|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Sen Deli Misin
Gönlümde bir yara hançer gibisin Sevgiden anlamaz aşkı bilmezsin Aşkımı bardağa koysam içmezsin Söyle bana yoksa sen deli misin Bir gün sever bir gün nefret edersin Neler yaptığını sende bilmezsin Sevgiden anlamaz kalpsiz birisin Kalpsiz birisin Yüzün güler kalbin gülmez sevgilim Seni seven kalbi neden sevmesin Kalbimi kırıp da güler geçersin Söyle bana yoksa sen deli misin |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sevemedim Kara Gözlüm
sevemedim kara gözlüm seni doyunca hepkiskandim seni elden ömür boyunca kuslar gibi ikimiz bir yuva kuralim ayirmasin mevlam bizi ömür boyunca aramiza kimse gelip girmesin ayirmasin mevlam bizi ömür boyunca bana cefa ediyorlar bilmem nedendir bemin korkum senden degil kaderimdendir herkes bana deli diyor gülüb geceiyor senin askin beni kara gözlüm deli edendir aramiza kimse gelip girmesin ayirmasin allh bizi ömür boyunca |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sevenin Yemini
bir gün degil bir yil degil bir ömür senle gecsin uzak dursun sevgilimden tüm dertler bana gelsin isterim ki kalbin askimla dolsun kayip olan ümitler yeniden dogsun birak götüreyim dünya dertinden mutluluga dogru haydi öyle durma uzat elini yalan olmaz inan sevenin yemini kararsizlik etme ac bana kalbini mutluluklar alsin tüm dertlerin yerini yillar degil ömür gecse bu sevgim bitmeyecek seven kalbim son nefesde adini söyleyecek zannetme ki askim bir gün yavaslar öyle sevda ki bu biterken baslar simdiki zamanda kalmadi artik böyle gercek aska haydi öyle durma uzat elini yalan olmaz inan sevenin yemini kararsizlik etme ac bana kalbini mutluluklar alsin dertlerin yerini |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Tanrı Seni Korusun
o essiz güzelligin nazardan uzak olsun mutlulugum sevdigim tanrim seni korusun dilerim hep böyle gül eksilmesin hic nesen kahrolurum inanki seni üzgün görürsem bütün hüzünler dertler gönlünden uzak olsun ömrünce mutlu yasa tanrim seni korusun her mevsimin ilkbahar her arzun gercek olsun mutlu günüm herseyim tanri seni korusun dilerim hicbir günün dününü aratmasin dilerim kaderin seni hic aglatmsin bütün hüzünler dertler (tekrar) |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yaraladın Beni
yalvaririm ne olur gitme hic insaf kalmamis sende seni canimdan cok sevdim vurulurmu seven böyle yaraladin beni, beni, beni karaladin beni, beni, beni yaraladin beni, beni bilseydim hic baglanmazdim bu dertlere katlanmazdim beni biraz anlasaydin simdi böyle aglamazdin |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yeşil Gözlüm
baharimsin yazimsin sevdalim belalimsin ayrilamam ben senden kaderimsin yazimsin hadi bana gel de geleyim kiz gözlerini seveyim o yesil gözler icin ben canimi vereyim güllerden de güzelsin melegim bebegimsin haciz koydum ben sana ölene tek benimsin hadi bana gel de [Nakarat] |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yüzün Gülmesin
birakipta gittin beni terk ettin seni seveni bir kötüye sattin beni seninde yüzün gülmesin aklimi basimdan aldin beni dertten derte saldin güldürmedin hep aglattin seninde yüzün gülmesin agliyorum dertim bitmez bu sevda basimdan gitmez benim sensiz yüzüm gülmez seninde yüzüngülmesin |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |