Şimdi bana sarıl Sadece sarıl Ve lütfen artık beni dinle Lanet olası bir gündü Kapı açıldı ve o geldi Yüzünde pis bir ifade vardı Koynunda yılan beslediğin o yatakta Kardeşime süt veriyordum o anda Doğru odaya daldı Ve buyurgan bir sesle Beni yanına çağırdı Kolumdan çekip Kucağına aldı "Otur" dedi kısaca Evet bu öyle sıradan bir gün değildi Gözyaşlarını sakla Ben ölürsem ağla Sonra "bu yana bakma başını çevir" derken Elleri bacaklarımda Geziniyordu anne "Babacığım yapma" dedim Bir hayvan gibi soluyordu İki bacağının arasında Beni mengeneye almıştı Sonra nasıl olduysa Kurtulmayı başardım Bir odaya kaçtım Ve o anda sadece haykırıyordum "Defol defol git burdan" O kapıyı yumrukluyor Ben ağlıyorum kardeşim ağlıyordu Her şey bir kabustu Her şey bir kabus Kalbim kırık öleceğim Bilmem ne halt edeceğim Benim kalbim yaralı Bu cehennem azabı Senin kızın hayatla İşte böyle tanıştı "Baba ne demek anne" Bu kelime bana inan çok yabancı Çok üzgünüm çok Çok ne kadar az bir laf Hiçbirşeyi anlatmaya yetmiyor Gözyaşlarını sakla Ben ölürsem ağla Artık için rahat olsun Sen bir meleksin anne Yediğimiz her lokmayı Kuruş kuruş ödedik Nasıl ödenirmiş öğrendik Demirden leblebi Ne yenir nu yutulur Bazı şeyler belki Belki unutulur Unutmak var ya Demirden leblebi Demirden leblebi Demirden Kalbim kırık öleceğim Bilmem ne halt edeceğim Elimden alınan hayatım Çalınan masumiyetim Sıkılıyorsa biri kalkıp bir şey söylesin Dokuz yaşında bir çocuk Hayatı böyle tanıdı Annesinin sütü Babasının çükü Bu çocuk senin kızındı anne |
|
|
|