|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Neslihan
Adı Oldu Yalnızlık
Bugün yüreğim buruk Bugün gözlerim donuk Bir acı var içimde,kopkoyu kavruk İşimiz zor yollar çetin Ama aşklar büyük Kim kime galip gelir, bilinmez sonu kayıp Uzakta kaldı sanki ateşler Her yer buz soğuk Bugün dilimde var bir şarkı Adı oldu YALNIZLIK... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ah Dünya
Benimle dertleşen bir yağmur olsa Dertlerimi süpüren bir rüzgar olsa Kalksam yağmurla yağsam sabaha kadar Bugün zor geçti ama yarın en kolay gün olacak desem Benimle dertleşen bir yağmur olsa Dertlerimi süpüren bir rüzgar olsa Kalksam rüzgarla ağlasam sabaha kadar Bugün zor geçti ama yarın en kolay gün olacak desem Kalksam rüzgarla savrulsam sabah kadar Bugün kötü geçti ama yarın en kolay gün olacak desem Ah dünya ah dünyaaa Vah dünya vah dünyaaa Bu benim dünyammm Kime zarar dünyamm Beni alır dünyamm Bu küçük dünyaam |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Aman Kalbim
Benim çok farklı hayalim vardı Sakladım bu günlere İçimde kaldı AMAN KALBİM! Sakın gülme Ne zaman güldün yarını ağladın! Benim koklanmamış güllerim vardı Sakladım bu günlere Dikenleri kaldı Benim söylenmemiş sözlerim vardı Sakladım bu günlere Dilimde kaldı AMAN KALBİM...... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Arama Bulamazsın
kaybolurum bu melodilerde arama bulamazsın ne zaman vursam şu tellere bütün bedenim ayrı yerde kaybolurum bu melodilerde arama bulamazsın ne zaman vursam su tellere bütün bedenim ayrı yerde hadi vur hadi söylee ne kaldı bu kez elimizde hadi anlat durma anlat ne kaldı söyle gözümüzde hadi bağır durma çağır ne kaldı söyle dilimizde hadi git durma gelme ne kaldı söyle gidisinde |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Babam
duydumki aman bahar gelmis yüregim bunu hiç farketmiyor yüregimden çikan atese bir bak atese bir bak babam atese bir bak gözlerimden akan yaslara bir bak yaslara bir bak babam yaslara bir bak kim silecekki aaaa duydumki aman çiçek açmis gözlerim bunu hiç farketmiyor gözlerime inen perdeye bir bak perdeye bir bak perdeye bir bak babam perdeye bir bak yüregimden çikan atese bir bak atese bir bak babam atese bir bak gözlerimden akan yaslara bir bak yaslara bir bak yaslara bir bak babam yaslara bir bak kim silecekki aaaaa |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Buz Soğuk
Bugün yüreğim buruk Bugün gözlerim donuk Bir acı var içimde kopkoyu kavruk Uzakta kaldı sanki ateşler Her yer buz soğuk Bugün dilimde var bir şarkı Adı oldu yalnızlık İşimiz zor yollar çetin Ama aşklar büyük Kim kime galip gelir Bilinmez sonu kayıp |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dayanılmaz Oldu
Geçer günler geçer gider Ah tutamam Hayal meyal her şey biter Ah alışamam Bakar gözlerim anneme Ah dayanamam Nereye kadar sürer bu söyle Kimine göre kader Kimine göre bir gün elbet biter Ama beni alır sensiz götürür uzaklara Dalarım yalnız karanlığa Dalarım yalnız ummalara Dayanılmaz oldu Ah gönlümün feri soldu Bir sağ yapar bir sol kendince Sormaz nedir sence Bir sormaz nedir bence |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dostum
hafif telas var yüzünde bir kafiye sözlerimde gözyaslarim duruyor uykusuz gözlerimde hafif... ama böyle yapma noolursun neler den kaçiyorsun korktugum basinda dostum adini ask koymussun ama ... bana kalsa hiç sevme dicem ammaa kapilm1issin o yalan sevdalara dostum bana kalsa... bizim eskiden böyle degildik acikinca bir çay bir simit maceralar bizim içindi di doyum olmaz bir sevdiydi ama böyle yapma...... bana kalsa hiç sevme dicem amma kapilmissin o yalan sevdalara dostum bana kalsa....)3(aaaaaaaaaaa) |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Esma
Ne yazda rengarenk çiçekte ara Ne kışta bembeyaz soğukta ara Ne geceye bağlanan gündüzde ara Sen gel bunların hepsini esmada ara, Gel sen bunların hepsini esmada ara İçimdeki yangından haberdar mısınız Kapatsam gözlerimi görür müsünüz Bir feryat sardı cihanı aldı gidiyor Anlatsam ben anlar mısınız ağlar mısınız Çağırsam ben gelir misiniz dinler misiniz Ne yağmurda toprakta kokusunda ara Ne baharda açan tohumda ara Ne uğrunda ölünen Leyla da ara Sen gel bunların hepsini Mevla da ara Gel sen bunların hepsini Mevla da ara |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Hep Sorardın
hep sorardin durup durup beni severmisin diye? hep sorardin.... kime sorsan o söylerdi ama senin gönlün olsun kime sorsan o söylerdi ama senin gönlün olsun hep sorardin dalip dalip beni unturmusun diye hep sorardin dalip dalip beni unutrmusun diye kime desen o gülerdi ama senin gönlün olsun kime desen o gülerdi ama senin gönlün olsun dalara vur kendini yollara nasil dedim bunu diye dalara vur kendini yollara nasil yaptim bunu diye kime desen o alard1 sana bu revami diye kime desen o alard1 sana bu revami diye aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa geçer bugünlerde geçer gün gelir hepsini tek tek hatirlarsin güler geçersin diyemicem çünkü o gün gelince sen agliyicaksin.. geçicek bu günlerde geçicek hepsini bir bir hatilarsin güler geçersin diyemiyicem çünkü sen agliyicaksin çünkü sen agliyicaksin ama senin gönlün olsun dalara vur........ |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Her Gün Bir Umut
Her gün bir umutla uyandım Umuda bağlandım Geceye zor vardım Ama geceler ağladım Karalar bağladım Sabaha zor vardım Aman Allahım bir sen anlarsın Aman Allahım bir sen duyarsın Aman Allahım bir sen alırsın Of Allahım beni alır mısın Her gün bir ümitle uyandım Ümide bağlandım Geceye zor vardım |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Hiç Sevmedim
Hiç sevmedim kimseyi senin kadar Yüregim yanmadi hiç bu kadar Çok yalnızım Seninle bir yarım bir yarım Yok, söylemeden olmaz Ben sana aşığım, ben sana aşığım Eger elindeyse ne olur çal kapımı Eger yüregindeysem ne olur sil göz yasımı Sen bilmezsin alirim haberini, Yollara küsmüşsün hissettinmi gittigimi? Buralar cehennem oldu inan bana.. Yanip kavrulsamda seninle güzel Ankara Günesimiz bu ask yakar yüregimizi Perde olmus gözlerimize göremeyiz hiç birseyi.. Benim karahaberim senindir. Eger Leyla'n ölmüs derseler gelme sakin istanbul'a. Bulamazsin ki beni buralarda. Bir bulut ol git Ankara'ya. Yag istedigin kadar topragima. Ben bizim bahçede olacagim. Tam siyah kordonlu saatin yaninda. O zaman bensiz dünyaya istedigin kadar bagirabilirsin. Sensiz bu dünyayi sevmiyorum, sevmiyorum, sevmiyorum.. Ama simdi ne olursun gel.. Leyla'n hayatta ve istanbul da. Nefes almakta zor gelecek miydi bir gün bana? Tek hayalim hissettigim su son nefeslerimi seninle alip vermek şu son nefeslerimi.. Ben Sana Asigim.. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sen
Sen tutunabilir misin?karşılıksız cepleri boş aşkıma, Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen duyabilir misin attığım sessiz çığlıkları Kimi zaman semaya ulaşırlar sonra sessizce döner gelirler Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Sen tutunabilir misin?Beklentisiz cepleri boş aşkıma Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sen Gittin Herşey Gitti
bazen söz biter,acı kalır içimde gecelerinde geçmez olurr aahhh gündüzlerinde rüzgara bırakırsın bir kuru yaprak misali nerede bulacaksın bilemessin sonunda kendini rüzgara bırakırsın bir kuru yaprak misali nerede bulacaksın bilemessin sonunda kendini sen gittin herşey gitti sevinçler mutluluklar hayaller artık herşey sıradan herşey basit bende seni sevmekten hiç korkmadım sevgilim artık sadece huzur diliyorum kendim için fazlada kalamıcam buralarda gün sayıyorum kimseyide sevemiyorum senden sonra sevmekte istemiyorum sadece seni gün geçtikçe daha çok özlüyorum daha fazla özlüyorum bazı anlar vardırya,ya vardır ya yoktur göremessin karanlıkta ahh çarparsın duvarlara ama yinede yürürsün bir sonraki adımın boşluk olsa bile gözlerine bakmaktan hiç korkmadım sevgilim ama yinede yürürsün bir sonraki adımın boşluk olsa bile gözlerine bakmaktan hiç korkmadım sevgilim sen gittin herşey gitti sevinçler mutluluklar hayaller artık herşey sıradan herşey basit bende seni sevmekten hiç korkmadım sevgilim |
|
|