|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Oğuz Yılmaz
Ağır Yaralı
Beni ta kalbimden vurdu gidişin Bütün duygularım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün hayallerim ağır yaralı Dünyayı başıma yıkmışcasına Bahrıma kurşunlar sıkmışcasına Sanki bir savaştan çıkmışcasına Bütün anılarım ağır yaralı Yaralı yaralı Bütün duygularım ağır yaralı Yaralı yaralı Bütün hayallerim ağır yaralı Bütün hayallerim ağır yaralı Aşkımız verirken en son nefesi Yıkıldı gönlümün sevda kalesi Sırtımda sanki bir bıçak darbesi Bütün anılarım ağır yaralı |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Akşamcı
Belli yine meyhane gidiyorsun hey akşamcı x 2 Bilmiyorum her gün niye içiyorsun sen akşamcı x 2 Bugün yine efkardan mı yar yüzünden sevdadan mı Ayrılıktan mı kahırdan mı içiyorsun sen akşamcı Kaç geceyi sabah ettin, her kadehte bir ahh ettin Sen kendine yazık ettin, biliyorsun sen akşamcı x 2 Gizleme hiç hüsranını kaderine isyanını İçkiye göz yaşını içiyorsun sen akşamcı Bugün yine hasretten mi kederden mi hüzünden mi Bir hayırsız yüzünden mi içiyorsun sen akşamcı Kaç geceyi sabah ettin, her kadehte bir ahh ettin Sen kendine yazık ettin, biliyorsun sen akşamcı x 2 |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Aygaz Geçmez Kapıdan
Ocakta Demlik yaniyo Kafamda neler dönüyo Yanan sigaram sönüyo Yine aklim sende sende Aklim sende fikrim sende Sen olmayinca Aygaz gecmez kapidan sen olmayinca Ekmek cikmaz firindan sen olmayinca Su diye iciyom sirke Ev diye gidiyom parka Sakarliklar arka arka Yine aklim sende sende Aklim sende fikrim sende Sen olmayinca Aygaz gecmez kapidan sen olmayinca Ekmek cikmaz firindan sen olmayinca Kendi kendime gülüyom Agliba ben deliriyom Papuclari ters giyom Yine aklim sende sende Aklim sende fikrim sende Sen olmayinca Aygaz gecmez Kapidan sen olmayinca Ekmek cikmaz Firindan sen olmayinca Aygaz gecmez Kapidan sen olmayinca Ekmek cikmaz firindan sen olmayinca |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bas Bas Paraları Leylaya
Cebinde akrep var eli gitmiyor Leyla döktürüyor dönüp bakmıyor Kadehleri birbirine çakmıyor usta Bas bas paraları leylaya Bi daha mı gelicez dünyaya Hayatını yaşa şükret mevlaya Hiç götüren varmı öbür dünyaya Haydi kollarını kaldır havaya usta Bas bas paraları leylaya Bi daha mı gelicez dünyaya Farkında değilsin zaman geçiyor Biraz eğlen fırsat elden kaçıyor Kim ne yapsa aynı yere göçüyor usta |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Çekirge
Çekirgeyi salıverdim x 2 Yazıya yazıya x 2 Pot koymadı koyun ile x 2 Kuzuya kuzuya x 2 [Nakarat] x 2 Hoplayıver çekirge Zıplayıver çekirge Benim canım çekirge Pıtı pıtı pıtı çekirge Çekirgenin ayağında x 2 Narindi narindi x 2 Bende sandım kaymakamı x2 Gelini gelini x 2 [Nakarat] x 2 Çekirgenin ayağında x 2 Çizmesi çizmesi x 2 Ne hoş olur tatlım sende Ne hoş olur bi dönem senle Gezmesi gezmesi x 2 [Nakarat] x 2 Hop hop hopla çekirge Zıp zıp zıpla çekirge Benim canım çekirge Pıtı pıtı pıtı çekirge x 2 |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Duyda İnanma
Aşkın dostu kadar düşmanıda var Her söylenen söze kanıp aldanma Ebediyen baki kalacak sevgim Öldü deselerde duyda inanma Kolay terkedermi seven seveni Olacak elbet gülün dikeni Herşeyi unutup kalbimden seni Sildi deselerde duyda inanma Yeminim büyüktü tanımam hile Yaşarım vuslatın umudu ile Aşkınla bin değil bir defa bile Güldü deselerde duyda inanma Kolay terkedermi seven seveni Olacak elbet gülün dikeni Herşeyi unutup kalbimden seni Sildi deselerde duyda inanma |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Düğününde Ağladım
Düğününde ağladım, Seyrettim bir kenardan, Şimdi ellerin oldun, Giderim bu diyardan. Dilerim sen mesud ol, Rabbim bana acısın, Şimdi ellerin oldun, Dünya ahret bacımsın. Bir tek dileğim sendin, Vermadi felek bana, Şimdi kendime değil, Küstüm bütün cihana, Dilerim sen mesud ol, Rabbim bana acısın, Şimdi ellerin oldun, Dünya ahret bacımsın... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ele Geçirdin
Yıldırım hızıyla girdin dünyama Sevgilim aşkınla bana güç verdin Bir anda kaptırdım kendimi sana Beni herşeyinle ele geçirdin Sevgimi,kalbimi,duygularımı Gecemi,günümü,uykularımı Sorgusuzca geçtin sınırlarımı Beni herşeyinle ele geçirdin İtiraz etmedim hazırım bende Aradıklarımı buldum ben sende Artık esir oldum ben herşeyimle Bei herşeyimle ele geçirdin |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Farzet
Kapat perdesini bakma maziye Unut onu gönlün sevmedin farzet Yetmez mi yıllardır yol gözlediğin Unut onu gönlün sevmedi farzet Bırak bu sevdanın bırak peşini Kaybettin var olan bütün neşeni Dindir gözlerinin hasret yaşını Unut onu gönlün sevmedin farzet Bekleyipte aşkın adaletini Harcama bu yolda ömrü vaktini Ne kadrini bildi ne kıymetini Unut onu gönlün sevmedin farzet Bırak bu sevdanın bırak peşini Kaybettin var olan bütün neşeni Dindir gözlerinin hasret yaşını Unut onu gönlün sevmedin farzet... sözü: Herşey boşmuş işte.. candı canandı zaman haklıyı da haksız çıkardı Vuslatın yolları çoktan kapandı Unut onu gönlüm sevmedin farzet GÖNLÜN SEVMEDİ FARZET |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gelin mi Oldun
Bu yollardan azmı geçtik Gizli gizli mektup yazdık Ölsek bile ayrılmazdık Sen ellere gelinmi oldun Yeminlerim yalan oldu Ayrılık bizi buldu Ta küçükten sevdim onu Sen ellere gelinmi oldun Sevmeseydim seni keşke Lanet olsun böyle aşka Ben sevemem senden başka Sen ellere gelinmi oldun Yeminlerim yalan oldu Ayrılık bizi buldu Küçük yaşta sevdim onu Sen ellere gelinmi oldun |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gördün Mü
Gece gündüz gezerdin Kimseyi dinlemedin Hergün başka bir güzelle Geziyodun gördün mü Hergün başka bir güzelle Geziyodun gördün mü Gençlik gitmiş gördün mü Pilin bitmiş gördün mü Rengin solmuş gördün mü Belin dönmüş gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Havan sıfıra inmiş Benzin sararmış solmuş Hani dünya güzeliydin Aynaya bak gördün mü Hani dünya güzeliydin Aynaya bak gördün mü Gençlik gitmiş gördün mü Pilin bitmiş gördün mü Rengin solmuş gördün mü Belin dönmüş gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Nerde kaldı servetin Nerde kaldı hürmetin Nerde kaldı şöhretin de Dönde bir bak gördün mü Nerde kaldı şöhretin de Dönde bir bak gördün mü Gençlik gitmiş gördün mü Pilin bitmiş gördün mü Rengin solmuş gördün mü Belin dönmüş gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları atmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Güldür Yüzümü
İnsanı yaşatan ümitler gibi Güneşi getiren saatler gibi Gerçege dönüşen vaatler gibi Geliver yanıma güldür yüzümü Olmaz hiç kederim olmaz hiç tasam Şaşırır kalırdın aşkı tanısan Beklemez gelirdin yerimde olsan Geliver yanıma güldür yüzümü Bahane arama yol uzun diye Reddetme aşkımı son sözüm diye Böyle çok sevene bu nazın niye Geliver yanıma güldür yüzümü |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Keriman
Şarkılar eskirde sözler eskirde Bir sen eskimezsin benim gönlümde Ne aşk ne sevdalar kaldı geride Bir sen eskimezsin bir sen Keriman Aylar yıllar geçer takvimler eskir Bir sen eskimezsin bir sen Keriman Evler yollar eskir şehir eskirde Bir sen eskimezsin bir sen Keriman Değişmiş gördüğün bütün insanlar Bir sen değişmedin bir sen Keriman Geçsede aradan seneler yıllar Bir sen değişmedin bir sen Keriman |
|
|
|