|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Selahattin Bölük
Elvanım (Başıma Sardın)
Başıma sardın da dertli sevdanı Ne ettim sevdiğim yıktın dünyamı Arzu musun Aslı mısın Leyla mı Bilmedim değerini Elvanım Canım sultanım Yalan sözlerine aldanıyorum Kurumuş dal gibi sallanıyorum El uzattım sana yalvarıyorum Yakma benim ciğerimi Elvanım Canım sultanım Kul Garip'im dünyam keder dünyası Sensin benim şu gönlümün aynası Cevretmenin kime olmuş faydası Bozma benim ayarımı Elvanım Canım sultanım |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gel Bari (Kara Gözlerine)
Kara gözlerine kurban olurum Yakma beni ateşine narına Çeke çeke ben bu derdi ölürüm Ölmeden bir kere gel bari bari bari Aşkına düşmüşüm bak gurbet elde Seviyorum demek olur mu dilde Kendin gelmiyorsan bir haber yolla Gelip giden ile sal bari bari bari |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gitti (Ben Böyle Değildim)
Ben böyle değildim bana ne oldu Ümidim hayalim yel oldu gitti Biçare gönlüme acılar doldu Aktı gözyaşlarım sel oldu gitti Kader zincirini açamıyorum Kırıldı kanadım uçamıyorum Eşimi dostumu seçemiyorum Bunca sevdiklerim el oldu gitti |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Güllere Bak Güllere
Güllere bak güllere Gül serilmiş yerlere Ay doğdu şafak attı Gel sarılak bellere (Bağlantı) Haniya da benim sandığım Edasına yandığım Güzellerin koynunda Saz çalıp oynadığım Bağa girdim gül için Ağlarım için için Gözümde yaş kalmadı O hayırsız yar için Bağlantı Şu dağın ardı maden Sararıp soldum neden Çıktım baktım yollara Ne gelen var ne giden Bağlantı |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kara (Ahu) Gözlüm
Kara gözlüm kar yağdırdın başıma Acımadın yarim yarim gözün yaşına Sevdan ile yandım yar ateşine Sen de benim gibi yan kara (ahu) gözlüm Sinem cerrah cerrah yaram kanıyor Gönül her deminde yar yar seni arıyor Gözlerim dünyayı bir hoş görüyor Çekildi gözümden can kara (ahu) gözlüm Bir garibim yar yar yandım ateşte Şeyda bülbül gibi yar yar kaldım ateşte Adını söylerim yar yar en son nefeste Dünyadan vazgeçti geçti can kara (ahu) gözlüm |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Karşıdan Köy Sorulmaz (Bircanım)
Karşıdan köy sorulmaz Hele yar güzel yar Bircanım Bulanık su durulmaz Güzel yar Bircanım Kaşların haris gibi Hele yar güzel yar Bircanım O yar bana küs gibi Güzel yar Bircanım Pınar başında hurma Hele yar güzel yar Bircanım Güzel saçların sırma Güzel yar Bircanım |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Leyla (Aşk Elinden Susuz Kaldım)
Aşk elinden susuz kaldım yanarım Kurudu gönlümde sevda pınarım Bu dünyada sana hasret ölürsem Mahşere dek kaderime yanarım Derdimi söylesem esen yellere Uğrattın yolumu ıssız çöllere Madem Leyla bende gönlün yoğidi Neden düşürdün de dilden dillere |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Nazlı (Kurban Olam)
Kurban olam Nazlım bu nasıl sevda Sardı yüreğimi devasız yara Şeyda bülbül gibi düşürdün dara Ayrılık acısı zor Nazlı Nazlı Sen benim canımsın hem de cananım Yıllardır ateşi aşka yanarım Her gelip geçenden seni sorarım Hasretlik acısı zor Nazlı Nazlı |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |